Szekeres Viktor

Itthon is csökkenőben a Terminátor-sorozat nézettsége

Amerikában alig egy évvel ezelőtt sokakat megdöbbentett, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikáit a premier után hány néző hagyta ott. Lehet, hogy a történelem ismétli önmagát?

Mint arról már megemlékeztünk, a Terminátor-sorozat premierje jó nézettséget hozott, könnyedén verte a konkurenciát (való igaz, hogy az ismétlést adott) és a hétköznap esti sorozatok között is versenyképes adatokat produkált.

Azonban az első rész 1,04 millió nézőjéből a folytatásra csak 891 ezren maradtak, ami azért sem biztató, mert a TV2 továbbra is a Született feleségeket ismétli. S bár az RTL Klub még mindig magáénak tudhatja a kedd esti 9 órától kezdődő idősávot, de egy ilyen mértékű elpártolás sosem jó előjel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #45
    Vagy még a knight rider jutott eszembe, de csak a másfél órás pilot-ját láttam.
    Most is készítenek rossz sorozatokat, ezen kár vitatkozni.

    Mostanában csak a skins-t, a friday night lights-t és a heroes-t nézem. Filmek közül meg vagy olyat ami imdb-n legalább 7 pontos, de inkább 8 feletti vagy vígjáték és olyan színészek szerepelnek benne mint pl Will Ferrell.
  • berserk87 #44
    Csak a 300 paródiát láttam és egy uwe boll filmet(Alone in the Dark), a többit a bottom100-asból írtam.
    Mostanában kevesett filmezek és csak 1-2 sorozatot nézek. A tv-t be sem kapcsolom, szóval nehezen tudok neked rossz sorozatot mondani, legalábbis olyat amit mostanában adtak. A Bionic woman egy jól sikerült első rész után rettenetes folytatásával, mindenképp a rosszabb sorozatok közé tartozik. Más nem jut eszembe.
  • benkoszabi #43
    hát amerikában megbukott, itt is megfog, mert SZAR....nincs korosztálya...40 év felettiek nem ezt nézik....fiatalok meg interneteznek..egyszerűen nem oylan qvalitású, mint a szökés, amit tényleg izgalmas volt.....röhejes azért ez az Andy Vajna...bemegy az RTL reggeli műsorába, áradozik arról, hogy miylen egy fasza sorozat ez amerikában, hogy schwarzinak is tetszik...csak épp a néző-számcsökkenést hagyta ki....aszt hiszik minket át tudnak vágni, de mi tudjuk hogy szar van a palacsintában...
  • winnie #42
    "Itt van neked pár rossz film:"

    ilyen filmeket nézel? hadd ne kommentáljam. (máris értelmetlen bármiféle vita...)

    de nem azt kértam, hogy az imdb bottom100-ból írd ki azt, amit megnéztél és nem jött be, hanem, hogy, nem pontosítottam, nálunk moziba is kerülő filmeket írj, mondjuk tavalyról, hiszen ezek zöme itthon szigorúan dvd-re jelent meg, speciális célközönségnek..

    mint ahogy sorozatnál sem 10 éves sorozatokat kérnék, hanem pár mostanit. csak van (és igen, tudom, hogy nehéz pár rész alapján, de a többségnek egy rész is elég.)
  • berserk87 #41
    Attól, hogy valami tetszik nekem, az még lehet rossz vagyis a többség szerint. Például van olyan ember aki szereti Uwe Boll filmjeit, Uwe Boll biztosan, de attól nem lesz jó. Amúgy a példám a Firefly nagyon sok ember szerint a legjobb sci-fi sorozat és még nem hallottam róla rosszat. Az tényleg hülyeség amit tegnap hajnalban írtam, hogy amit kevesen néznek az automatikus szar is, mert lehet hogy azért nem nézik az emberek, mert nem érdekli őket a téma, unalmasnak tartják vagy pár rész után nem nézik, mert rossznak tartják (mint én a terminátor sorozatot).

    Most többen is írták, hogy nem rossz sorozat a Sarah Connor krónikái. Lehet, hogy igazuk van. Sokan azt mondják, hogy szar. Én pédául csak 2 részt láttam belőle, az első kettőt feliratosan és azok ritka pocsékak voltak. Később lehet hogy tényleg sokkal jobb lett(bár ezt nem nehéz elérni), de általában egy sorozatnál az első két rész szokott lenni a legjobb és az évadzáró.
  • berserk87 #40
    Itt van neked pár rossz film: Uwe Boll filmek(talán egyetlen kivétel a Király nevében, de azt nem láttam), Disaster Movie, From Justin to Kelly, Who's Your Caddy?, Pledge This!, Kis Vuk, The Hottie & the Nottie, Crossover, Troll 2, Glitter és a 300 paródia.

    Sorozatoknál már nehezebb dolgom van. Meg amiket rossznak tartok, azokat nem nézem, és csak pár rész alapján nehéz valamire azt mondani, hogy rossz vagy jó, de a kedvedért itt van pár amit rossznak gondolok:V.I.P - több mint testőr, Sheela a dzsungel királynője, Az elveszett világ és végül a Sarah Connor krónikái:P
  • koschwarz #39
    én nagyon szeretem a terminátor univerzumot, és a sorozatot is lelkesen nézem (persze nem az rtl-en), de ha nagyon őszinte akarok lenni, azért maga a sorozat nem annyira jó, mint ami lehetne. van benne jó néhány üresjáratos rész, már szinte feltűnően több, mint más sorozatokban. ha valaki (átlag magyar néző) annyira nincs oda a terminátorokért, nem csodálom, hogy nem nézik tovább.

    nekem mindenesetre bejön, látva a hibáit.
  • FefeeX #38
    Nem vagy egyedül, sőt, csak jön pár nagyhangú vérpistike, és próbálja a saját véleményét ráerőszakolni az emberekre.
  • FefeeX #37
    Jéé, értelmi szint nálad=0. Egyik hszben azt írod ha nem nézik akkor sz@r. Egyből utána meg azt írod, hogy neked is volt olyan sorozat amit kevesen néztek de jó... Apám, te aztán tényleg valami professzor lehetsz...
  • FefeeX #36
    Hm, hát nem én mondtam, de igen. Szerintem is az vagy. És nem azért, amit írtál, hanem azért, mert általánosítasz. Azt hiszed, te sz@rtad a spanyolviaszt, hogy ha neked nem tetszik, akkor sz@r. SZÁNALMAS VAGY.
    Az hogy esik valaminek a nézettsége, nem jelenti azt hogy sz@r, annak ellenére, hogy a te "tanaidban" ezt kellene hogy jelentse. Ilyen volt a Jericho is, esett a nézettsége, abbahagyták és kapták a mogyorót... De biztos sz@r volt...
    Persze, sokan vannak akiknek nem tetszik - ettől még nem lesz sz@r valami.
    Ennyi erővel te sem tetszel nekem és szerintem ezzel nem is vagyok egyedül, hadd ne folytassam a "logikád" alapján