45
-
berserk87 #45 Vagy még a knight rider jutott eszembe, de csak a másfél órás pilot-ját láttam.
Most is készítenek rossz sorozatokat, ezen kár vitatkozni.
Mostanában csak a skins-t, a friday night lights-t és a heroes-t nézem. Filmek közül meg vagy olyat ami imdb-n legalább 7 pontos, de inkább 8 feletti vagy vígjáték és olyan színészek szerepelnek benne mint pl Will Ferrell. -
berserk87 #44 Csak a 300 paródiát láttam és egy uwe boll filmet(Alone in the Dark), a többit a bottom100-asból írtam.
Mostanában kevesett filmezek és csak 1-2 sorozatot nézek. A tv-t be sem kapcsolom, szóval nehezen tudok neked rossz sorozatot mondani, legalábbis olyat amit mostanában adtak. A Bionic woman egy jól sikerült első rész után rettenetes folytatásával, mindenképp a rosszabb sorozatok közé tartozik. Más nem jut eszembe. -
benkoszabi #43 hát amerikában megbukott, itt is megfog, mert SZAR....nincs korosztálya...40 év felettiek nem ezt nézik....fiatalok meg interneteznek..egyszerűen nem oylan qvalitású, mint a szökés, amit tényleg izgalmas volt.....röhejes azért ez az Andy Vajna...bemegy az RTL reggeli műsorába, áradozik arról, hogy miylen egy fasza sorozat ez amerikában, hogy schwarzinak is tetszik...csak épp a néző-számcsökkenést hagyta ki....aszt hiszik minket át tudnak vágni, de mi tudjuk hogy szar van a palacsintában... -
winnie #42 "Itt van neked pár rossz film:"
ilyen filmeket nézel? hadd ne kommentáljam. (máris értelmetlen bármiféle vita...)
de nem azt kértam, hogy az imdb bottom100-ból írd ki azt, amit megnéztél és nem jött be, hanem, hogy, nem pontosítottam, nálunk moziba is kerülő filmeket írj, mondjuk tavalyról, hiszen ezek zöme itthon szigorúan dvd-re jelent meg, speciális célközönségnek..
mint ahogy sorozatnál sem 10 éves sorozatokat kérnék, hanem pár mostanit. csak van (és igen, tudom, hogy nehéz pár rész alapján, de a többségnek egy rész is elég.) -
berserk87 #41 Attól, hogy valami tetszik nekem, az még lehet rossz vagyis a többség szerint. Például van olyan ember aki szereti Uwe Boll filmjeit, Uwe Boll biztosan, de attól nem lesz jó. Amúgy a példám a Firefly nagyon sok ember szerint a legjobb sci-fi sorozat és még nem hallottam róla rosszat. Az tényleg hülyeség amit tegnap hajnalban írtam, hogy amit kevesen néznek az automatikus szar is, mert lehet hogy azért nem nézik az emberek, mert nem érdekli őket a téma, unalmasnak tartják vagy pár rész után nem nézik, mert rossznak tartják (mint én a terminátor sorozatot).
Most többen is írták, hogy nem rossz sorozat a Sarah Connor krónikái. Lehet, hogy igazuk van. Sokan azt mondják, hogy szar. Én pédául csak 2 részt láttam belőle, az első kettőt feliratosan és azok ritka pocsékak voltak. Később lehet hogy tényleg sokkal jobb lett(bár ezt nem nehéz elérni), de általában egy sorozatnál az első két rész szokott lenni a legjobb és az évadzáró. -
berserk87 #40 Itt van neked pár rossz film: Uwe Boll filmek(talán egyetlen kivétel a Király nevében, de azt nem láttam), Disaster Movie, From Justin to Kelly, Who's Your Caddy?, Pledge This!, Kis Vuk, The Hottie & the Nottie, Crossover, Troll 2, Glitter és a 300 paródia.
Sorozatoknál már nehezebb dolgom van. Meg amiket rossznak tartok, azokat nem nézem, és csak pár rész alapján nehéz valamire azt mondani, hogy rossz vagy jó, de a kedvedért itt van pár amit rossznak gondolok:V.I.P - több mint testőr, Sheela a dzsungel királynője, Az elveszett világ és végül a Sarah Connor krónikái:P -
#39 én nagyon szeretem a terminátor univerzumot, és a sorozatot is lelkesen nézem (persze nem az rtl-en), de ha nagyon őszinte akarok lenni, azért maga a sorozat nem annyira jó, mint ami lehetne. van benne jó néhány üresjáratos rész, már szinte feltűnően több, mint más sorozatokban. ha valaki (átlag magyar néző) annyira nincs oda a terminátorokért, nem csodálom, hogy nem nézik tovább.
nekem mindenesetre bejön, látva a hibáit. -
FefeeX #38 Nem vagy egyedül, sőt, csak jön pár nagyhangú vérpistike, és próbálja a saját véleményét ráerőszakolni az emberekre. -
FefeeX #37 Jéé, értelmi szint nálad=0. Egyik hszben azt írod ha nem nézik akkor sz@r. Egyből utána meg azt írod, hogy neked is volt olyan sorozat amit kevesen néztek de jó... Apám, te aztán tényleg valami professzor lehetsz... -
FefeeX #36 Hm, hát nem én mondtam, de igen. Szerintem is az vagy. És nem azért, amit írtál, hanem azért, mert általánosítasz. Azt hiszed, te sz@rtad a spanyolviaszt, hogy ha neked nem tetszik, akkor sz@r. SZÁNALMAS VAGY.
Az hogy esik valaminek a nézettsége, nem jelenti azt hogy sz@r, annak ellenére, hogy a te "tanaidban" ezt kellene hogy jelentse. Ilyen volt a Jericho is, esett a nézettsége, abbahagyták és kapták a mogyorót... De biztos sz@r volt...
Persze, sokan vannak akiknek nem tetszik - ettől még nem lesz sz@r valami.
Ennyi erővel te sem tetszel nekem és szerintem ezzel nem is vagyok egyedül, hadd ne folytassam a "logikád" alapján -
#35 Lehet hogy egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem bejön a sorozat. Voltak az elején kicsit unalmas részek, és nem láttam a jövőjét a dolgoknak, de most már kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgok.
Ugyanez például nem mondható el a Battlestar Galactica című sorozatról - ha már sikeres/rossz boncolgatását kezdtük - ami mostanában íves zuhanásba kezdett ami a nézhetőséget/élvezhetőséget illeti. -
winnie #34 ------------
"1. ezzel arra célzol, hogy a sorozatnak, a minimális mércét sem éri el, annak esik a nézettsége? nem sok sorozatot láthattál akkor:)"
Ez meg akkora egy baromság, már megbocsáss. Egyértelmű, ha valami rossz, akkor esik a nézettsége. Az emberek nem hülyék és nem néznek olyan filmet ami szerintük rossz.
------------
azért ennyire nem lehetsz eltévedve. (meg is cáfollak. mondj 4-5 rossz sorozatot és 4-5 rossz filmet.)
eddig épp az volt az általános nézet, hogy ami rossz, az sikeres, hiszen az emberek igényszintje nem verdesi a plafont , ergó ami igényes, intelligens, az a sorozat halálra van ítélve, ami pedig közhelyes és kommersz (sokak szerint: rossz) az siker lehet.
nekem teljesen mindegy, hogy melyik igaz, én csak annyit írtam, hogy csak azért, mert egy sorozat valakinek nem tetszik, csak azért, mert azt mondja rá, hogy "rossz", még nem indok a nézettségcsökkenésre.
az egyéni ízlésből sosem lehet tömegízlésre következtetni. (én is sok sorozatot tudnék mondani, ami rossz és sikeres. te is sokat tudnál mondani, ami rossz és...) -
berserk87 #33 Amúgy sokan úgy vannak például a Győzike show-val hogy szar, igénytelen műsor és jó lenne ha levennék a képernyőről (én nem vagyok köztük, bár még egy részt se láttam:D), de másoknak nagyon tetszik. De tegyük fel, hogy a nézők csupán 5%-nak tetszik és 95%-nak nem, akkor az 5% miatt ne vegyék le a képernyőről és a többek keressenek maguknak mást? Ez baromság, ami megbukik a többség szerint azt takarítsák le a képernyőről. LEgyen bármilyen jó és igényes a műsor, ha kevesen nézik akkor nincs helye a tv-ben. Amúgy sok általam is kedvelt sorozatot levettek már emiatt a képernyőről pl.:Firefly, de én ezt elfogadom és ha valakinek nem tetszett és ezt leírja egy fórumon, akkor megkérdezem tőle, hogy mi nem tetszett benne és nem kezdem lehülyézni. -
berserk87 #32 Ez csak szerintem vicces? Milyen magyar mentalitásról beszélsz? Azt másra szokták mondani, legalábbis én úgy tudom. Az a normális, hogy az emberek ragaszkodnak nézeteikhez, meggyőződéseikhez, ha ez szerinted szánalmas, akkor te vagy a szánalmas. Ha én úgy gondolom, hogy "x" film rossz, bár szerinted jó, akkor hülye vagyok:D Ez a szánalmas hozzáállás. -
berserk87 #31 Most nagyon sokan winnie oldalára álltak, pedig most nincs igaza és csak okoskodik. Olyan érzésem van, hogy csak bele akart kötni valakibe és még hülyeséget is ír.
pepe792 csak tényt közölt, hogy azért esik a sorozatoknak a nézettsége meg rosszak - és ez így is van. Két részig bírtam nézni és végig szenvedtem. Részenként 20 hülyeség volt benne. Egyszerűen élvezhetetlen, szóval ez egy rossz sorozat.
"1. ezzel arra célzol, hogy a sorozatnak, a minimális mércét sem éri el, annak esik a nézettsége? nem sok sorozatot láthattál akkor:)"
Ez meg akkora egy baromság, már megbocsáss. Egyértelmű, ha valami rossz, akkor esik a nézettsége. Az emberek nem hülyék és nem néznek olyan filmet ami szerintük rossz. Persze ez izlés kérdése, de ha már ilyen sok ember szerint rossz, akkor az nem rossz?:P
Az ilyen kritikán aluli sorozatokat meg igenis fejezzék be. Ez a normális szerintem. Nem dől össze a világ ha egy sorozattal kevesebb lesz. Aki szerette az talál majd mást. Ennél például tucatszámra lehet jobbat találni. -
#30 "A született feleségek célközönsége meg nem igen nézi szerintem. " - szerintem meg pont azoknak készült.
A csaj vízfejű - a tini connor valami nevetséges - a notórius hazudozó 30as anya pedig egy fejlövésre csábít bárkit. -
fu89 #29 Először nekem is volt egy olyan érzésem, hogy Arnold nélkül nem lesz olyan a film, mint amilyennek lennie kell, de szerintem jól megcsinálták. Ehhez társul szerintem néhány zenei motívum, jellegzetes beszólás, na és persze a T-csaj, aki furcsa tekintete ellenére marha jó. A szinkron/felirat vitához csak annyit fűznék hozzá, hogy először szinkronosan néztem, de mivel itthon csak most kezdték, letöltöttem pár részt, és nem érzek nagy változást. Nekem ennél a sorozatnál mindegy. -
Reg5 #28 Tudnék mondani pár sorozatot plusz filmet ahol már majdnem a falat kapartam kínomban. Amúgy a terminator sorozat eredeti nyelven is unalmas, legalábbis nekem(utálom a szinkronokat 1-2 kivételtől eltekintve) nem jött be. Bár a 2. évad jól indult de ott se bírt kiteljesedni szvsz. -
FefeeX #27 Alapvetően szerintem ő is megmondhatja, hogy nem igazán csíptem, de szerintem ebben a kérdésben nagyon is igaza van. Megint az van, ami a bajom a hülye magyar mentalitással, hogy ami nekem nem tetszik az szar, ami az én véleményem az az egyetlen örök igazság... Az ilyen emberek SZÁNALMASAK. -
wolruf #26 OFF: Jesszus mennyi winnie pártfogoló lett :D ON
Inkább a Salvation jöjjön már :) -
FefeeX #25 Ezt gondolom most magadra értetted... -
FefeeX #24 Már csak egy legény van talpon a vidéken. Szörnyű mennyi itt a mocskolódó átkozódó, azért mert nekik épp nem tetszik.
"attól, hogy téged nem érdekel, más hadd nézze. vagy dögöljön meg a szomszéd tehene?"
Itt arra gondolt, hogy mivel ő ilyen sorozatfüggő, muszájnak érzi megnézni az összes létező sorozat összes részét, Győzikét is nézi az összeset, és ezért reméli, hogy nem lesz több, mert akkor nem lesz rákényszerítve a nézésére.
Amúgy a magyar hangok nekem sem tetszettek az első részben, de ez csak megszokás kérdése... :) Mondjuk nekem csak háttérműsorkén megy a tévében (hogy legyen használva a tévé is :) ) - nézni angolul nézem az újakat. És nekem igenis tetszik, annak ellenére hogy néha eléggé ellaposodik (szerintem) - mégis, jó a történet, relatíve izgalmas, mondjuk nem várom emiatt a jövő heteket... :) -
#23 "Majd pont a szinkron miatt nem nézik. 1 részt láttam, sztem egész jó lett a magyar hang. "
Egyetértünk, nem ezért nem nézik (az átlag (=te) teljesen igénytelen a szinkronra, különben nem tévézne. az a lényeg hogy ne kelljen olvasni ...) -
Loverman #22 winnyogó, hallottál már arról hogy az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik? csak kérdezem... -
winnie #21 "Furcsa lenne ha a gyenge sorozat lenne sikeres. A logikád alapján meg a sikeres sorozat gyenge..."
akkor rossz a logikád. szó sem volt gyengéről - de hidd el, te is, de bárki más is rámondaná a 10 legsikeresebb egyikére-másikára, hogy gyenge.
ez olyan, minta azt írnád, hogy gyenge mozifilm sem lehet siker. mindenkinek más a gyenge, de attól, hogy xy gyengének tartja a grace klinikát vagy a house-t, még roppant siker. -
Silenzio #20 Bizonyos értelemben lehet, meg aztán véleménye mindenkinek lehet (van), de számomra csak más lett, néhol negatív, néhol pozitív felhanggal. Csak az idegesít, hogy lehet ha tudnám szerinted hol hibázik, még egyet is értenék, de gyakran kiderül ilyenkor, hogy csupán annyi a gond, nem lett olyan bombasztikus, akciódús fíling mint a mozifilmek. Dehát nem ettől lesz értékes valami. Pl. szerintem az anya-fia szál zseniálisan ki van dolgozva, ettől van mélysége, és szerintem az érzelgősség sem túl sok (és nem is érzelgősség, még mindig nem az agyatlan szilikonkölyköknek szól a sorozat). Mindegy, sajnos nem ér annyit az egész hogy műelemzést rögtönözzek. -
#19 Furcsa lenne ha a gyenge sorozat lenne sikeres. A logikád alapján meg a sikeres sorozat gyenge...
Silenzio! lehet szánalmas vagyok, de Terminátor sorozat akkor is messze alulmulja a várakozásokat... -
Silenzio #18 Erre meg annyit, hogy az első rész valóban csak a filmek gagyi, olcsó változata ugyanazokkal a fordulatokkal, de a későbbiekben a sorozat igenis megtalálta a maga hangját. Kár valamit az első résznél leírni, a tévésorozatok túl képlékeny entitások ehhez. Megkockáztatom MOST a sorozat már alig hasonlít az elejére.
Nem kell emiatt ölre menni, aki el tud vonatkoztatni és fogékony a témára az nézi, aki Svarcit meg Brad Fiedel zenéjét várja az óhatatlanul csalódni fog. Én meg vagyok elégedve vele, bár az epizodikussága miatt állati kilátástalannak tűnik, az első évadban több volt az átfogó, progresszív szál. Számomra már meghaladta a filmek minőségét, sokkal érdekesebb a karakterfejlődés is, akik meg súlyos akcióra, cgi-parádéra meg miegymásra várnak, csalódni fognak. Nekem nem hiányzik, ebből már kinőttem. Ahogy a T2 Disney-be hajló jóságos terminátor-apuka fílingje is átértékelődött bennem az utóbbi mondjuk 15 évben. -
Silenzio #17 Nem az a súlyos, hogy azt mondja, ne legyen 3. évad (bár az önmagában is elég nagy szemétség), hanem hogy még nézi is! Semmi értelme. Következetlen, kicsinyes, "kihaénnem" és még érvelni sem tud. Szánalmas. -
winnie #16 a 6 valóban nem sok (másnak meg rengeteg), de korábban nem néztél sorozatot? (nem a mostaniakra célzok.) szóval arra célzol, hogy ami gyenge sorozat, az nem lehet sikeres?
"de remélem 3. évead nem lesz belőle."
ezt most nem értem. ennyire azért nem kéne kicsinyesnek lenni. miért ne legyen 3. évad? attól, hogy téged nem érdekel, más hadd nézze. vagy dögöljön meg a szomszéd tehene? szép... -
#15 24, Fringe, Prison Break, Lost, Knight Rider, Terminator
Tényleg nem sok sorozat... De ami szar az szar.
nemcsak a második részt láttam, hanem a 2. évad 14. részét is. ezt az évadot végignézem, de remélem 3. évead nem lesz belőle. -
#14 unalmas -
#13 "Amerikában alig egy évvel ezelőtt sokakat megdöbbentett, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikáit a premier után hány néző hagyta ott. Lehet, hogy a történelem ismétli önmagát?"
Mi ebben a csoda? Ha szar, akkor szar. Én se töltöttem már le a 2. részt se (igen, letölteni, mert húszféle logóval, sárga karikával, reklámokkal én semmit meg nem nézek). -
winnie #12 "Ezen nem kell csodálkozni hogy esik a nézettsége, a minimális mércét sem éri el a sorozat. Története csapnivaló, "
1. ezzel arra célzol, hogy a sorozatnak, a minimális mércét sem éri el, annak esik a nézettsége? nem sok sorozatot láthattál akkor:)
2. azt a logikát meg nem értem, hogy bólogatsz a nézettségesésre, de te mégis nézed, láttad a második részt, amiről más elmenekült. vagyis épp miattad nem áll, amit mondasz. -
winnie #11 "Főleg a kis T csajnak a hangja. Nem csoda, hogy nem nézik."
jaha-ha:) a szinkron miatt nem nézik. ha meg nem az a hangja, aki, akkor az lenne a baj. megkapta a szokásos hangját, örülni kéne. -
#10 A történet akkora nagy baromság! A SkyNet ebben a három részben már vagy 2-3 terminátort visszaküldött, ebből az derül ki hogy a SkyNet milyen hülye, mert ha az a 2-3 terminátort ráküldené Jhon-ra tuti hogy kinyírnák a gyereket (gondolataim alapját:), meg a filmekben is az az 1 Terminator!!! majdnem elkapták Sarah-ékat). És az hogy már az időnem is utaznak Jhon-ek tiszta LOL. A legjobb a csaj T. Dobálja a T-ket de Sarah simán rángatja a T bigét mint egy rongybabát XD. -
#9 Ezen nem kell csodálkozni hogy esik a nézettsége, a minimális mércét sem éri el a sorozat. Története csapnivaló, meg látványban sem azt kapja az ember mint amire számítana. -
#8 A történetben voltak eddig jó, ötletes dolgok amik tetszettek ( amit láttam belőle ) de maga mint sorozat szerintem kritikán aluli. Gyenge, erőltetett,unalmas és jellemtelen vagyis nincs semmi ami oda szegezne elé. Maga a film (főleg a T1-2 de 3 se olyan vészes mint amilyennek beállították) viszont nálam a favoritok akárhányszor újra tudom nézni mindig találok benne valami ujjat. De ezt a sorozatot jobb lett volna ha el sem kezdik. -
Reg5 #7 Majd pont a szinkron miatt nem nézik. 1 részt láttam, sztem egész jó lett a magyar hang. -
wolruf #6 Belenéztem, megnéztem két részt. Rettenetesen unszimpatikus volt :( Unalmas karakterek, idióta történet, a filmekkel (és T1-T2 könyvekkel) ellentétes ,,gondolatvilág''Én kiestem a nézők közül (ha pedig még páran így gondolkodnak, akkor érthető a cikk :) )