Uwe Boll a neten gyűjt támogatókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jujj..srácok ez már a vég...legalább is számára....nekünk meg egy új kezdet Bo(v)ll(i) nélkül....<#nyes>#nyes>
VÉGRE!!!
Ezt is megétük. Talán nem kell újabb Boll féle filmektõl rettegni.
Végre normális rendezõk esnek neki a játékadaptációknak. Ha meg nem esnek neki akkor nem valami szart kapunk.
Utojára a Postalt láttam a rendezõ munkáiból.
Bár ne tettem volna!
Ezt is megétük. Talán nem kell újabb Boll féle filmektõl rettegni.
Végre normális rendezõk esnek neki a játékadaptációknak. Ha meg nem esnek neki akkor nem valami szart kapunk.
Utojára a Postalt láttam a rendezõ munkáiból.
Bár ne tettem volna!
rosszul állt hozzá Herr Boll ... szemeljen ki egy nagyon híres nagyon fanatikus rajongótáborral rendelkezõ játékot ... pl a PORTAL-t, és fenyegesse meg a játékos közösséget: ha nem utalnak neki össze pl 50 milla USA dollárt, akkor filmet fog csinálni a játékból ...
Uwie tettein én már nem tudok meglepõdni...
Narxis: Rossz példát mutatsz, még a végén ezt egy labilis elmebeteg elhiszi és lepénzeli az egész projektet 😄
Mondjuk most elképzeltem, ahogy ezt elmeséled egy hajléktalannak a pösti utcán
Reakció: Pofánvág, mert megteheti XD
Lehetne a próbálkozás mottója ez:
"Ha elég hülye vagy, hogy a felesleges pénzed nehogy vmi értelmes dologba fektesd, ha elég bunkó vagy, hogy ne add adománynak, ha elég hiú, hogy egy filmben akarj szerepelni ami maga a fertõ, add nekem."😄
Narxis: Rossz példát mutatsz, még a végén ezt egy labilis elmebeteg elhiszi és lepénzeli az egész projektet 😄
Mondjuk most elképzeltem, ahogy ezt elmeséled egy hajléktalannak a pösti utcán
Reakció: Pofánvág, mert megteheti XD
Lehetne a próbálkozás mottója ez:
"Ha elég hülye vagy, hogy a felesleges pénzed nehogy vmi értelmes dologba fektesd, ha elég bunkó vagy, hogy ne add adománynak, ha elég hiú, hogy egy filmben akarj szerepelni ami maga a fertõ, add nekem."😄
Ha így tele vagy adhatnál nekem is, majd csinálok valami rövidfilmet neked. 😊
Én azért adtam mert sok embert itt idegesít és amíg sok embert idegesít az engem szórakoztat. Amúgy meg mert megtehetem. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kezdjük azzal hogy a filme szerintem már nemfogja visszahozni a költségeket így hogy fog adni nyerteseknek pénzt? De tuti lesz pár hülye aki ad neki mert szeretne mellékszereplõ lenni hogy kemény legyen, csak nemtudják mire válaloznak.
...lesz még egy sorsolás, ahol is egy szerencsés félmillió, egy másik 100 ezer dollárt nyerne...
szóval pár szerencsés _más_ pénzével gazdagodhat és nem a boll ag pénzével és mindezért még kapunk még egy valószínûleg rossz filmet is
szóval pár szerencsés _más_ pénzével gazdagodhat és nem a boll ag pénzével és mindezért még kapunk még egy valószínûleg rossz filmet is
益田せいじ
Ból már egy jelenség errefelé.
Ötletes a dolog. Mindenesetre én 1 forintomat nem bíznám rá. <#hehe>#hehe>
Ötletes a dolog. Mindenesetre én 1 forintomat nem bíznám rá. <#hehe>#hehe>
https://twitter.com/foodlfg
1. Az SG informatikai magazin, ergó a többség szerintem játszik is
2. Uwe Boll játékokat visz filmvászonra
Tedd össze. Gyártja a szarokat, és ezt leginkább azok látják, akik ismerik is a játékokat amiket éppen meggyaláz 😊
2. Uwe Boll játékokat visz filmvászonra
Tedd össze. Gyártja a szarokat, és ezt leginkább azok látják, akik ismerik is a játékokat amiket éppen meggyaláz 😊
En meg csak itt az sg-n hallottam rola, mindenki fikazza. Na persze nem en vok a celkozonsege.. ugyhogy en speciel sajnalom szegenyt, mint Kiszel Tundet..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
ezt az ürgét egyébként fejbe kéne lõni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fogalmam sincs honnan volt ennyi pénze a leforgatott filmjeihez (Blood Rayne, Far Cry stb...). Nyert a lottón?
Fákjúal!
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kibaszott kemény Boll feje a poszteren:-D
ez hülye 😄 de komolyan 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Az alapötlet egyáltalán nem lenne rossz. Csak hát Boll.. :/