Szekeres Viktor

Itt van Uwe Boll új filmjének plakátja

Uwe Bollról nem lehet azt mondani, hogy lazsálna és nem dolgoznak meg a fizetéséért, hiszen idén Bulgáriától Kanadáig folyamatos forgatásokkal tölti az idejét.

Uwe Bollnak idén legalább 3 új filmje kerül bemutatásra. A német rendező már elkészítette Dominic Purcell főszereplésével A király nevében harmadik részét, jelenleg pedig a Suddenly című thrillert forgatja (főszerepben Dominic Purcell). A két film között pedig egy rövidfilmet forgatott egy antológiába, valamint elkészítette a Bailout: The Age of Greedet, melynek főszereplője nem más, mint Dominic Purcell.

Mint a lenti plakáton is látható, a Bailout: The Age of Greed lesz ahol Assault on Wall Street címen jelenik meg. A történet egy, a gazdasági rendszer vesztesének számító kisemberről szól, akire olyannyira rájár a rúd, hogy elveszti a fejét és tömeggyilkossá válik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #3
    hihetetlen hogy ez a szerencsétlen még pénzt is keres azzal hogy egy kalap szar a munkássága...
  • Yodafon #2
    A német rendező már elkészítette Dominic Purcell főszereplésével A király nevében harmadik részét, jelenleg pedig a Suddenly című thrillert forgatja (főszerepben Dominic Purcell). A két film között pedig egy rövidfilmet forgatott egy antológiába, valamint elkészítette a Bailout: The Age of Greedet, melynek főszereplője nem más, mint Dominic Purcell.
  • Ender Wiggin #1
    az a legszebb, hogy nem ő a producer, hanem talált jó pár balekot erre a b-kat sztárparádéra.