Megmenekülhet a Heroes?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Mellesleg akinek nem tetszik az nem nézi tovább, és nem kell felrobbania az idegtõl, hogy számára még mindig mekkora szar. Viszont ha már nem nézi akkor meg elkezdi kritizálni a többit, hogy te mekkora egy "szar" vagy hogy még mindig nézed. Leszarom hogy mennyien nézik, meg hogy a sok hülye amcsi pöcs a 3. évad elindulásától kezdve nem tudja követni a sorozatot, mert bonyolult számukra, ennyi, akkor nem nézik, meg más sem aki így gondolja.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Szerintem meg jó és kész. és az hogy " elszúrni úgy, hogy már végképp csak a balekok nézzék tovább a sorozatot." Na nehogymár más megmondja hogy az balek aki tovább nézi a sorozatot. Hát bakker lehet hogy valakit érdekel, mint pl. személy szerint engem, és örülök is annak a heti 45 percnek mikor nézem, hogy hogy alakul tovább a sztori, a szálak, és kíváncsi is vagyok mindig a folytatásra. De nehogymár ha valakinek nem tetszik az mondja meg hogy én mikor meddig nézzem, vagy ha nem úgy teszem, akkor balek vagyok jópár társammal együtt.... Szánalmas...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Szolnokboy1
ezek szerint akkor az utóbbi, alacsonyak az elvárásaid. mondtam, h szubjektív. 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Hát azt nem mondom én sem, hogy hú denagyon jó volt ez az utóbbi rész de nekem jobban tetszett az eredetinél. Az a baj, hogy hiába jó író a fószer az utolsó 2-3 részben (nem tudom mennyi van vissza) nem lehet csodákat tenni. Én reménykedem.

"az ízlésed szar"
Nem ismersz, had döntsem el én, hogy milyen az ízlésem.
Szolnokboy1
hát ha balek talán nem is vagy, de az ízlésed nagyon szar. 😊 vagy alacsonyak az elvárásaid, nézõpont kérdése.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

"hogy már végképp csak a balekok nézzék tovább a sorozatot. "
Szóval aki nézi, az mindjárt balek? Akkor én egy boldog "balek" vagyok, mert nekem tetszik még most is a sorozat.
ne nézd
cancel

Commodore Plus4 forever!

Hát akkor jobban ismered mint én 😊😉
jé, én is. az elsõ 5-öt, a finálét, a 2x01-et és a 3. évad elejét.

úgy mondom, hogy részleteket látok, nézem a heroes: unmasked-ot, követem a sztorit, s leginkább olvasom az egyik rendezõ blogját, ami valóban nagyon tanulságos, eszméletlen sok dolgot leír technikai oldalról. (meg aztán nem véletlen, hogy a két stábrendezõ mellett olyanok at hívnak meg, akik kezelni tudják ezt a bonyolult sorozatot, greg yaitanes a wire-nek volt sokszor rendezõje, meg otz az a figura, aki az idei emmy-t kapta a house-finálé rendezéséért.
Molnibalage
A 2. évad után semmi kedvem nem volt a 3-hoz. Egy részt sem láttam még belõle..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezt mi alapján mondod, úgy, hogy nem is nézed? 😊 Elsõ évad pár részét (4-et) láttam 😊 A harmadik évad lehet már jó 😛
te nézed, én nem, elhiszem. vagy annyira nem, bár kérdés, mi a megvalósítás, mert a heroes az egyik legjobban kinézõ sorozat a látványt tekintve (nem a trükköket).
Picizöldfül
3. évad legjobb része volt szvsz...

Szerintem is...
Szerintem alapból egy kifejezetten gyenge megvalósítású sorozatról van szó...
és remélem fog is, ez a rész most kifejezetten tetszett
én is olvasom, kérdezõsködtem is, hogy kell-e a megértéséhez az elõismeret😊 mindenesetre az, hogy ennek alacsony volt a nézettsége, csak azt jelzi, hogy az elõzõ óta abbahagyták páran. ennek a résznek a hatása a következõ nézettségén og látszani.
pedig ez volt az eddigi legjobb része a hanyatlás óta! és ezt nem csak én mondom