Szekeres Viktor

Uwe Boll a rajongóitól kér pénzt legújabb filmjére

Uwe Boll félmillió dollárt próbál gyűjteni az internet segítségével tervezett új filmjére, a Postal második részére. Aki hajlandó adakozni, az mindenféle jutalmakban is részesülhet hála a Kickstarternek.

Rob Thomas, Zach Braff és Spike Lee után Uwe Boll is a Kickstarter elnevezésű közösségi támogató oldal segítségével próbálja összegyűjteni tervezett új filmje költségvetését. Ezen persze lehet röhögni, hiszen akadnak páran, akik tudják, hogy Boll milyen filmeket szokott készíteni, de az 500 ezer dollárból a rendező egyik legjobban fogadott újkori filmjének, a Postalnak szeretné elkészíteni a második részét.


Eddig már 200-an adakoztak a projekt megvalósításának érdekébe, majdnem tízezer dollár gyűlt össze, de ilyen tempóban nem lesz egyszerű elérni a félmilliós küszöbösszeget. Persze minderre még két hónap áll rendelkezésére az adakozóknak. A rendező miután 2012-ben nem mutattak be tőle egy filmet sem, idén már előrukkolt a Bailout: The Age of Greed, melyet Assault on Wall Streetként is meg lehet találni, valamint a Suddenly című thrillerrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    A nyitójelenet szerintem mindenképpen ott van minden idők legmerészebb amerikai filmes jelenetei közt. Maga a poén is hatalmas.
  • öregharcsa #4
    muhahaha... vannak rajongói? :D
  • Tinman #3
    Ha élve elföldelik, dobok át 5 dollárt. Deal?
  • Atisz #2
    Igen, a Postal éppen nem átlagos Boll film, mivel nézhető, sőt jónak mondható vígjáték lett (de tényleg, ki mer holokausztos-aranyfogas viccet elnyomni a filmjében, mindezt ráadásul a rendező saját maga, a filmben önmagát alakítva? :))

    Sok sikert a 2. részhez.
  • PetiX87 #1
    A Postal az valóban elég nézhető lett. :D