Uwe Boll a Bloodrayne 3: Warhammerről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tom mért kell leszólni egy filmet.Ha nem tetszik nem foglakozom vele és enyi.Nekem amugy kifejezetten tetszett az elsö rész.A másodikat még nem néztem de meg fogom ahogy a harmadikat is.
"Minek nézik ha nem tetszik?"

Te el tudod dönteni a filmrõl hogy tetszik-e ha nem láttál belõle semmit? <#bohoc>

Egyébként az elsõ részt megnéztem, a csaj jo volt benn... Meg egy jelenet kb össz-vissz... 😊 A másodikba beletekergettem, láttam h ugyanolyan sz@r, annak neki sem álltam... 😊
Az 1. 2 filmet úgy láttam tõle,hogy nem tudtam ki rendezte..na erre varrjál gombot okostojás...már megint osztod az észt,pedig jobb lenne ha magadnak tartogatnád...
én se nyugi, de szerencsére ez semmin nem változtat xD
Még csak annyit, hogy szerintem azok adnak neki pénzt, akik úgy gondolják, hogy a filmjei nyereséget hoznak. Az üzlet végül is üzlet.
Talán mert kiváncsiak vagyunk, na és persze a rendezõ hírneve garancia a minõségre xD

Ez az intellektuális terrorizmus? Uwe Boll már a terroristák kezébe került?
Honnan van pénze ennek az "ÁLLATNAK"? Szerintem a iszlám funda-mentalisták pénzelik hogy így próbálnak csapás mérni a Hollywoodra... vagy a másik nagy lehetõség ami igen csekény: a csákó egy meg nem értett zseni és ezt valaki nagypénzû látja...
Ebben egyetértek veled. Én sem láttam még Uwe Boll egyetlen filmjét sem, ezért nem is bírálom õket - bár megvallom, a rossz kritikák nyilván közrejátszottak abban, hogy nem láttam õket.

A #17-ben azt firtattad, mi jogon vannak egyesek felháborodva, én erre reagáltam.

Hogy miért nézik meg õket újra és újra azok, akiknek nem tetszik? Úgy tûnik, vannak örök optimisták. 😄
s
aki van olyan hülye, hogy fizet Boll filmjeiért az magára vessen már bocs...
én nem ítélem el amit csinál, mert nem érdekel, hogy mit csinál... 1 filmjét nem láttam és nem is fogom...
de akik meg fikázzák azok mind látták a elvileg filmjeit ha van véleményük róla... kérdem én akkor minek nézik ha nem tetszik? önsanyargatásra vannak pénztárcakímélõbb módszerek i
grebber
Kurva Far Cry film jöhetne már letölthetõ formában meg akarom nézni!

Next PC upgrade: 2022

Annál rosszabb neked. 😊 Az a helyzet, hogy ha valaki a munkájával kiáll a nyilvánosság elé, akkor bizony el kell viselnie a kritikát, akár tetszik, akár nem. Fõképp akkor, ha a kritizáló még fizetett is azért, hogy megnézze a munkát, de persze akkor is, ha ingyen nézte meg.

Ami meg a polgárpukkasztást illeti, az egy nagyon jó és élvezetes dolog, próbáld csak ki egyszer és rájössz az ízére.
Most már kezd elegem lenni...
Akármilyen szar filmeket is csinál ez a majom TI milyen jogon vagytok felháborodva??? Nem a ti pénzeteket költi és nem is kötelezõ megnézni azokat a szarokat... A játékok hírnevét meg nem lehet elrontani egy-egy szánalmas adaptációval...
Nem veszítek észre, hogy ez az ürge direkt a polgárpukkasztásra játszik?
Magasról le kell szarni, nem kell foglalkozni vele és ha szépen mindenki elfelejti akkor majd õ is lelép a "rivaldafénybõl"
Jaja, vadnyugat a középkori Romániában...
Off! Középkorban Románia?<#conf><#zavart2><#wilting>

Ráadásul vadnyugatos kiszerelésben...

Hát, ennek a hülyének tanulnia kellett volna egy kis törit mielõtt a hentelésbe(forgatás) kezdett!

A múltkor még arról voltak itt cikkek, hogy kezdenek párologni a szponzorai..

Már azt hittem felsóhajthatok..!<#shakehead>

szerinted egy hollywoodi színész mennyire ismeri uwe boll nevét? és egy színész (vagy bármilyen más munkásember) megteheti a felkínált munkalehetõségre, hogy elutasítsa? (lehet, hogy neked ilyen jól megy, de másnak dolgoznia kell😊
Uwe Boll napjaink eggyik leghíresebb rendezõje, és mi tesszükk azzá. Szóval nem szídni kéne, hanem leszerni, és akkor talán abbahagyná, de amíg az õ neve többet tünik fel mint Spielbergé addig minek, hiszen õ a sztár, az mindegy, hog szart csinál.
A "ki ad neki pénzt ezekre" egy dolog,de hogy milyen színészekkel dolgozik általában..én az õ helyükben képen röhögném,nemhogy leszerzõdjek vele
Narxis
Hajrá Boll, idegesítsd a népet!<#eljen><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ki ad ennek az idiotanak penzt a filmjeire? Azt kene lelõni.
tommygear
ez az "ember" istenem...
??? Azt sem tudtam, hogy van Bloodrayne 2.
De nem majom az ilyen, aki egy filmet se bír megcsinálni, és ahelyett hogy csak arra koncentrál, még mellete a szünetekben csinál még 2 filmet. Tehetséges a pali, egyszere 3 szart tud csinálni.
De már tényleg fejlõdik, Bloodrayne legaláb már játék storyját követi, és nem egy szar középkori vagy vadnyugatos lesz. Bár már mit sem segít rajta, úgyse nézem meg.

De ki ad neki erre pénzt?
Bloodrayne 5: Diablo! - Én ezt várom. 😊
DE a Bloodrayne 6:Final Fantasy - se lessz rossz. 😊

Ha pedig a mester filmrõl filmre fejlõdik akkor sztem még olyan 4-5 -ezer film és eléri a ZS-kategória középmezõnyét. 😊
Pszihiátriai eset a csávó!

Neeeeeeeeeeeeee! <#szomoru1><#shakehead><#wilting>

Hány bõrt akarsz még lehúzni errõl a játékról, te szánalmas barom??!

Komolyan, ez ellen az ember ellen merényletet kéne elkövetni, hogy észre vegye magát! <#boxer><#violent><#bdead>

Következõ filmje mi lesz? Bloodrayne 4: World of Warcraft?

STREEX
Már azt hittem a warhammer jogait is megszerezte...

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

immovable
uristen