Ötvös Tibor

Nem lesz Jurassic Park 4?

Michael Crichton sajnálatos halálával veszélybe került a Jurassic Park negyedik része. Legalábbis a producerek, Frank Marshall és Kathleen Kennedy a minap úgy nyilatkoztak, hogy az író nélkül nem akarják folytatni a sorozatot.

Ennek mondjuk azért érthető alapja is van, hiszen míg az első két Jurassic Park a nemrégiben elhunyt író történetéből táplálkozva 914 és 618 millió dollárt jövedelmeztek, addig a harmadik kaland "mindössze" 368 milliót kapart össze. A producerpáros egyébként legújabb filmjük, a Brad Pitt főszereplésével készített Benjamin Button különös életének bemutatója kapcsán nyilatkozott az Őslényparkról.

"Tudja, ahogy Michael eltávozott közülünk, szinte éreztem, hogy ennyi volt. Talán ez egy jel, hogy ne piszkáljuk a franchise-t." A Jurassic Park 4 már a kezdetektől elég nehezen akart kialakulni. Az első történetvázlatok (fegyveres dínók és társai) elrettentő erővel hatottak, ám aztán Laura Dern állítólag aláírt a produkcióhoz és Keira Knightley neve is felmerült, mint lehetséges főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Babidi #16
    Én imádm a Jurassic Parkot. Bár a harmadik résztől többet vártam, főleg a Spino vs T-rex küzdelemtől. Alig vártam, hogy legyen negyedik része, és most az egészet leakarják fújni. Ez elkeserit.
  • Chocho #15
    Én nem bánom, hogy nem lesz 4. rész. Nekem már a 3. sem tetszett, erőltetett volt. Az első kettő viszont klasszikus. :)
  • Interfan #14
    Talán így van, ahogy írod. De talán Te vagy nevetséges, primitív és unalmas. Talán felesleges volt ezért a pocskondiázó, bunkó hozzászólásért koptatni a klaviatúrád. Ki tudja?:)
  • FlyingV #13
    nemtom min megy itt a nyálverés, az összes JP rész nevetséges, primitív és unalmas. nem lesz 4. rész? első 3-nak sem kellett volna lennie, pénz- és idő pazarlás volt.
  • berserk87 #12
    Nagyon gyenge volt a 3. rész. Moziban láttam a haverjaimmal kb. 14 éves koromban és röhelyes volt az egész film. Ha már az ennyire fiatal generáció nem volt rá vevő, akik inkább a látványt értékelik, mint a történetet, akkor valamit nagyon csúnyán elnéztek az alkotók. Az első rész viszont a kedvenceim közé tartozik, szóval egy jó folytatásra még mindig beülnék a moziba. Csak hozzák össze az első rész szereplőit, Spielberget ültessék bele a rendezői székbe, írjanak egy jó forgatókönyvet.
  • Lalee1 #11
    "Bear Grylls szégyenében megetetné magát egy barnamedvével" - ezen azé röhögtem egy embereset.
  • LumberJacK #10
    Az is, meg az is, hogy nehezen lehetett a story jelentős részét elhinni. Persze tudom, hogy dínók sem szaladgálnak jelen korunkban eldugott szigeteken, de mivel a film története szerint ez így van, vegyük adottnak. A gáz abban rejlett, hogy beleraktak egy ilyen környezetbe egy kertvárosi kissrácot, aki életében feltehetőleg egy csirkét vagy kacsát nem látott élőben, de amikor kénytelen kismillió dínóval területosztozni, egyszeriben ráérez a túlélés minden fortéjára, nemmellesleg olyan szinten, hogy Bear Grylls szégyenében megetetné magát egy barnamedvével.
  • Jrex #9
    A 3. részt sztem a rendezés rontotta el,és az h megölték már az elején a T-rexet(a kedvencemet).Azért én vártam(és most is)a következő részt,mert a kedvenc filmeim közé tartozik a JP.
  • kriszwells #8
    voan= van olyan, sorry
  • kriszwells #7
    6# Mintha én írtam volna :) Nekem is első mozis élményem, anno még sulimozi igaz. És azóta is egyik kedvenc filmem, talán a legtöbbet látott is, elejétől-végig legalább 60szor, de voan rész amit sokkal többször megnéztem :P
    Igen az első, számomra nagyon nagy élmény, nagyon jól megcsinálták. Könyvbe sajnos még nem olvastam, nem tudom mit hagytak ki, de itt csücsöl a könyv a polcon, amint időm engedi olvasom. Folytatás igen... azért megnéznék egy 4. filmet, hátha kicsit összeszednék magukat az alkotók R.I.P. |Michael Chrichton| Kedvenc elképzelt(filmes lényem a velociraptorok, és az alien, nah meg a tripodokat is csípem:P)