Szekeres Viktor

Esély a Terminátor-sorozat előtt?

Miközben idehaza az RTL Klub már lemondott a sorozatról és kevésbé frekventált időpontban tervezi a folytatást, addig Amerikában a Terminátor: Sarah Connor krónikái szó szerint a túlélésért küzd és egy lehetséges 3. szezonért. Eddig úgy tűnt, hogy esély nélkül, azonban most mégis mutatkozott némi fény az alagút végén.

Ugyanis miközben a sorozat nézőszáma rémisztően alacsonyra csökkent (a legutóbbi részt csak 3,5 millióan látták, vagyis már a Smallville is népszerűbbnek számít a robotoknál), kiderült, hogy a Sarah Connor krónikáit nézik a legnagyobb arányban késleltetve, a DVD-felvevőknek és/vagy a TiVo-knak köszönhetően.

Ez a késleltetett sorozatnézés 36%-kal növeli utólagosan a nézőszámot, mely ugyan még mindig nem túl sok, azonban megelőlegezhet egy esetleges 3. szezont, melyre már csak azért is szükség lehet, mert a készítők sokkoló évadzárást és egy nagy kérdőjelet ígérnek az utolsó részre, mely láttán a nézők állítólag azonnal a folytatást fogják követelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #27
    "Akár írhattam volna, valóban, de.
    "Thank you for your interest in FOX.
    This episode is currently only available to viewers living in the United States."

    Hopsz... :) Megértem őket, nem tudnák kiszolgálni a külföldi igényeket is. Így marad a torrent, vagy az általad említett iTunes. "

    azért ezt említettem, mert az amerikai nlzettségről volt szó. a németek is kirakták mondjuk a prison braker ingyen, mert miért ne.

    mi sem gabon nézettségét szolgáljuk ki, természetes, hogy ők is a saját nézőikkel törődnek:)
  • winnie #26
    csak ferdítettem abszurd módon egy mondást, ennyi:)
  • koschwarz #25
    én lelkesen nézem (nem az rtl-en ofkórsz), mert terminátor, de kétségtelenül sokkal-sokkal jobban is meg lehetne csinálni a sorozatot. a legutóbbi két rész egyenesen rossz volt, kimondom, unalmas. persze, voltak fordulatok, de őszintén: nem kellett tövig rágnom a körmömet. nem csoda, hogy elmennek a nézők. ha nem lennék fan, már én sem nézném, ennél izgalmasabb sorozatokat is hagytam ott (pl. prison break). jobban kellene pörögnie, több akcióval, hiszen ez mégiscsak egy akciósorozat lenne, nem családi dráma. de úgy tűnik, nincs már büdzsé jobb jelenetekre. több rész óta nem verekedett pl. a robotcsajszi, pedig az mindig poénos, és jók voltak a háborúban játszódó részek is.

    szóval, egy iszonyatos kihagyott ziccer ez a sorozat. ettől még nézem, mert érdekel minden, ami terminátor, dehát...
  • torreadorz #24
    "ezek azok a sorozatok, melyek nálunk akkorát zakóznak, mint ide kiskunlacháza."

    Áruld már ezek a mondások honnan jönnek? Olyan verzióban is hallottam hogy mint ide Nagykáta. Na most Nagykáta, pl. az ország fővárosától mindössze 60 km-re van, Kiskunlacháza 42 km....

    Mert ha valaki azt mondja hogy Makó Jeruzsálemtől (több ezer km) akkor azt tudom hogy kurva messze van és nagy bukás, de a fennti esetben számomra azt jut eszembe hogy bakker de közel van, akár kevesebb mint 1 óra alatt is be lehet érni pestre, ergó nem nagyon passzol hogy az nagy bukás lenne...
  • Vaultdweller #23
    Blasta: "Mesélj már, milyen termék kapcsolódik egy apokalipszisról és intelligens halálosztó gépekről szóló sorozathoz????"

    Itthon? Semmi! Pelenka, tampon, hitel, gyógyszer, alkohol természetesen nem kapcsolódik. Viszont amerikában talán egy kicsi másképp van. Mi kapcsolódik a TSCC-hez? Dodge Ram, Jeep, Chevrolet, mobiltelefon, notebook, a sorozat BluRay lemezei, és a Soundtrack...
    ...ha viccelni akarok akkor még a Glock. :)

    Ezekről feltételezhetem, hogy jó? :) A Dodge Ram és a Glock kifejezetten kéne.

    winnie: "....a tévésorozatokat amerikában már rég meg lehet nézni ingyen és bérmentve...."

    Akár írhattam volna, valóban, de.
    "Thank you for your interest in FOX.
    This episode is currently only available to viewers living in the United States."

    Hopsz... :) Megértem őket, nem tudnák kiszolgálni a külföldi igényeket is. Így marad a torrent, vagy az általad említett iTunes.
  • Blasta #22
    "Én speciel nem nagyon szoktam olyan műsoroknál aminek a tartalmával elégedett vagyok, mert feltételezem hogy a reklámozott termék is jó, és talán kapcsolódik. "

    LOL, ezt a szöveget. :))))))))
    Mesélj már, milyen termék kapcsolódik egy apokalipszisról és intelligens halálosztó gépekről szóló sorozathoz???? :DDDDD

    Másrészt: feltételezed, hoyg a reklámozott termék jó? Hát akkor elég nagy szarban leszel a továbbiakban barátom. :D A provident biztos imába foglalja a nevedet majd :DDDDD
  • isthun #21
    Hülyék mindenhol vannak! Például akik megszakítanak 1 Terminátor sorozatot,de a győzikét (igen,kis gy-vel!!!!)meg ismétlik a sok okos átlag magyarnak! Tisztelet a kevés kivételnek...!
  • ldavid #20
    hasonló a T-Home-hoz (csak jóval korábban indult), visszatekerhető/rögzíthető vele az adás, és lehet válogatni is a műsorok közt

    de biztos ismered a google-t ;)
  • Reg5 #19
    Azért a Berlini falas válasz se semmi:) A többi meg no komment:)
  • nessboth #18
    Elárulná nekem végre valaki, hogy mi az a TiVo??!?!?!