Ötvös Tibor

Az előzményeket mutatja be az Alien 5

Tony Scott megnyugtatott minden Alien-rajongót, miszerint szó sincs arról, hogy újraforgatnák A nyolcadik utas: a halált, hanem az előzményeket mutatják be.

Sok rajongó idegét felborzolta a hír, miszerint a Scott-fivérek újra akarják forgatni a kultikus A nyolcadik utas: a halált és ezzel egy más eredettörténetet hoznának létre. Nos, Tony nyilatkozatában mindenkit megnyugtatott, hogy a fentiekből csak az eredettörténet igaz és megerősítette, hogy a rendezésért valóban Carl Rinsch lesz a felelős.



Jelen állás szerint ugyanis az ötödik Alien film igazából a nulladik lesz, vagyis az előzményeket mutatja be. Tony elmondása szerint két tervezet is az asztalukon fekszik. Az egyikben a fő szál az lenne, hogy hogyan kerültek az Idegenek arra a kihalt bolygóra, ahol a Nostromo "kapcsolatba" lép velük. A másik amolyan másfeledik rész lenne. Ebben ugyanis azt fejtenék ki, hogy hogyan írtották ki az Idegenek A bolygó neve: halál helyszínéül szolgáló kolóniát.

Felőlünk mindkettő jöhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MacropusRufus #30
    http://www.fantasticfiction.co.uk/f/alan-dean-foster/
  • MacropusRufus #29
    Khmm... a könyv elöbb volt mint az Alien...
    És abban annyi utalás van, hogy a fene tudja mikor zuhant le a cucc a bolygóra.
    A srácot meg Alan Dean Frosternek hívták, nem, rajongoi oldal... ő találta ki.

  • InterFoxSOFT #28
    nyolcadik utas: a halál
    Most ezt tényleg leírtátok a cikkben baszod?O_o
    Mekkora paraszt szöveg, ha szöges cipővel rugdosnának akkor is ALIEN-t mondanék!
  • Lordboxi #27
    Említettétek, hogy nem lehetne emberi szálat fűzni az első verzióba, merthogy az nemtom hány ezer évvel hamarabb történt. Hát nemtudom, ez nem emlékszem, hogy filmben kiderült volna, az meg, hogy rajongói könyvekben mit irogatnak 3-ad rangú írók, sztem vajmi mindegy. Majd azok akik kitalálták az univerzumot eldöntik, hogy mi is történt.
  • InfectedMann #26
    2 elbaszott AvP film után egy 3. elbaszott film. De jó is lenne nekünk.
  • InfectedMann #25
    Ennek a bulivúdi balfasznak nincs jobb dolga mint előzményfilmeket forgatni?
    Tegyük a szemétbe az össze rejtélyt ami az Alieneket körülvette és nyírjuk ki a franchise -t. Hát gratulálok. Remélem ha elkészül minden idők legnagyobb bukása lesz.
    Ezt mind Alien fan mondom.

    u.i.: Az meg, hogy újraforgatnák az Alien 1 -et a legelbaszottabb ötlet amit valaha hallottam.

    Erre már csak a Predator 3 nevű balfaszrpoject fog mér rá tenni egy lapáttal.
    Szerintem indítani kéne egy világméretű petíciót, hogy a FOX ne forgathasson egyetlen egy új filmet se a régi nagy franchise -ok nevével.
  • Abysmal #24
    Tulajdonképpen újrakezdhetnék az egészet, ami lezuhant az csak 1 hajó volt, biztos jó pár helyen megtalálhatók még az Alienek azon az egy hajón kívül, nem? Sok más ilyen űrhajó lehet, meg a bolygó is ahonnan kiindultak, esetleg megtalálnák a labort, ahol az Alienek születtek (ha jól tudom, akkor az utazók vagy mik csinálták őket) és csinálnának újakat. Lehetőség bőven van.
  • Barakukk #23
    Nemrég jelenhetett meg az Acéltojás c. könyv, most vettem a héten 1990 Ft-ért, annak azt írják a hátoldalán, hogy "Ripley előtt is találkoztunk velük. Avalaki a Földön már tudott az idegenekről. Valaki harcolt ellenük és túlélte a találkozást... John Shirley elvisi az olvasót a rémálmok első felbukkanásának helyszínére és abba az időbe, amikor az emberek még nem tudhatták, mivel kell szembenézniük, és mennyire kevés esélyük van a túlélésre." - nem biztos, hogy megmagyaráznak bármit is, bár én a könyvet még nem olvastam, de 24 órán belül befejezem a Solaris-t, jön az Acéltojás és utána tudok ugatni, hogy jó választás lenne-e történeti alapnak. :)
  • koschwarz #22
    na ez az, akkor meg 2 órán keresztül sziszegő, csorgó nyálú alieneket fogunk nézni. ja nem, ki fog derülni, hogy az alieneket egy titkos CIA projekt keretében H1N1 vírussal fertőzött génmanipulált csirkékből tenyésztették ki, majd hogy eltüntessék a kísérlet nyomait a szenátusi vizsgálóbizottság elől, inkább kilőtték őket az űrbe.
  • FuryAlpha #21
    Johet mind a 2!!!