Szekeres Viktor

Itt a Donnie Darko 2. előzetese

Ahhoz képest, hogy a mozikban mekkorát bukott a Donnie Darko, a kultstátusz DVD-n utolérte, pedig még csak azt sem mondhatjuk, hogy azok ízlésének felelt volna meg, akik a tékás próbálkozásokért rajonganak.

Maga a film tökéletesen telibe kapta azokat is, akik szeretik és értik a hollywoodi átlagnál nehezebben kibogozható filmeket, de sok, kommersz mozik emlőin nevelkedett nézőt is megfogtak, akiknek talán az tetszett, hogy bár nem tudják kibogozni a film minden csomóját, de jó az értők táborába tartozni - bár való igaz, hogy a Donnie Darko szokatlan hangulata a nézők zömét levette a lábáról.


Hogy a film csak DVD-re készült folytatása, az S. Darko milyen sikereket fog elérni, arról csak sejtéseink vannak, de az biztos, hogy a nagy fogadkozás ellenére bőven lesznek nézői közt olyanok, akik fennhangon hirdetik, hogy őket sosem fogják bepalizni a második résszel. Hogy az előzetes megingatja-e a folytatást ellenzőket vagy épp ellenkezőleg, megerősíti, az a jövő zenéje.

A rajongók irányába csak egy kérdés, mindenki látta az eredeti Donnie Darko-előzetest? Csoda, hogy moziban csak alig páran nézték meg?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • smaszi #17
  Belőlem csak ennyit váltott ki az előzetes: WTF???
  (és nem itt láttam először)
 • darXideR #16
  they made me do it :P
 • darXideR #15
  nekem úgy tűnik, hogy pont ugyanarról fog szólni, mint az első rész, csak más szereplőkkel. nincs itt szó semmilyen folytatásról.. :S
  az "első" részt nagyon szeretem.. azért kíváncsi leszek erre is.
 • MR ME #14
  első rész nekem nagyon bejött, de ez a 2. sztem már semmit nem fog hozni, sőt csalódás lesz a trailer alapján, de azért megnézzük biztosan
 • IMYke2.0.0.0 #13
  De legyen a hívó szó: isteni megnyilatkoztatás
  [A nyúl, a színes féregalagút, a levél a postaládában...]
 • IMYke2.0.0.0 #12
  Pedig minden benne van, ami az embert érdekli ebben a rövid földi pályafutásban...
 • akron #11
  Nemhiszem, hogy bármit is hozzátudnának tenni, amiért érdemes lesz pénzt adni rá. Ha tudnának hozzátenni vagy bármi újat, akkor nem Donnie Darko-ra akarnának hajazni.
 • WoodrowWilson #10
  Hát nekem az első rész is hatalmas csalódás volt, azok után, hogy mindenhol istenítették. De biztos csak túl együgyű vagyok, hogy felfogjam a mély mondanivalóját.
 • IMYke2.0.0.0 #9
  A baj csak az, hogy a Donnie Darko folytathatatlan.
  Mert mi fog történni? Kiderül, hogy az egész egy másik idősíkban történt, és a baleset meg sem történt (ismét)?
 • Lipi1980 #8
  Ha ez a rész csak megközelíti az első rész színvonalát, akkor már megérte...