Szekeres Viktor

Repül az egyik főszereplő a Grace klinikából?

Bár már nem a Grace klinika Amerika legnézettebb sorozata, hiszen a Helyszínelők, az NCIS és a The Mentalist is megelőzi nézőszámban, azonban még mindig top5-ös szériáról beszélhetünk - úgy tűnik, hogy újabb főszereplő fog távozni.

Miután a forgatáson történt események miatt a 3. szezonban a Burke doktort alakító Isaiah Washingon megkérték arra, hogy távozzon a sorozatból, nem volt különösebben nagy mozgás a sorozatban, inkább jöttek a szereplők, mint mentek, s az új karakterek integrálásának köszönhetően a régiek szereplési ideje is csökkent.


Ezt a csökkenést az 5. évadban leginkább a T.R. Knight alakította George szenvedte el, s a színész nem is titkolta ezzel kapcsolatos elégedetlenségét, s miután szó szót követett volna, arra kérte az írókat, hogy ami nem megy, ne erőltessék: mivel ő játszani szeretne, ezért írják inkább ki a sorozatból, hogy továbbléphessen, feledve a pár perces képernyőn való szereplésért kapott részenkénti 100 ezer dollárját.

A sorozat hazai rajongói természetesen a jelenleg adott 4. évadban és jó ideig az 5.-ben is látni fogják a színészt, ráadásul az ABC csatorna sem erősítette meg a híreket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • npityusk #6
    Konkértan azt halottam hogy lebuzizta omeli





  • Narxis #5
    "Miután a forgatáson történt események miatt..."

    Mi történt?
  • npityusk #4
    Köszönöm winnie hogy csak most csak miattam bejöttél ide és elmondtad a véleményed. Köszönjük:D Amugy meg én csak leírtam két dolgot nem irtam semmi olyat hogy ez neki jó meg hogy én is megbasznám izzyt. Ez a színész dolga hogy színészkedjen ... DE ha nem sokat szerepel a sorozatban attól még átmehet egy másik sorozatba hogy szokják az uj karaktert aztán szépen lassan kiirni a graceból de nem ugy hogy gondolnak egyet és az írók elköltözteti vagy valami. Esetleg ha annyira megérdemelt egy karakter akkor kapjon spin offot hogy bizonyítson....
  • winnie #3
    1. van, aki dolgozni szeretni, nem semmit kapni a pénzért. ilyen is van.
    2. na ja. és olyan is van, hogy valaki heteró és 5 évadon át egy melegekről szóló sorozatban jétszott. ezt színészetnek hívják:)
  • npityusk #2
    ehhez két dolgot írnék hozzá:D
    1.egy részért százezer és minél kevesebbet kell benne szerepelni így tanulni is...
    2.ahhoz képest hogy meleg a sorozat iró majdnem minden női karakterrel lefektették
  • portable #1
    Omeli neeee