Szekeres Viktor

Továbblép a Terminátor-sorozat főszereplője

Sem itthon, sem Amerikában nem váltotta meg a világot a Terminátor: Sarah Connor krónikái című sorozat, azonban mindennek ellentmond, hogy még mindig műsoron van és az sem elképzelhetetlen, hogy idővel a 3. évad is valóra válik.

Erről döntés májusban fog születni, éppen ezért addig is érdemes kétkedve kezelni a hírt, miszerint a sorozat egyik főszereplője, a Derek Reese-t alakító Brian Austin Green elígérkezett egy frissen készülő sorozatba, a Body Politics-be, ahol is egy Lucky nevű bennfentest alakítana, aki "mindenkit" ismer Washingtonban.

A hírhez még egyszer érdemes hozzátenni, hogy mindez nem jelenti azt, hogy vége a Terminátor-sorozatnak és azt sem, hogy BAG karaktere a széria fináléjának első perceiben titokzatos körülmények között fel fog robbanni, s a színész ezért keresett újabb elfoglaltságot magának. De abban az esetben, ha a Fox úgy döntene, hogy nincs szükségük Sarah Connorékra, akkor az egykori Beverly Hills 90210-es, eredetileg az első évadban csak pár részre érkezett Brian Austin Green nem maradna munka nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #10
    Szerintem sokat fejlődött a sorozat, magához képest. Nem mondom, rá kell hangolódni, mert voltak/vannak kicsit "elgondolkodósabb" részei, azokon túl kell tudni lendülni. Én mindettől függetlenül jó sorozatnak tartom, remélem folytatják és hagyják kibontakozni a történetet. 2029-ig ráérünk nem?! ;)
  • Silenzio #9
    Az első évad még elég gagyi volt, de így, folyamatában nagyon ütős a sorozat. Ez a meditatív tempó és a filozofikus kiszólások remekül ellenpontozzák a néhol kissé felszínes és "dadogós" második részt, gondolok itt Schwarzi apafigurája-beütésére, ami furcsa mód senkinek nem tűnik fel pedig szerintem a "gagyi" mint fogalom csúcsa, a néhol idegen poénokra és az abszolút képtelenségre, a T1000-esre. :) Remek film, de az első rész tökéletes volt, a T2 ettől messze van. A sorozat sem tökéletes, de jó irányt vett, és a T4-ről érkező infókat nézve sokat átmentettek a szellemiségéből.
  • smaszi #8
    Ne hagyják abba...én még nézném!
    Pölö az utóbbi rész egész jó volt...
  • Kandurex #7
    hagyják abba, csak gyalázzák az egész szériát
  • chase #6
    Maximálisan egyetértek! Ezzel a tempóval jussanak el 2029-ig a sorozatban, akkor életem végéig futni fog :)
  • winnie #5
    letöltöd, megveszed dvd-n (most jelenik meg) vagy kivárod a nyarat, amikor leadják.
  • isthun #4
    Hol lehetne megnézni a sorozatot??? Néztem volna a tv-ben is,aztán ripsz-ropsz levették a műsorról-nem is értem,hogy gondolták ezt...! Legalább rakhatták volna valamelyik testvércsatornára (Cool-tv),vagy más időpontba (hétvége pl.)!
  • koschwarz #3
    az első éved még újdonsága miatt jó volt, a második is jól kezdődött, de mostanra egy kisvárosi családi drámára hasonlít...ne folytassák, ha csak ilyen színvonalon megy...és ezt vérbeli terminátor-fanként mondom.
  • scagnetti #2
    Szerintem meg az első évad, még úgy ahogy eltengette magát, de a második már nagyon lapos és unalmas. Kár folytatni!
  • Griphons #1
    Szerintem igenis jó sorozat. Remélem marad, és megcsinálják a harmadik évadot. Elég gáz lenne így befejezni, ahogy most áll.