Ötvös Tibor

Mel Gibson újra színészkedik

Mel Gibson botrányai és rendezői sikerei után visszatér a színészethez. A Casino Royale rendezője, Martin Campbell kamerái előtt alakít egy bosszúálló apát az Edge of Darkness című krimi-drámában.

Mel Gibson a 2003-as Az éneklő detektív óta nem szerepelt mozifilmben, viszont a bulvármagazinok címlapján annál többet, zsidózós botrányaival, valamint válásával. Ráadásul rendezőként épp ebben az időszakban aratta legnagyobb sikereit, hiszen mind A passió, mind pedig az Apocalypto komolyat robbantott.


Az első kép

Mindenesetre az amerikai színész most visszatér a vásznakra, méghozzá rögtön egy kemény krimiben. Gibson egy gyilkossági nyomozót alakít, aki egy nap szemtanúja lesz lánya megölésének. Miközben saját szakállára elkezd nyomozni a gyilkosok után, egy kegyetlen összeesküvés képe kezd körvonalazódni szemei előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • narumon #9
  Szerintem forditva. A passio egy mestermű, az apocalypto az nálam erősen so-so kategória.
 • pixx #8
  off
  "A passió mekkora egy hatásvadász szar volt." Miért is? A többi film nem hatásvadász, ez legalább egy igaz történetet mesélt el, még ha egy kissé ki is volt színezve, bár a Rómaiak köztudottan brutális népek voltak. És tetszett benn, hogy a USA-ban is feliratos volt, végre egy film, ami nem állítja, azt, hogy 2000 évvel ezelőtt is angolul beszélt mindenki :)
  on
  Jó színész, én várom a filmet
 • Aldo Moro #7
  A passió mekkora egy hatásvadász szar volt. Az Apocalypto az igen!
 • Zombee #6
  A Taken nagyon jó film.
  Amúgy ha Stallone játszhat Rambót, akkor Mel Gibson Mad Max-et miért nem? Meg Stallona most is rohangál fel-alá az új filmjében, ha maga a színész jó kondícióban van, miért ne lehetne hiteles egy akciófilmben? Gibson ráadásul 10 évvel fiatalabb, mint Sly. Nem mondom, egy Halálos fegyver más tészta, Riggs őrmester mindig rohangált fel-alá veszettül, így 60 felé az már lehet, hogy nehezebben menne, lassú tempóban meg nincs értelme annak a filmnek.

  Személy szerint örülök a Taken sikerének, hátha lesz még több új normális akciófilm, ez a műfaj az utóbbi években elég sok buta tinimozit meg egyéb szart termelt ki, hol vannak már a dicső 80-as, 90-es évek, a Die Hard-ot is sikerült megerőszakolni.
 • Etinger #5
  A passió, meg az Apocalypto.... mindkettő nagyon jó film lett.... Apocalyptonak a világa, történetvezetés... Rendezhetne még...
 • kukacS3K #4
  a taken után megjöttek az "apa levadássza a lányát bántó embereket" filmek
 • bippo #3
  Mad Max-hez már öreg sajna. De annak viszont örülök, hogy visszatér a vászonra.
 • pauly #2
  Úgyis elrontanák...
 • Stonee #1
  ahelyett h a Mad Max 4-ben parádézna!