Szekeres Viktor

Nemsokára jön az első Stargate Atlantis-film

Akárcsak az eredeti Stargate, úgy a Stargate Atlantis is DVD-re készített filmek segítségével fog továbbélni, hiszen tévéképernyőn az SGA év eleji leköszönése óta már csak az új Csillagkapu-sorozatot, a Universe-t fogjuk látni egy ideig.

A két Csillagkapu-filmet követően érkezik a Stargate Atlantis: Extinction munkacímet viselő projekt, mindössze az MGM hivatalos megerősítését kell megvárni a 2010-re tervezett filmmel kapcsolatban, melyet Andy Mikita fog rendezni Joseph Mallozzi és Paul Mullie forgatókönyvéből.

A tervek szerint a 6. évad nyitórészének szánt sztorit dolgoznák fel szűk másfél órában és az Atlantisz Pegazus-galaxisba való visszatéréséről szólna. A tervek szerint a visszatérő állandó sorozatszereplők mellett nem kevés ismert arc fog feltűnni az SGA-filmben, bár némelyik valóban csak egy-egy villanás erejéig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #14
    Nincs film se sorozat és a közeljövőben nem is lesz.
  • Nazir #13
    marquee direction=right] http://matthewed.mybrute.com [/marquee]
  • emile zola #12
    egyik kedvenc sorozatom még ma is a SG-1 vagy mi angolul, az Atlantis eleinte nem jött be, de idővel azt is nagyon megszerettem, sajnáltam h nem adnak belőle már több részt:(
  • winnie #11
    nem mondtam, hogy jó dolog. de az, hogy szerinted nem színvonalas, attól még rengetegen nézik. ha őket kérdeznénk meg, akkor színvonalasnak tartanák. a szappan műfaja nem a magvas gondolatokról szól.
  • blessyou #10
    Lehet, hogy a világ többi részén ugyanilyen vagy hasonló a helyzet, de az nem jelenti, hogy ez jó dolog. Lehetne szerintem a való életről is színvonalas műsort készíteni érdemi mondanivalóval és igényesen, mégsem nagyon látom, hogy nagyon foglalkoznának a dologgal.
  • Reg5 #9
    Az SGA se egy túlzottan agyalós műsor. Sztem inkább az volt a gond, hogy több állandó szereplőt lecseréltek(ld Weir, Beckett), pedig a nézők már megszokták őket. Ez pedig magánvélemény: a 4. évadtól kezdve szinvolban elég sok hullámvülgyet élt meg a sorozat, amiben közrejátszhatott az írógárda egy részének lecserélődése.
  • gumibéka #8
    Normális időben is megy nagyjából a 3. évad, délután 5-től, az első évad pedig hétvégén 9 - 10 - 11 órakor.
  • gumibéka #7
    Az AXN (Sci-fi) , ha magyar tvnek számít, akkor most vetíti a 3. évadot szinkronosan, és ha az lement kezdik a 4.-et. Ezt utóbbit pont tegnap olvastam egy "sorozatos" oldalon. És azt tippelem a "sima" AXN-re is elfognak jutni, mert ott pont a múlthéten kezdték az első szezont újra vetíteni.
  • winnie #6
    "a sci-fi és a fantasy is elgondolkodtató, látványos és szórakoztató, millió különböző világban játszódik. ellenben a szappanoperák mind arról szólnak, ki kivel és hányszor kefélt mellé, illetve ki kit hogyan akar kicsinálni. lehet választani."

    az egyik fantázia, a másik a való élet. ennyi. nincs itt semmi titok, de az ember inkább nézi jóskát és katit mint, csápos mutánsokat.

    az lenne a baj, ha fordítva lenne.
  • winnie #5
    "a magyarnak úgy látszik arra van igénye, hogy ha egyszer bekapcsolja a tv-t, akkor onnantól ne keljen gondolkozni"

    a magyarnak? hogy jönnek ide a magyarok? azt hiszed magyar jelenséggel van dolgod? hadd ábrándítsalak ki.

    csak érdességképp, nálunk az SGA egyik legutóbbi tv2-es részét 650 ezren látták. a 30-szor nagyobb amerikában 1,8 millióan, háromszorannyian.

    demagóg a dolog, de biztos, hogy velünk van baj?