Szekeres Viktor

Több mint fél órát vágtak ki a Terminátor 4-ből

Már nincs messze a Terminátor: Megváltás premierje, bár még mindig emésztgetjük, hogy ezúttal nem világpremiert kapunk, hanem csak két héttel az amerikai bemutatót követően láthatjuk a filmet. Azért remélhetőleg a legnagyobb rajongókra gondolt az Intercom és lesz pár hétvégi, premier előtti vetítés.

A rendező McG gondolt a rajongókra, ezt botorság lenne vitatni, hiszen ígéretei szerint 30-40 percnyi kivágott jelenet is helyet fog kapni a Terminátor: Megváltás DVD- és BR-verzióján. Sőt, az alternatív befejezésekért rajongók is kapnak egy más filmvégződést.


A mellékelt videón maga a rendező mondja el kissé spoileresen, hogy mi mindenre kell számítani a kivágott jelentek között: például John Connor tart majd egy Sarah Connoréhoz hasonlatos "beszédet", de emellett az egyik női szereplőt, Moon Bloodgoodot is lehet topless látni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #17
    oké, nekem is volt egy ilyan film, de azért a nagy étlagra nem jellemzől:)
  • tom991 #16
    Az alternatív befejezés csak egy opció, a mozis is rajta lesz, azt nézed meg amelyiket akarod. Én azt sajnálom, hogy - mivel másik stúdió, másik kiadó - nem lesz gyűjtemény a négy filmből (bár benne van a pakliban, hogy a negyedik rész után nem fogom sajnálni). És ha már Swarzi és a T4: http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2009/05/13/arnold_feje_a_T4-bol/
  • 1Obi1 #15
    Nem így megy ez winnie. :)
    Én a TDK premierje előtt nyáron MINDENT megtettem volna csak azért hogy az amerikai premierrel egyidőben nézzem meg a filmet. Ki is akartam menni Szlovákiába ahol már bemutatták, de inkább meggondoltam magam (érthető okok miatt..). Kínkeserves szenvedés volt az a két hét.
    Persze az egy dolog hogy a T4 engem tized annyira se érdekel, de azért még így is moziban nézős lesz.
  • Darth Sith #14
    Nálam is.

    Btw, előre félek, hogy túlzottan a minél alacsonyabb korhatár miatt kivágtag belőle sok mindent és nem lesz eléggé komoly a film, ahogy az Wolverine esetében is elcseszték..Ott pl megkell nézni a játék trailerjét, hogy milyen islehetett volna a film.. Remélem itt nem rontják el. Bár már azt is nehezen nyeltem le, hogy az eredeti befejezést átírták..
  • bmw #13
    Hat igen, meg nezni valoszinu megnezem de szerintem is meg kellett volna allni a 3.-nal...
    A Terminator nalam a "swarci" es nem mas...
  • Ranbó #12
    jaj neeee... miért nem volt jó meghagyni az első 2 részt ?? már a 3 is sok volt a svarci is fogyott vagy 20 kilót a 2 óta ... áááá

    ez baromság jó hogy nem terminátor 77 ? :DD
  • wolruf #11
    Nomeg végre kihasználják (nagyjából :D ) a BR és s DVD előnyeit. Minthogy sokminden, egyébként kukás dolog felfér rá, és rajóngói csámcsogásra ingerel :)
    Én örülök az alternatív befejezéseknek, a kivágott jeleneteknek. Akinek ez nem kell, az meg majd megveszi 10 év múlva 990-ért a szétcincált verziót...
  • winnie #10
    "De miert csusztattak el?"

    azt akarják, hogy minél többen nézzék meg. te is elcsúsztattad volna. választhattak, hogy melyik filmet mutassák be később.

    (valahol röhejes, hogy egy három éve várt filmre valaki nem tud plusz két hetet várni. nem mindegy, hogy valamit ma vagy jövőre lát az ember?:)
  • winnie #9
    "ez olyan mintha egy könyvet két különböző befejezéssel adnának ki"

    játékokban is szeretik a játékosok az alternatív végeket. kár túllihegni a dolgot. a teljes filmet a moziban fogod látni. ha nem érdekel a "másik befejezés", nem nézed meg. ez rajongói stuff. what if. sokan szeretik.
  • Skeletonworm #8
    http://images.google.com/images?q=Moon%20Bloodgood&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi

    Itt lehet látni a kisasszonyból pár szaftos kis részletet.