Szekeres Viktor

Még sosem néztek ilyen kevesen Heroes-t

Hiába egészült ki a Heroes írói stábja jónevű tollnokokkal, a sorozat tovább folytatja mélyrepülését. A nagy kérdés most már csak az, hogy van-e megállás.

Van, ahol úgy tartják, hogy a jobbérzésű rajongók már kiszálltak a sorozatból, mások pedig azt mondják, hogy most ismerszik meg csak igazán az, hogy ki a rajongó és ki nem az, hiszen aki hithű, az a nehéz napokon is kitart kedvence mellett, s olykor vakon bízik abban, hogy jobbra fordul a sora.

Még van pár rész Amerikában a 25. epizódig (nálunk nyáron kezdi el adni a TV2 a harmadik szezont), az évad zárásáig, az azonban biztos, hogy a 6,109 millió néző, amit a sorozat legutóbbi epizódja produkált, nem tünteti fel túl jó fényben a jövőt. Igaz, az NBC nem hivatalosan már jelezte, hogy mérget lehet venni a 4. szezonra, de ezen kijelentés igazságtartalma csak májusban fog kiderülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #19
    sajnos már nem: law and order: SVU, medium, celebrity apprentice, biggest loser, the office, 30 rock, parks and recreation több nézővel bír, sőt, my name is earl és a law and order is a közelében van már.
  • WoodrowWilson #18
    Amúgy az NBC-nek nem ez még így is a legnézettebje?
  • WoodrowWilson #17
    Te mondtad, hogy még mi is tudunk 1-1,5 milliós sorozatokat hozni, az arányt is megmondtad, én csak felszoroztam:P
  • polarka #16
    Én lassacskán meguntam a Heroest, már nem is nézem...
  • winnie #15
    az american idolon kívül nem sokat, de hogy néznének már annyian egy sorozatot? azért ne szállj el. a friends és vészhelyzet fénykorában hozott 20-25 milliót. most a legnagyobbak 16-18 milliósok, ennek harmadát produkálja a heroes, ami múlt héten a 95-ből az 57. legnézettebb volt. nem jó.
  • 1Obi1 #14
    Nyilván ennyien csak Super Bowl-t néznek, de azért CSI-t, House-t és ilyeneket elég sokan néznek.
  • bmw #13
    Mar reg mondtam, hogy egy kalap kaki...
  • Silenzio #12
    A House-t is csak 12-14 millióan nézik. Már rég nem szeretem a Heroes-t, a második évad nálam kiverte a biztosítékot, a Sarah Connor Chronicles ezerszer érdekesebb (volt), ezért csodálom hogy ez a megfáradt, túlkoros katyvasz még mindig 6 millió embert vonz.
  • WoodrowWilson #11
    És melyik sorozatot nézik 30-45 millióan USA-ban?
  • winnie #10
    6 millió nem rossz? hol élsz te?:) nálunk néznek egy-egy sorozatot 1-1,5 millióan. amerikában 30-szor annyian laknak, így a 4-szer akkora nézettség nem nagy eresztés.

    sajnos a 6 millió borzasztóan rossz. anno a jericho-t 9-10 millióavl kaszálták el.