Szekeres Viktor

Megjött a Terminátor: Megváltás előzetese

Bár nálunk csak holnap, míg Amerikában pénteken kerül mozikba az Amikor megállt a Föld című Keanu Reeves scifi-feldolgozás (s vele együtt a Terminátor: Megváltás első hivatalos előzetese), a japánoknak köszönhetően már internetszerte megtalálható az új T-film trailerje.

Persze a Sony a szokásos kiadói reflexnek köszönhetően azzal reagált a YouTube-os videókra, hogy azonnal levetette őket (így lehet, hogy már a "mi" videónk sem megy, de szerencsére vannak egyéb oldalakon is T4-előzetesek itt vagy itt), de valószínűleg mindez csak klasszikus szélmalom-harc.


Nagyfelbontású változat

Persze a stúdió lépése érthető, hiszen egyrészt így bukja azon fanatikusokat, akik csak az előzetes miatt váltanak jegyet Keanu Reeves filmjére (vannak ilyenek a netes riportok tanúsága szerint), másrészt nemsokára fel fog kerülni a netre normális és HD-verzióban is az előzetes, így akit zavarnak a japán betűk és kibírja még egy-két napig, az inkább még várjon a majdnem 2 perces trailer megtekintésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norbi507 #63
    Egyetértek ne legyen tele transformerses robotokkal.., de a szereplők váltása se tetszik nekem :S
    Valahogy a 3-at kellett volna folytatni ugyanazokkal a szereplőkkel stb.
    Schwarc-ot is vissza lehetne "hozni" valahogy pl memóriaátültetéssel vagy mivel :D
    (asszem a 3ban is ilyesmi volt), és folytatódna a régi történet... :)
    Így ez csak a minél nagyobb szenzációra megy:S
    Nagyon fog hiányozni a Régi jó Terminátor! :/(tudjátok kire gondolok!:) )
  • Zoliz #62
    Jujujujj az utolsó képkockák rettentően rossz előjelet festenek. Ha ebből a filmből egy mini transformerst csinálnak, akkor esélye sem lesz visszahozni az első két Terminator feelingjét. Nem tetszik ez az előzetes. Nem tűnik valami nagy számnak belőle a film.
  • NiGhTM4R3 #61
    Szerintem az 1. és 2. rész eszméletlen hangulatos volt.

    A modern technika mit sem ér, lásd: 3. rész. Nekem hiányzik Schwarzi alakítása, a legjobb Terminator volt, és lesz is ;)
  • sandor8206 #60
    gondolom a kalóz magyarokban
  • winnie #59
    "Szövet és bőr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"

    mely regényekben?
  • tökmindegy #58
    "A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!"

    Hol van ez leírva?

    Nem állítottam, hogy Transformer, hanem kérdeztem (röhögve magamban). És mivel a Transformers már rég lement mozikban, ez meg csak jövőre lesz, az emberek nagyrésze párhuzamot fog vonni a kettő között, mivel azt látták előbb.

    Könnyű felfedezni a Mad Max 2 beütést is. Persze, lepusztult világ itt is, ott is. Valakinek mindig befog ugrani egy régebbi klasszikus.

    Ezek a motorszerű szarok is... Midenhol a digitális fos... blablabla...
    Lehetne tovább ragozni, majd jövőre kiderül.

    Ez a Trailer pedig bullshit. Szubjektív vélemény természetesen.
  • tökmindegy #57
    "Azért az nekem nagyon érdekes, hogy egyesek honnan tudják megállapítani, hogy a filmben nem lesz meg az igazi hangulat, egy két perces trailer alapján, amibe leginkább az akciójeleneteket vágták össze."


    Csak valószínűnek tartom. Hidd el nem nehéz. A mai "filmeket" figyelembe véve, egyenesen gyerekjáték.
  • mihály #56
    Na jó ha valakik még nem tudnák, hogy ki ez a marcus akkor elmondom.
    Őt még 2003-ban kivégezték (nyilván valóan bűn tetteiért) és kisérleteztek rajta.Csontjai helyet csak fém van stb.... és feltételezőleg ő az első terminator persze csak félig mert neki még van szive.Tulajdonképp ennyi.
    És nem tudja mi történt a vilégban mert utolsó emléke az, hogy várja végitéletét.
  • spike0007 #55
    A másik hogy Bale-nek rossz filmjét Én még nem láttam!
  • spike0007 #54
    Hogy tisztán lássunk!
    1.A nagy robot a harvester avagy a begyűjtő embereket gyűjt be és viszi őket a skynet haláltáborába! Szövet és bőr és viselkedésvizsgálat! A regényekben rég le volt írva hogy néz ki és akkor még sehol nem volt a Transformers! Szóval nem transformer!
    2. Arnienak valószínű lesz egy cameo jelenete! Majd kiderül..A forgatáson ott járt ez rengeteg oldalon fenn volt ez a hír és nyilatkozták is.
    3. Akivel Connor beszélget az Marcus, nem a jövőböl jött ergo csak egy lehetőség van hogy honnan jött.. és miatta keveredik meg a jövő de rendesen. Ezért kérdezi az elején a dátumot. Pontosan ki Ő nem tudni a film választ ad rá, de annyi biztos hogy robotváza van belülről. Ha figyelmesen nézitek az előzetes elején Marcus Kyle Reesel beszélget, a vége felé meg John Connort cipeli a néger palival közösen. Szóval nem Ő a T-101 csak valszeg azt hiszik róla, vagy van még egy nagy csavar a történetben, majd kiderül. Mivel Jonathan Nolan írta a forgatókönyvet( Dark Knight) így biztosan számíthatunk csavarokra. Aki szerint nem hangulatos az előzetes az elmehet a .....ba.
    Az mikor a HK-k repülnek és leszállnak a helikopterek és szürkés az ég olyn apokaliptikus hangulatot áraszt hogy na, meg az egész előzetes.Látni fogjuk a gyárat belülről és egy csomó terminátorunk lesz a régiek mellett lesz olyan is amik eddig csak a regényekben szerepeltek.
    Jó film lesz ez és sztem felérhet a T2 szintjére!:)
    In this future, I don't know if we can win this war!