18
-
smaszi #18 Jujj..srácok ez már a vég...legalább is számára....nekünk meg egy új kezdet Bo(v)ll(i) nélkül.... -
alien47 #17 VÉGRE!!!
Ezt is megétük. Talán nem kell újabb Boll féle filmektől rettegni.
Végre normális rendezők esnek neki a játékadaptációknak. Ha meg nem esnek neki akkor nem valami szart kapunk.
Utojára a Postalt láttam a rendező munkáiból.
Bár ne tettem volna!
-
lokko #16 rosszul állt hozzá Herr Boll ... szemeljen ki egy nagyon híres nagyon fanatikus rajongótáborral rendelkező játékot ... pl a PORTAL-t, és fenyegesse meg a játékos közösséget: ha nem utalnak neki össze pl 50 milla USA dollárt, akkor filmet fog csinálni a játékból ... -
atiat #15 Uwie tettein én már nem tudok meglepődni...
Narxis: Rossz példát mutatsz, még a végén ezt egy labilis elmebeteg elhiszi és lepénzeli az egész projektet :D
Mondjuk most elképzeltem, ahogy ezt elmeséled egy hajléktalannak a pösti utcán
Reakció: Pofánvág, mert megteheti XD
Lehetne a próbálkozás mottója ez:
"Ha elég hülye vagy, hogy a felesleges pénzed nehogy vmi értelmes dologba fektesd, ha elég bunkó vagy, hogy ne add adománynak, ha elég hiú, hogy egy filmben akarj szerepelni ami maga a fertő, add nekem.":D -
Harkat 89 #14 Ha így tele vagy adhatnál nekem is, majd csinálok valami rövidfilmet neked. :) -
#13 Én azért adtam mert sok embert itt idegesít és amíg sok embert idegesít az engem szórakoztat. Amúgy meg mert megtehetem. :) -
Harkat 89 #12 Kezdjük azzal hogy a filme szerintem már nemfogja visszahozni a költségeket így hogy fog adni nyerteseknek pénzt? De tuti lesz pár hülye aki ad neki mert szeretne mellékszereplő lenni hogy kemény legyen, csak nemtudják mire válaloznak. -
#11 Adtam neki 100$-t. -
PetiX87 #10 ...lesz még egy sorsolás, ahol is egy szerencsés félmillió, egy másik 100 ezer dollárt nyerne...
szóval pár szerencsés _más_ pénzével gazdagodhat és nem a boll ag pénzével és mindezért még kapunk még egy valószínűleg rossz filmet is -
FoodLFG #9 Ból már egy jelenség errefelé.
Ötletes a dolog. Mindenesetre én 1 forintomat nem bíznám rá. -
Etinger #8 1. Az SG informatikai magazin, ergó a többség szerintem játszik is
2. Uwe Boll játékokat visz filmvászonra
Tedd össze. Gyártja a szarokat, és ezt leginkább azok látják, akik ismerik is a játékokat amiket éppen meggyaláz :) -
#7 En meg csak itt az sg-n hallottam rola, mindenki fikazza. Na persze nem en vok a celkozonsege.. ugyhogy en speciel sajnalom szegenyt, mint Kiszel Tundet.. -
#6 ezt az ürgét egyébként fejbe kéne lőni. -
#5 Fogalmam sincs honnan volt ennyi pénze a leforgatott filmjeihez (Blood Rayne, Far Cry stb...). Nyert a lottón? -
#4 -
sandor8206 #3 kibaszott kemény Boll feje a poszteren:-D -
#2 ez hülye :D de komolyan :D -
Etinger #1 Az alapötlet egyáltalán nem lenne rossz. Csak hát Boll.. :/