Ötvös Tibor

Megváltozott a Terminator: Megváltás vége

Az egyik internetes oldalon megjelent bejegyzés komoly fejfájást okozott a Warner Bros-nak, hiszen - mint utóbb kiderült - a szerzője a Terminator: Megváltás utolsó pár percét osztotta meg a fórumozókkal.

Először nézzük a kisebb botrányt kavart bejegyzést. A Terminator: Megváltás egyik főszereplője Marcus, aki egy kiborg. Az okot még nem tudni, de a valódi Marcust 2003-ban kivégezték, ám a férfi testét felajánlotta az Angyal projektnek, melyet a SkyNet vezetett. Fogták a testét és terminatort faragtak belőle, vagyis a fém csontvázon valódi hús és bőr van, ráadásul valódi a szíve is.

A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza rá. Vagyis Marcusból lett John Connor.



Mint kiderült, a Teminator: Megváltásnak valóban ez lett volna a vége és a Warner Bros. fejesei olyan vörösek lettek a méregtől, mint Fenegyerek ruhája. A parancs természetesen azonnal ki lett adva: meg kell változtatni a film végét. Ez trmészetesen megtörtént és egyes források szerint a fent leírtaktól 180 fokban tér majd el. Állítólag ennyire nem hatásos, de nem rossz és természetesen nyitva hagyja a folytatás(ok) lehetőségét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #42
    Ez a legbetegebb hozzászólás.
  • zvaragabor #41
    T3-ban tényleg eléggé látszott, hogy rajzolt feje van. Ahhoz képest még a Jurrasic Park rexije is élethűbb volt.
  • Danecay #40
    Igen, erről már rég lehet hallani, hogy Arnold digitálisan, digitálisan is fog megjelenni a filmben. Először tartottam kicsit a dologtól, mert hát a 3. részben is amikor a T-X letapossa Arnie fejét, enyhén szólva is látszik, hogy CGI az egész, de látva a Benjamin Button különös életét reményteljesebben tekintek a dologra.
  • Bexter #39
    A t4 ben hova tűntek a nukleáris csapások utáni sürü felhőzet ami miatt nem látják a napot? T1-T2 ben ezt említik. 4 ben elvitte a válság?
  • Danecay #38
    Folyékony fém :)
  • nipponia #37
    A kavarodás miatt belerakták egy viszonylag új elméletet. Ha visszautazol az időben és megölöd a nagyszüleidet, akkor te nem szűnsz meg létezni. Csak létrehozol egy párhuzamos idővonalat, amiben te nem létezel. Viszont ha visszautaznál az jövőbe abba a pontba amikor visszautaztál, a régi jövődbe érkeznél meg. És nem abba amiben megölted a nagyszüleidet.
  • Wittgen #36
    A magyar írókkal kellett volna a forgatókönyvet elkészíttetni már a T3 esetében is. A háborúról szóló időszakról nem is beszélve. Lehet, h. a világon sokféle T könyv van, de mi magyarok mégiscsak a mi fiaink által elkövetett regényeket lapozgatjuk :).

    Abban meg minden van, csak nem nyálas történetek és akcióhiány :)
  • zvaragabor #35
    Roland testére fogják Schwarzi grafikai fejét rátenni. Tehát elvileg élő szerepe lesz.
  • URH #34
    Karez: Probléma ezzel az, hogy nem 2018-ból jött a swarci a t3-ba, hanem 2032-ből.

    nipponia: Ezt most nem vágom mire mondod.

    Szerintem a T1-T2, az igazi terminátor film.
    Bár ott is vannak már időbeli bakik.
    Ennek következménye, hogy a t3 forgatókönyvírója fogyatékos volt és szerintem kb. egyszer nem nézte meg a terminátor 1-2-t. Őszíntén szólva T3 jó film, de nem igazi terminátor film.

    Ez a befejezés szerintem elég fasság. Csak valaki bekamuzta, elterjedt a világon a warner meg ezt próbálják reklámnak kihasználni. Ők kurvára nem csináltak sose ilyen befejezést, de most azt állítják hogy "igen, ez volt az eredeti, de most megváltoztatták a srácok..."

    Persze-persze mesemondó.

    Swarci szereplését én a következőképp látom: John connorék behatolnak egy Terminátor gyárba, és ott valamit meglát, terveket vagy nem tom mit swarciról azt kész. Persze lehet, hogy tévedek.

    Bár érdekes imdb-n, salvation oldalán, ha megnézzük roland kickinger swarczi karakterét fogja játszani. (legalábbis imdb szerint)
  • nipponia #33
    Szerintem nincs benne paradoxon. A sorozatban nem is egyszer elmondják, hogy akik visszautaztak az időben, azoknak a jövőbeli világuk már nem létezik. Mert változtattak az idővonalon. Elméletük szerint egy másik alternatív idő alakult ki a múltban tett cselekedetük után.