Ötvös Tibor

Linda Hamilton visszatér a Terminatorba?

Elképzelhető, hogy Linda Hamilton is visszatér a Terminator: Megváltás című negyedik részben. A rendező McG elárulta, hogy komolyan gondolkodnak azon, hogy a szokott módon kezdjék el ezt a részt is.

Hétfő este egy roadshow keretein belül a sajtó jelen lévő képviselői bepillantást nyerhettek az McG rendezésében készülő Terminator: Megváltás című filmbe. Az oldal képviselője feltett pár kérdést a direktornak, melyek között akadt valóban érdekes is.



Először is kiderült, hogy McG és csapata gondolkodik azon, hogy egy amolyan összefoglalót adjon mindazoknak, akik nem látták az első három Terminator-filmet. Ezt nem egy sorozatban akarják megoldani, hanem ennél egyszerűbben: a nyitó képsorok alatt egy narrátor összegezné az eddig történteket. A hírek szerint eme feladat - érthető módon - Sarah Connorra vár és Linda Hamilton mondja majd fel a szöveget a film elejére.

A Terminator: Megváltás május 22-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #14
    Újabb 3 soros hírek, bár nem Viktortól, bár Blikk címmel, bár tartalom nélkül. Ehh.
  • Andrews2007 #13
    Pont most olvastam nemrég hogy Arnoldot is narrátorként akarja még belerakni a Terminator4 be ahogy Linda Hamlitont is egyelőre.
  • berserk87 #12
    Elképzelhető, hogy igazad van és mégis valahogy belerakják a filmbe (a rajongók kedvéért vagy a nagyobb bevétel reményében), de szerintem nem illik bele a történetbe. És már 3. részben is kicsit furcsa volt megint megnézni a 2. részt, vagyis szinte ugyanaz volt a két résznek az alaphelyzete(jön egy jó terminator-Arnold, hogy megvédje John Connort és egy rossz hogy megölje-nevetséges. és a sorozat is ugyanígy indul érdekes módon), ez szerintem nagy hiba volt, sokkal többet vártam volna attől a résztől. Most végre valami újat próbálnak készíteni, amit eddig nem láttunk, ezért talán még jó is lehet a film. És szerintem nem hiányzik ide Arnold.
  • Neton #11
    "Cameo" nevű dologról hallottál már? :)
  • berserk87 #10
    Kyle Reese lesz vagy volt (már nem is tudom, hogy fogalmazzam meg:D) John Connor apja. Csak azért írom le, ha esetleg valaki nem tudná. És Michael Biehn 28 éves volt mikor az első részt forgatták ez a srác meg még csak 19 éves.
    Ebből is következtettem arra, hogy még pár részt akarnak készíteni vagyis még nem akarják lezárni a történetet. Vagyis még csak az ellenálás kezdetét akarják megfilmesíteni.
  • berserk87 #9
    Az a jövő amit a terminator 1-ben láttunk az szerintem legalább 10 évvel ezután lehetett. Legalábbis Kyle Reese itt még szinte kamasz. Ez a színész játsza, Anton Yelchin
    És Arnold nem lesz benne, mert ekkor még nem voltak időgépek és a gépek nem viseltek ilyen szintetikus bőrt vagy mit, vagyis Arnold csak jó pár év múlva fog elkészülni. Esetleg úgy szerepelhetne Arnold, ha megint visszaküldik a jövőből a jövő jövőjéből(ezt nem hagyhattam ki:D), azt meg már párszor elsütötték.
    És nem szerepel a stáblistában se, vagyis nem szerződtették le a filmhez.
    Amúgy lehet hogy tévedek és neked van igazad. Csak van itt pár dolog amiből erre a következtetésre jutottam. Meg gondolom, hogy majd egy 5. vagy 6. részben akarják majd visszahozni az ő karakterét. Legalábbis én így tervezném meg a helyükben. Biztos kap majd egy kisebb szerepet valamikor, elvégre ő a "terminátor" vagyis neki is köszönhető a filmnek a sikere.
  • Andrews2007 #8
    Ő is benne lesz a vége fele elvileg mivel a vége a filmnek lesz kb. a Termiator 1.ben említett jövő. Vagy a 2. rész-be átvezető rész.
  • bmw #7
    Hat swarci nelkul mar terminator a terminator...
  • CaptainRumi #6
    Danny Elfman is jól megoldja majd a zenét, bár biztos Fiedel-től is vesznek a nyitóképnél ...
  • xido #5
    Akkor reménykedek egy klassz montázsban,monológgal,mint a "mi történt az előző részekben"..és aztán Brad Fiedel tipusú főcímzenében..mert az a gépies hangzású zenevilág..az kell:)