Szekeres Viktor

Kinyírják a Grace klinika orvosát?

Minden jel arra utal, hogy Amerika legnézettebb sorozatában, a Grace klinikában az Izzie-t alakító Katherine Heigl napjai meg vannak számlálva, ugyanis az írók azt tervezik, hogy végeznek karakterével. A fegyver pedig a hírek szerint egy agydaganat lesz.

Legalábbis a USA Today értesülése erre utal - de ezt senki nem erősítette meg az írók közül. A szándék előzménye, hogy a tavaly legjobb női mellékszereplőként Emmy-díjat nyert Heigl idén önként kivonta magát a tévés elismerésért kiírt versenyből azzal, hogy szerinte az írók nem kényeztették el jó történettel karakterét, s éppen ezért nem szeretné, ha teljesítményét figyelembe vennék az Emmy odaítélésekor.

Sokak szerint e kijelentés hátterében az áll, hogy az egyre nagyobb mozis sikereket arató színésznő (Felkoppintva, 27 idegen igen) így akar kiszállni a még 3 évig érvényes szerződéséből. Természetesen minden érintett cáfolta, hogy megölnék a karaktert, sőt, arról beszéltek, hogy a sorozat 5. szezonjára pazar történetet kerekítenek a szőkeség köré.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kukacS3K #4
    ne nyírják már ki ő az egyetlen jócsaj a sorozatban
  • Falatka2003 #3
    18.-án már megírta a junkie-n. Most ért el idáig. Kellett vmi hír. Nagy kaland...

    Egyébként a Grey's az elmúlt két évadban nem az igazi, mióta koprodukcióban készül (ti. a színészek észak-, a forgatókönyvírók meg dél-amerikaiak... ;) )
  • ace05 #2
    Kedves Szekeres Viktor!

    TE KURVÁRA LE VAGY MARADVA!!!!!!!!!!!!!
  • adam first #1
    A Grace klinika legszexisebb női főszereplője. Iszonyat jó csaj. Egy nagyon klassz és érdekes sorozatnak tartom a Grace klinikát, anno mikor a Vészhelyzet kifulladt úgy 7-8 éve, nem hittem volna, hogy az álomgyárnak egyszer majd, újra sikerül előállnia egy épp kézláb kórházas sorozattal. Kellemesen csalódtam.