Ötvös Tibor

Ridley Scott rendezi az új Alien filmet?

A Fox egyik vezetője, Tom Rothman az X-Men kezdetek: Farkas hivatalos premierjén elárulta, hogy Ridley Scott erősen fontolgatja, hogy leforgatja a Bolygó neve: Halál előzményeit.

Miután Robert Rodriguez bejelentette, hogy készíti az új Predator filmet és szinte biztosan megkapja a harmadik részét az Alien vs Predator is, mindenki az önálló ötödik Alien film bejelentésére vár. És amint azt Tom Rothman, a Fox egyik vezetője elárulta, talán nem is hiábavaló eme várakozás.



"Szó van róla" - kezdte Rothman. "Ridley Scott jelenleg a Robin Hood munkálataival van elfoglalva, de úgy értesültem, hogy fontolgatja a következő Alien filmet, ami számunkra nagyon jó lenne. Hiszen mindig jó érzés, ha egy sikersorozatot elindító direktor visszatér a sorozatához és megmutatja, ő hogyan képzeli el a továbbiakat."

Rothman azt is elárulta, hogy kicsit unalmas lenne, ha újra Ripleyről lenne szó, így jelen állás szerint az ötödik Alien-mozi A bolygó neve: Halál előtt játszódna és azt mutatná be, hogyan került az LV-426-ra az az űrhajó, aminek tartalma megkeserítette a Nostromo legénységének életét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blessyou #52
    vazz, megint kimoderálták, de már kíváncsi vagyok, mi lehetett oly tűrhetetlen, hogy ezt érdemelte.
  • bmw #51
    Hat kivancsi vagyok milyen lesz, leven Alien rajongo vagyok.:)
    Bar az elozmeny es remake filmektol mindig egy kicsit tartok....
  • Lalee1 #50
    Nem az oldalt akarom védeni, de a szólásszabadság azért nem teljesen az aminek sokan hiszik. Kiállhatsz a sarokra ordibálni az igazadat, okés, de ha bejössz a házamba és itt ordibálod, akkor hagy dobjalak már ki, a szabad szótól független. Remélem érthető a párhuzam valamennyire.
  • Aldo Moro #49
    Mivel ezen a telelökött lapon nem találtam belső szabályzatot, ami egyébként sem egyetemes jellegű, csak irányadó, felhivnám a kedves moderátor figyelmét a 1949. évi XX. törvényre, mely védi a szabad véleménynyilvánítás jogát, tekintet nélkül a megfogalmazott álláspont érték- és igazságtartalmára. Az Alkotmány 61. §-a (1) bekezdése szerint: "A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze." Az Európai Emberi Jogi Bíróság 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják a lakosság bármely részét." Úgyhogy lehet itt moderálgatni olyanért amiért nem is kellene, legfeljebb majd megunom, aztán először picsánrúgják a kedves moderátort, másodszor kap egy kis ejnye-bejnyét a lap. Csak nyugodtan. xxx
  • IMYke2.0.0.0 #48
    Ki mondta ezt?
    Én csak közöltem: a KN-ben bizony komoly értékű autókat törtek össze, semmi CGI - mert azt tudni kell, akkoriban is használtak utómunkákat számítógépekkel (Amiga) és vágástechnikákkal karöltve...
  • CaptainRumi #47
    látom nem vetted ki a szavaimból, hogy engem abszolút nem zavart az a technika amit akkor használtak (és abszolút a tetralógia az alap nálam, főleg az Aliens)...mert mindenképpen úttörőnek számított
    De manapság tényleg látják a bábúba bújt embert és a mai technikák meg húsz év múlva lesznek majd elavultak...
    konklúzióban: haladni kell a korral.
  • Gilgamesh #46
    "ja és mellesleg az akkori Alienen a mai kölykök csak röhögnének"

    Ezt nem mondhatod komolyan. Miért is? Te ugye még a drótokat is láttad, amikkel azokat a kezdetleges és röhejes bábukat mozgatták, nem?
    A _mai_ alienek (AvP1-2) meg mivel jobbak, és főleg mivel félelmetesebbek? Az oké, hogy a technika fejlettebb (és mégis bénább a lények megoldása, de ez már ízlés/pofon kategória), de az se a hangulati, se a történetbeli vagy rendezői hiányosságokat nem fogja betömni, a film pedig menthetetlenül félresikerül, de baromira.
    Azért furcsa, hogy régebben nem féltek az űrbe, más bolygókra vinnni a sorozatot, most meg, hogy elvileg hihetőbben tudnák mindezt megvalósítani, kisvárosi tinihorrorrá degradálják az egészet. Legalábbis az AvP Requiemben, amit menthetetlenül gyűlölök...
  • blessyou #45
    Egyébként ezzel a CGI-s gondolattal én is egyetértek. Egy olyan filmnél, mint mondjuk az Alien, nem kell agyoneffektezni a dolgot. Sokszor a kevesebb néha több, és az ember fantáziája úgyis kiszínezi a dolgot, és az olykor többet ér bármilyen látványeffektnél.
  • CaptainRumi #44
    a kamionok meg az autók a legszarabb példák...azokat még most is törik és nem CGI.
    viszont mi van akkor ha egy repülőnek kell lezuhanni? NA? akkor is maradnál a hagyományosnál?
  • CaptainRumi #43
    nehogy már az akkori kort meg a mostanit hasonlítsd össze...a korral együtt a követelmények is megnőttek, így azok árai is...

    megnézném Cameron mester 40 millióból, hogy csinálná meg az Avatar-ját. Szerintem ennyi.
    ja és mellesleg az akkori Alienen a mai kölykök csak röhögnének. Ezt úgy mondom, hogy én is nagy fanja vagyok a franchise-nak.