Szekeres Viktor

Előkerült a népszerű sorozat elveszett része

Nem ritka jelenség, hogy egy-egy megszüntetett sorozat utolsó pár része már adásba sem kerül Amerikában, épp ezért fordulhatott elő, hogy például Magyarországon egyes Joey-epizódokat hamarabb láthattak a nézők.

Olykor azonban az a kuriózum is megesik, hogy egy sorozatnak úgy nem kerül adásba egy része, hogy még meg sem szűnik, hogy a csatorna az utolsó leadott részt fináléként reklámozza. Ez esett meg az Életem legrosszabb hete (Worst Week) című CBS-szériával, mely idehaza az AXN-en került adásba: a csatorna elmismásolta a 16 részes első szezon egyik részének leadását, melyet most nyáron, június 6-án szombaton fog megosztani a nézőkkel.

Érdekesség, hogy a rész nem az utolsó, hanem egy köztes epizód lesz, melynek sugárzását észrevétlenül el lehetett sumákolni. Maga a sorozat egyébként - köszönhetően a CBS döntésének - nem folytatódik a második évaddal, hiába teljesített több mint 10 millió néző fölött és volt benne többször is a heti 20 legnézettebb széria között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxxis #6
    Nincs igazad.
  • winnie #5
    most mondja valaki, hogy kivételesen nincs igazam:) :O
  • pixx #4
  • Athor #3
    XDXDXD

    Nem vagy semmi, winnie!

    XDXDXD

    Komolyan, lassan már csak azért olvasom itt a hozzászólásokat, hogy lássam hogyan oltod le az embereket, bármilyen témában!

    XDXDXD

    "És az orákulum szólott!"

    XDXDXD
  • winnie #2
    na már most: egy példa alapján rendszerességről beszélni olyan, mint gomba a videómagnóban. értelmetlen. élj a gyanúperrel: te isbtévedhettéll . de ők is hibázhattak. (ha van más példa, 2-3 az idei évadról, akkor persze hamut szórok a fejemre és igazat adok neked, de egy példa alapján merészség a rendszerességre való utalás:)
  • xido #1
    Oó..idehaza az rtl és a tv2 sumákol el rendszeresen részeket..soksok éve mikor először adták a Quantum Leap sorozatot,belenyugodtam,hogy nem minden rész záró cliffhangert bontanak ki a következő részben...Nem a fenét nem,mint később az amcsi dvdrip alapján láttam..csak itthon átugrották...