25
  • smaszi
    #25
    "Na de akkor az időgépet hogy vitték át, ha nem lehet átvinni semmit"

    Pölö úgy, h. nem vitték át, hanem az akkori alkatrészekből szerelték össze...
  • FefeeX
    #24
    Na de akkor az időgépet hogy vitték át, ha nem lehet átvinni semmit :)
  • FefeeX
    #23
    Nézni ugyan nem néztem, csak hallgattam gépezés közben :) De van benn egy olyan irritáló női hang, ami szerintem lehúzza az egészet (talán Sarah az, ha jól emlékszem, szerintem abszolút nem illik a karakterhez)

    Elszúrni nem lehet a szinkront? Lost például a leggázabb amit eddig néztem. Sayidnak nincs semmi akcentusa, mint Jin és Sun is folyékonyan beszél - magyarul. Persze, ha valaki csak magyarul látta ez lehet nem tűnik fel neki...

    Ellenpélda a Smallville és a Kyle XY, amiben pl Smallvillehez nagyon jó hangokat válogattak, Kyle-nál pedig pont azt nehezményeztem hogy egy ilyen fiatal fickónak hogy van ilyen mély eredeti hangja... (persze ugye ezzel meg aztán abszolúte semmit nem lehet kezdeni :) )

    Egyébként a szinkron elég emberfüggő, szóval írom azt hogy ez van szerintem :)

    A sorozat összehúzást meg, hááát... Smallville egy különös kérdés. Persze nekem is eszembe jut pár baromság, hogy a kopaszcsávó hogy lett hajas (beültetéssel pl), hogy Lois hogyhogy nem ismeri Klarkot (L&K) és hogy az események miért másképp történnek egyikben mint másikban (mert ugye L&K elején kezd planetnél) - ezt meg ilyen párhuzamos univerzum elmélettel lehetne magyarázni, node szerintem ha össze akarnák kötni ilyenekkel, annak óriási presztízsbukta lenne a vége (össze lehet kötni, csak az eredmény nem éppen lesz normális)
  • gepida75
    #22

    Nekem tetszik a sorozat bár némi ellentmondást felfedeztem benne igaz az első 2 részt láttam csak.

    Nem értettem hogy az elsőrész végén szétlött terminátor feje hogyan jött át az időalagúton amikor a második rész elején megérkeznek 2007-be?

    Tudomásom szerint semmit nem tudnak elvinni egyik idősíkból a másikba amin nincs élő szövetborítás.Ezért nem tudnak modern fegyvereket magukkal hozni.

    Ezt leszámítva jónak igérkezik a sorozat.
  • winnie
    #21
    attól, hogy te nem tudod, más, akinek van fantáziája, össze tudja.

    "Egyébként szerintem ennek is elk*rtuk a szinkronját.."

    egy ilyen sorozatnak egész egyszerűen nem lehet elrontani a szinkronját. mit rontsanak el rajta? megnéztem és teljesen jó, semmi baj nincs vele. kérdezz meg bárkit, aki nem ismeri az eredetit, hiszen az ő véleményük a lényeges.
  • FefeeX
    #20
    Egyébként szerintem ennek is elk*rtuk a szinkronját... Egyre több az ilyen sorozat, ami szinte nézhetetlen a bután választott szinkronhangok miatt, annak ellenére hogy a sorozat nekem pl tetszik. Hogy mi lesz belőle, nyilván ha kevés térrel gazdálkodhatnak, nem lesz valami nagy szám... Szerintem már eljutottak oda hogy nem akarnak a keretek közt maradni, ezért is kezdett tényleg jobb lenni a második év...
  • FefeeX
    #19
    már egyikkel sem lehet, mert:

    SPOILER!!!!!

    Valaki felrobbant aki a későbbiekben megint szerepel, minden filmben, sorozatban stb, egész másképp...
  • smaszi
    #18
    Nem tudom mire jó ez a sok negatív hozzászólás, ha valakinek nem tetszik ne nézze! Ha valakinek esetleg megtetszett, és nincs netközelben (letöltésre értem), akkor az feltétlenül folytassa, mert bár tényleg gyenguska az első évad, de a másodikra helyrerázódik...:)
  • winnie
    #17
    egy scifit bármikor össze lehet hozni a folytatással, de a terminátor egy film volt, a smallville-t mivel hoznád össze? bármivel össze lehet, de vagy 100 dologgal.
  • torcipepe
    #16
    ez is olyan szerintem, mint a Smallville, egy évad alatt annyit tekernek a történeten, hogy lehetetlen lesz összehozni a már elkészült folytatással. emiatt már senki sem kezeli úgy, mint egy "Superman kamaszkora" alkotást, ahogy azt még az elején hirdették. ettől függetlenül persze hatalmas siker.
    a Terminátor sorozatot is inkább így kellene kezelni és nem úgy, hogy már láttuk a végét a 3. filmben.
  • KennyGTP
    #15
    Én számítoltam erre hogy ez egy SOROZAT, de ilyen hülyeséget már az elő részben belerakni hogy a jelenből egy összeeszkábált időgéppel a jövőbe ugrottak azt hitten hogy én mikrochipem is off üzemmódba kapcsol!!! Hát nem erre számítottam. :S azt hittem hogy a TERMINATOR: Haszonmás című könyvet filmesítik meg.
    Na mindegy. Azt mondom majd a következő résznél is hogy: EZ EGY SOROZAT, NEM FILM!!!
  • winnie
    #14
    tinédzser? te valamit elnéztél. a színész, summer glau 28 éves. a régi, korhatáros filmben egy bizonyos michael biehn védte sarah connort, aki..., surprise! 28 éves volt akkor. jé. (megjegyzem, gépekről van szó, a külső nem számít, nyilván így jobban álcázhatja magát, mint egy izomkolosszusként, de ezt csak halkan mondom.)
  • Zombee
    #13
    Egy tinédzser csaj védi Connort? Ugye csak vicc ez a tini Terminator? Emlékszik még valaki arra, hogy ez az egész Halálosztó címmel egy korhatáros akciófilmként indult? Kész röhej.
  • winnie
    #12
    "Mi értelme lenne ennek a sorozatnak, ha ad1: már tudjuk mi a vége, mert láttuk a Terminator 3-at?"

    ezt nem mondod komolyan. rengeteg remek sorozatnak ésfilmnek tudjuk a végét, és mégis, éppen ezért ezek a legütősebbek. hadd ne soroljam.
  • endrev
    #11
    Talán azért, mert a magyar nézők nem olyan birkák, mint az amerikaiak. Mi értelme lenne ennek a sorozatnak, ha:

    ad1: már tudjuk mi a vége, mert láttuk a Terminator 3-at?
    ad2: mégsem az a vége, hanem egy alternatív szál? Ergo egy másik történet, ergo egy koppintás, ergo amatőr, ergo minek nézzem, pláne ha olyan közhelyes a forgatókönyv mint amilyen?
  • DjDano
    #10
    Nekem tetszik a sorozat, de tény hogy korántsem olyan a lendületes mint a Lost, Prison Break, Heroes hármas vagy akár a Fringe
  • unisol1
    #9
    Nálam bejön! Tényleg mozgalmasabb a 2. szezon, de teljesen fogyaszt6ó volt az 1. is! Jó, hasonlítgatni Lost-al, 24-el nem akarnám, alul maradna, de nagyon nem örülnék a cancelnak! (van sokkal gyengébb sori is, ami mellett mégis kitartok! pl. Deadwood)
  • winnie
    #8
    az egy dolog, hogy gyenge a történet, a kérdés, hogy te mikor hagytad ott a sorozatot - mert általában az érvel ezzel, ld. lent, aki nézi, tehát nem hagyta ott:)

    (ugyan már, "a történet gyenge". ezzel arra célzol, hogy ami sorozat sikeres, annak jó a története? nem hiszem, hogy ez kizáró ok lenne.)
  • pepe792
    #7
    Nem tudom miért kell azon csodálkozni hogy az emberek otthagyták a sorozatot. Története nagyon gyenge, meg látványban sem azt hozza amit az ember egy Terminátortól elvár...
  • avman
    #6
    érdemesen kitartani a 2. évadig. az első a felénél már közel járt a cancelhez nálam. rezgett a léc nagyon. az mentette meg végére, h jött pár érdekes rész a langymeleg babavizeletek után, a 2. évad meg kifejezetten kellemes meglepetés volt.
  • xido
    #5
    akarom mondani könnyű megverni na:)
  • xido
    #4
    ismétlést nem könnyű megverni,plána,hogy nyakunkon a 4.rész...igaz sokan nyavajognak,hogy jaaaj..Arnold nélül nincs Terminátor..ők tuti kiesnek a 2.résznél..
  • Flyinghair
    #3
    Nem fedi teljesen a valóságot, ha azt mondom azért csökkent a néző szám, mert a sorozat rossz. Inkább úgy kellene fogalmazni, hogy a sorozat első évada (9 rész) meglehetősen gyengére sikerült. Nem szól túl sok mindenről. Ugyanakkor a második évad már nagyon jó lett. A baj az hogy addigra a nézők többsége elpártolt.
  • berserk87
    #2
    "Hogy a hatalmas nézettségcsökkenésnek mi volt az oka, nem tudni, ..."

    egy szó - KAKA!!!!

    Még egy semmit mondó cikk.
  • Nethyrrea
    #1
    "Hogy a hatalmas nézettségcsökkenésnek mi volt az oka, nem tudni, ..."

    nemtudni? mondjuk ha nem vált volna belőle egy komolytalan céltalan ténfergés, akkor nem csökkent volna ennyire a nézőszám.