14
-
#14 Nincs film se sorozat és a közeljövőben nem is lesz. -
Nazir #13 marquee direction=right] http://matthewed.mybrute.com [/marquee] -
emile zola #12 egyik kedvenc sorozatom még ma is a SG-1 vagy mi angolul, az Atlantis eleinte nem jött be, de idővel azt is nagyon megszerettem, sajnáltam h nem adnak belőle már több részt:(
-
winnie #11 nem mondtam, hogy jó dolog. de az, hogy szerinted nem színvonalas, attól még rengetegen nézik. ha őket kérdeznénk meg, akkor színvonalasnak tartanák. a szappan műfaja nem a magvas gondolatokról szól. -
blessyou #10 Lehet, hogy a világ többi részén ugyanilyen vagy hasonló a helyzet, de az nem jelenti, hogy ez jó dolog. Lehetne szerintem a való életről is színvonalas műsort készíteni érdemi mondanivalóval és igényesen, mégsem nagyon látom, hogy nagyon foglalkoznának a dologgal.
-
Reg5 #9 Az SGA se egy túlzottan agyalós műsor. Sztem inkább az volt a gond, hogy több állandó szereplőt lecseréltek(ld Weir, Beckett), pedig a nézők már megszokták őket. Ez pedig magánvélemény: a 4. évadtól kezdve szinvolban elég sok hullámvülgyet élt meg a sorozat, amiben közrejátszhatott az írógárda egy részének lecserélődése. -
gumibéka #8 Normális időben is megy nagyjából a 3. évad, délután 5-től, az első évad pedig hétvégén 9 - 10 - 11 órakor. -
gumibéka #7 Az AXN (Sci-fi) , ha magyar tvnek számít, akkor most vetíti a 3. évadot szinkronosan, és ha az lement kezdik a 4.-et. Ezt utóbbit pont tegnap olvastam egy "sorozatos" oldalon. És azt tippelem a "sima" AXN-re is elfognak jutni, mert ott pont a múlthéten kezdték az első szezont újra vetíteni. -
winnie #6 "a sci-fi és a fantasy is elgondolkodtató, látványos és szórakoztató, millió különböző világban játszódik. ellenben a szappanoperák mind arról szólnak, ki kivel és hányszor kefélt mellé, illetve ki kit hogyan akar kicsinálni. lehet választani."
az egyik fantázia, a másik a való élet. ennyi. nincs itt semmi titok, de az ember inkább nézi jóskát és katit mint, csápos mutánsokat.
az lenne a baj, ha fordítva lenne. -
winnie #5 "a magyarnak úgy látszik arra van igénye, hogy ha egyszer bekapcsolja a tv-t, akkor onnantól ne keljen gondolkozni"
a magyarnak? hogy jönnek ide a magyarok? azt hiszed magyar jelenséggel van dolgod? hadd ábrándítsalak ki.
csak érdességképp, nálunk az SGA egyik legutóbbi tv2-es részét 650 ezren látták. a 30-szor nagyobb amerikában 1,8 millióan, háromszorannyian.
demagóg a dolog, de biztos, hogy velünk van baj? -
torcipepe #4 és mikor jön az Atlantis 3-4-5. évadja magyar TV-ben normális időpontban?? enélkül nem lesz értelme megnézni a filmet. jójó tudom, le lehet szedni netről felirattal, de én jobban szeretném szinkronnal megnézni.
a sci-fi és a fantasy is elgondolkodtató, látványos és szórakoztató, millió különböző világban játszódik. ellenben a szappanoperák mind arról szólnak, ki kivel és hányszor kefélt mellé, illetve ki kit hogyan akar kicsinálni. lehet választani. -
Athor #3 Hát eggen... a magyarnak úgy látszik arra van igénye, hogy ha egyszer bekapcsolja a tv-t, akkor onnantól ne keljen gondolkozni... Egyfajta relaxáció. :) Vagy mondjuk inkább agymosásnak... -
Librarian #2 Pontosan. :-) -
bigjoe #1 Nagyon jó volt ez a sorozat.. Nem értem, hogy az átlag ember miért nem szereti a sci-fi t. Nincs fantáziájuk vagy mi a baj velük? Hogy tud megérni egy Barátok közt több mint 10 évfolyamot?? Tudja valaki mi a lényeg? Ne kelljen gondolkozni?