Nem lesz Jurassic Park 4?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én imádm a Jurassic Parkot. Bár a harmadik résztõl többet vártam, fõleg a Spino vs T-rex küzdelemtõl. Alig vártam, hogy legyen negyedik része, és most az egészet leakarják fújni. Ez elkeserit.
Én nem bánom, hogy nem lesz 4. rész. Nekem már a 3. sem tetszett, erõltetett volt. Az elsõ kettõ viszont klasszikus. 😊
Gaming is believing.
Talán így van, ahogy írod. De talán Te vagy nevetséges, primitív és unalmas. Talán felesleges volt ezért a pocskondiázó, bunkó hozzászólásért koptatni a klaviatúrád. Ki tudja?😊
nemtom min megy itt a nyálverés, az összes JP rész nevetséges, primitív és unalmas. nem lesz 4. rész? elsõ 3-nak sem kellett volna lennie, pénz- és idõ pazarlás volt.
Nagyon gyenge volt a 3. rész. Moziban láttam a haverjaimmal kb. 14 éves koromban és röhelyes volt az egész film. Ha már az ennyire fiatal generáció nem volt rá vevõ, akik inkább a látványt értékelik, mint a történetet, akkor valamit nagyon csúnyán elnéztek az alkotók. Az elsõ rész viszont a kedvenceim közé tartozik, szóval egy jó folytatásra még mindig beülnék a moziba. Csak hozzák össze az elsõ rész szereplõit, Spielberget ültessék bele a rendezõi székbe, írjanak egy jó forgatókönyvet.
"Bear Grylls szégyenében megetetné magát egy barnamedvével" - ezen azé röhögtem egy embereset.
Az is, meg az is, hogy nehezen lehetett a story jelentõs részét elhinni. Persze tudom, hogy dínók sem szaladgálnak jelen korunkban eldugott szigeteken, de mivel a film története szerint ez így van, vegyük adottnak. A gáz abban rejlett, hogy beleraktak egy ilyen környezetbe egy kertvárosi kissrácot, aki életében feltehetõleg egy csirkét vagy kacsát nem látott élõben, de amikor kénytelen kismillió dínóval területosztozni, egyszeriben ráérez a túlélés minden fortéjára, nemmellesleg olyan szinten, hogy Bear Grylls szégyenében megetetné magát egy barnamedvével.
See you Space Cowboy...
A 3. részt sztem a rendezés rontotta el,és az h megölték már az elején a T-rexet(a kedvencemet).Azért én vártam(és most is)a következõ részt,mert a kedvenc filmeim közé tartozik a JP.
voan= van olyan, sorry
6# Mintha én írtam volna 😊 Nekem is elsõ mozis élményem, anno még sulimozi igaz. És azóta is egyik kedvenc filmem, talán a legtöbbet látott is, elejétõl-végig legalább 60szor, de voan rész amit sokkal többször megnéztem 😛
Igen az elsõ, számomra nagyon nagy élmény, nagyon jól megcsinálták. Könyvbe sajnos még nem olvastam, nem tudom mit hagytak ki, de itt csücsöl a könyv a polcon, amint idõm engedi olvasom. Folytatás igen... azért megnéznék egy 4. filmet, hátha kicsit összeszednék magukat az alkotók R.I.P. |Michael Chrichton| Kedvenc elképzelt(filmes lényem a velociraptorok, és az alien, nah meg a tripodokat is csípem😛)
Igen az elsõ, számomra nagyon nagy élmény, nagyon jól megcsinálták. Könyvbe sajnos még nem olvastam, nem tudom mit hagytak ki, de itt csücsöl a könyv a polcon, amint idõm engedi olvasom. Folytatás igen... azért megnéznék egy 4. filmet, hátha kicsit összeszednék magukat az alkotók R.I.P. |Michael Chrichton| Kedvenc elképzelt(filmes lényem a velociraptorok, és az alien, nah meg a tripodokat is csípem😛)
Ne is legyen négyeske, ha kérhetném.
Annak ellenére (annak köszönhetõen?), hogy az elsõ rész volt a legelsõ mozis élményem kb. hétévesen és azóta is az egyik személyes kedvencem, a JP3 elõkelõ helyet foglal el a rossz/buta/hatásvadász/értelmetlen/szánalmas filmes listámon. Hihetetlen bugyuta egy folytatás lett minden elemében, néhol az az érzése a nézõnek, hogy nem is igazán veszi magát komolyan, szóval a crichtoni kötõdés már ott el volt metszve... Már a LW is sokat vesztett az eredeti varázsából, de Spielberggel a nyeregben, és az általa jóváhagyott forgatókönyvvel még az is jól sikerült. A dinók persze továbbra is királyul néznének ki a vásznon, de nem kell ahhoz a JP cím, hogy õslényes film szülessen, csináljanak új franchise-t inkább. Ennek az USA-s inváziónak úgysem lenne sok köze az eredeti történethez, a címhez meg már egyáltalán. Manapság sajna egyre nagyobb luxus a kreativitás elvárása a szórakoztatóipartól..
Annak ellenére (annak köszönhetõen?), hogy az elsõ rész volt a legelsõ mozis élményem kb. hétévesen és azóta is az egyik személyes kedvencem, a JP3 elõkelõ helyet foglal el a rossz/buta/hatásvadász/értelmetlen/szánalmas filmes listámon. Hihetetlen bugyuta egy folytatás lett minden elemében, néhol az az érzése a nézõnek, hogy nem is igazán veszi magát komolyan, szóval a crichtoni kötõdés már ott el volt metszve... Már a LW is sokat vesztett az eredeti varázsából, de Spielberggel a nyeregben, és az általa jóváhagyott forgatókönyvvel még az is jól sikerült. A dinók persze továbbra is királyul néznének ki a vásznon, de nem kell ahhoz a JP cím, hogy õslényes film szülessen, csináljanak új franchise-t inkább. Ennek az USA-s inváziónak úgysem lenne sok köze az eredeti történethez, a címhez meg már egyáltalán. Manapság sajna egyre nagyobb luxus a kreativitás elvárása a szórakoztatóipartól..
Hat ilyen fegyveres marhasag nem is kellene, de egy jo dinos film azert jol jonne...
914 milló '92-ben. Az most vajon mennyi lehet?
Fegyveres dinók jaj... akkor inkább ne folytassák
A könyvhöz képest sok mindent kihagytak a filmekbõl, szal ezeket kéne összeszedni, egy jó és akciódús történettel körbe irni, és egy jó rendezõt keresni, aki komolyan veszi az egészet, én legalábbis szeretném.
Valami jó dínós kalandot azért összedobhatna valaki, pl Észak-Amerikát elözönlik a JP dínói, vagy ilyemi ...