Szekeres Viktor

Megmenekülhet a Heroes?

A mára már a középszerbe süllyedt Heroes sokak szerint remek példa arra, hogy miképp kell egy jó koncepciót istenesen elszúrni úgy, hogy már végképp csak a balekok nézzék tovább a sorozatot.

Még az okosok is találgatják a sorozat hanyatlásának okait. S természetesen, amikor hanyatlásról van szó, nemcsak a nézettségi adatok rohamos csökkenésére célzunk, hanem arra is, hogy a nézői, de még a rajongói vélemények is elég gyakran lesújtóak a sorozat történetvezetésére nézve.


Pár hónapja, de leginkább a hétfőn adásba került epizód óta, a nézők abban a Bryan Fullerben bíznak, aki a most sugárzott részek írásakor csatlakozott a sorozat írógárdájához, s vette át a nemrég kirúgott Jesse Alexander és Jeph Loeb helyét. Fuller amellett, hogy saját, sokak szerint kultikusnak tartott, sorozatokat készített (pl. Haláli hullák), a Hősök , klasszikusnak tartott első szezonjában is fedélzeten volt, s ott a legelismertebb részeket írta. (Más kérdés, hogy az általa írt legutóbbi résznél újabb mélypontot ért el a sorozat nézettsége.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #20
    Mellesleg akinek nem tetszik az nem nézi tovább, és nem kell felrobbania az idegtől, hogy számára még mindig mekkora szar. Viszont ha már nem nézi akkor meg elkezdi kritizálni a többit, hogy te mekkora egy "szar" vagy hogy még mindig nézed. Leszarom hogy mennyien nézik, meg hogy a sok hülye amcsi pöcs a 3. évad elindulásától kezdve nem tudja követni a sorozatot, mert bonyolult számukra, ennyi, akkor nem nézik, meg más sem aki így gondolja.
  • Tower Guard #19
    Szerintem meg jó és kész. és az hogy " elszúrni úgy, hogy már végképp csak a balekok nézzék tovább a sorozatot." Na nehogymár más megmondja hogy az balek aki tovább nézi a sorozatot. Hát bakker lehet hogy valakit érdekel, mint pl. személy szerint engem, és örülök is annak a heti 45 percnek mikor nézem, hogy hogy alakul tovább a sztori, a szálak, és kíváncsi is vagyok mindig a folytatásra. De nehogymár ha valakinek nem tetszik az mondja meg hogy én mikor meddig nézzem, vagy ha nem úgy teszem, akkor balek vagyok jópár társammal együtt.... Szánalmas...
  • Szolnokboy1 #18
    ezek szerint akkor az utóbbi, alacsonyak az elvárásaid. mondtam, h szubjektív. :)
  • geronemo #17
    Hát azt nem mondom én sem, hogy hú denagyon jó volt ez az utóbbi rész de nekem jobban tetszett az eredetinél. Az a baj, hogy hiába jó író a fószer az utolsó 2-3 részben (nem tudom mennyi van vissza) nem lehet csodákat tenni. Én reménykedem.
  • scagnetti #16
    "az ízlésed szar"
    Nem ismersz, had döntsem el én, hogy milyen az ízlésem.
  • Szolnokboy1 #15
    hát ha balek talán nem is vagy, de az ízlésed nagyon szar. :) vagy alacsonyak az elvárásaid, nézőpont kérdése.
  • scagnetti #14
    "hogy már végképp csak a balekok nézzék tovább a sorozatot. "
    Szóval aki nézi, az mindjárt balek? Akkor én egy boldog "balek" vagyok, mert nekem tetszik még most is a sorozat.
  • ldavid #13
    ne nézd
  • chronos75 #12
    cancel
  • Etinger #11
    Hát akkor jobban ismered mint én :);)