Szekeres Viktor

A Terminátor-sorozat itthon megverte a konkurenciát

Amerikában bár remekül kezdett a Terminátor: Sarah Connor krónikái, a premier láttán a nézők nagy része el is menekült a sorozat elől, így a premiert nézőknek jelenleg nagyjából csak egynegyede tart továbbra is a sorozattal.

Hogy a hatalmas nézettségcsökkenésnek mi volt az oka, nem tudni, de minden bizonnyal a sorozat elvárásoknak való meg nem felelésének is köze van hozzá, aminek köszönhetően az egyelőre második szezonját taposó akciószériának nem is biztos, hogy meghosszabbítják a szavatosságát a harmadik évadra.

Sarah Connor története nálunk is elfogadhatóan nyitott, s az csak jövő héten derül ki, hogy idehaza is lesz-e nézői exodus, de egyelőre az RTL Klub büszke lehet arra, hogy valamivel több mint egymillióan látták a nyitányt, szemben a TV2-es konkurencia sorozatpróbálkozásával, a Született feleségek ismétlésével, mely csak 650 ezer embert ültetett a képernyők elé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #25
    "Na de akkor az időgépet hogy vitték át, ha nem lehet átvinni semmit"

    Pölö úgy, h. nem vitték át, hanem az akkori alkatrészekből szerelték össze...
  • FefeeX #24
    Na de akkor az időgépet hogy vitték át, ha nem lehet átvinni semmit :)
  • FefeeX #23
    Nézni ugyan nem néztem, csak hallgattam gépezés közben :) De van benn egy olyan irritáló női hang, ami szerintem lehúzza az egészet (talán Sarah az, ha jól emlékszem, szerintem abszolút nem illik a karakterhez)

    Elszúrni nem lehet a szinkront? Lost például a leggázabb amit eddig néztem. Sayidnak nincs semmi akcentusa, mint Jin és Sun is folyékonyan beszél - magyarul. Persze, ha valaki csak magyarul látta ez lehet nem tűnik fel neki...

    Ellenpélda a Smallville és a Kyle XY, amiben pl Smallvillehez nagyon jó hangokat válogattak, Kyle-nál pedig pont azt nehezményeztem hogy egy ilyen fiatal fickónak hogy van ilyen mély eredeti hangja... (persze ugye ezzel meg aztán abszolúte semmit nem lehet kezdeni :) )

    Egyébként a szinkron elég emberfüggő, szóval írom azt hogy ez van szerintem :)

    A sorozat összehúzást meg, hááát... Smallville egy különös kérdés. Persze nekem is eszembe jut pár baromság, hogy a kopaszcsávó hogy lett hajas (beültetéssel pl), hogy Lois hogyhogy nem ismeri Klarkot (L&K) és hogy az események miért másképp történnek egyikben mint másikban (mert ugye L&K elején kezd planetnél) - ezt meg ilyen párhuzamos univerzum elmélettel lehetne magyarázni, node szerintem ha össze akarnák kötni ilyenekkel, annak óriási presztízsbukta lenne a vége (össze lehet kötni, csak az eredmény nem éppen lesz normális)
  • gepida75 #22

    Nekem tetszik a sorozat bár némi ellentmondást felfedeztem benne igaz az első 2 részt láttam csak.

    Nem értettem hogy az elsőrész végén szétlött terminátor feje hogyan jött át az időalagúton amikor a második rész elején megérkeznek 2007-be?

    Tudomásom szerint semmit nem tudnak elvinni egyik idősíkból a másikba amin nincs élő szövetborítás.Ezért nem tudnak modern fegyvereket magukkal hozni.

    Ezt leszámítva jónak igérkezik a sorozat.
  • winnie #21
    attól, hogy te nem tudod, más, akinek van fantáziája, össze tudja.

    "Egyébként szerintem ennek is elk*rtuk a szinkronját.."

    egy ilyen sorozatnak egész egyszerűen nem lehet elrontani a szinkronját. mit rontsanak el rajta? megnéztem és teljesen jó, semmi baj nincs vele. kérdezz meg bárkit, aki nem ismeri az eredetit, hiszen az ő véleményük a lényeges.
  • FefeeX #20
    Egyébként szerintem ennek is elk*rtuk a szinkronját... Egyre több az ilyen sorozat, ami szinte nézhetetlen a bután választott szinkronhangok miatt, annak ellenére hogy a sorozat nekem pl tetszik. Hogy mi lesz belőle, nyilván ha kevés térrel gazdálkodhatnak, nem lesz valami nagy szám... Szerintem már eljutottak oda hogy nem akarnak a keretek közt maradni, ezért is kezdett tényleg jobb lenni a második év...
  • FefeeX #19
    már egyikkel sem lehet, mert:

    SPOILER!!!!!

    Valaki felrobbant aki a későbbiekben megint szerepel, minden filmben, sorozatban stb, egész másképp...
  • smaszi #18
    Nem tudom mire jó ez a sok negatív hozzászólás, ha valakinek nem tetszik ne nézze! Ha valakinek esetleg megtetszett, és nincs netközelben (letöltésre értem), akkor az feltétlenül folytassa, mert bár tényleg gyenguska az első évad, de a másodikra helyrerázódik...:)
  • winnie #17
    egy scifit bármikor össze lehet hozni a folytatással, de a terminátor egy film volt, a smallville-t mivel hoznád össze? bármivel össze lehet, de vagy 100 dologgal.
  • torcipepe #16
    ez is olyan szerintem, mint a Smallville, egy évad alatt annyit tekernek a történeten, hogy lehetetlen lesz összehozni a már elkészült folytatással. emiatt már senki sem kezeli úgy, mint egy "Superman kamaszkora" alkotást, ahogy azt még az elején hirdették. ettől függetlenül persze hatalmas siker.
    a Terminátor sorozatot is inkább így kellene kezelni és nem úgy, hogy már láttuk a végét a 3. filmben.