Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Éjszaka a múzeumban 2.

2006-ban csak egy film volt képes több bevételt termelni Amerikában az Éjszaka a múzeumban című Ben Stilleres családi filmnél, így nem okozott nagy fejtörést produceréknél a következtetés levonása: a közönség kíváncsi lenne a folytatásokra is.

Más kérdés, hogy épp a 2. rész miatt nem lesz itthon világpremier a Terminátor 4. része, hiszen a folytatás várható sikere miatt kellett döntenie a hazai forgalmazónak, hogy melyik filmet részesíti előnyben, s végül az Éjszaka a múzeumban 2. került a május 21-i premieridőpontra.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A kritikusok ugyan eléggé lehúzták az első részt (szerintünk is gyengécske volt), azonban a második rész nagyobb költségvetéséből meglehetősen impozáns szereplőgárdára futotta, akik, bízzunk benne, a forgatókönyv olvastán gondolták úgy, hogy megéri a filmben szerepelni.


A visszatérő Ben Stiller, Owen Wilson, Dick Van Dyke és Robin Williams mellett a Battle of the Smithsonian alcímet viselő folytatásban szerepelni fog Jonah Hill, Christopher Guest, Hank Azaria, Eugene Levy, Bill Hader és Amy Adams.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #12
    Az egy jó film. Ezek akkor is a futottak még kategóriában vannak, akárhány szinkron és mellékszereplő mellékszerepe van mögöttük.
  • CaptainRumi #11
    ja meg persze a Jimbo faterja :D
    a The Man meg magyarul asszem így hangzik : Na ki a fasza gyerek?
  • CaptainRumi #10
    Hát az lehet, hogy nem nagy nevek de ismertnek ismertek...
    kiket vársz egy ilyen filmbe? Johnny Deppet meg Russel Crowe-t? :D

    egyáltalán nem nonamek..
    Jonah Hill: a Superbad dagadéka :D
    Bill Hader: szintén a Superbad-ben valamint rengeteg vígjátékban legútobb pl a Tropic Thunder-ben..
    Hank Azaria : anno a Godzilla kameramenjeként valamint sziknronhangok (The Simpsons, Anasztázia

    többi nekem sem rémlik, mármint az újak
  • Magiszter #9
    Hát nem nagy nevek az tuti. Egyedül az első sorban vannak ismertebbek, a második felsorolásból meg nekem csak Eugene Levy mond bármit is (Amerikai Pite, The Man (magyar címét nem tudom)). Amúgy az első rész tetszetős volt így várom a másodikat is.
  • Jrex #8
    Remélem a T-Rex csontváz is visszatér, az volt a kedvencem az első részben :D
  • kozik #7
    igazából hja. tudom, hogy műveletlen vagyok, de elég sok filmet nézek, és ahhoz képest ezek a nevek teljesen ismeretlenek a számomra. a tuti szereplőgárda hallatán én nagy naivan ilyenekre gondoltam, hogy robert de niro, chris tucker, martin lawrence, jet li, stb-stb, akikből kinézem, hogy bele lehet őket röhögni vmi vagány, határozott, magabiztos, nagyszájú, jólmegmondós történelmi személyiség, vezető szerepébe.
  • Aldo Moro #6
    "Jonah Hill, Christopher Guest, Hank Azaria, Eugene Levy, Bill Hader és Amy Adams. " Ezek aztán a sztárok. Csupa "A" kategóriás szinész, ugye? Ha már Wahlberg "B" kategóriás.
  • tyuklepes #5
    Ennyire nem magasztalom túl, de tényleg kellemes meglepetés volt ... Nem várom epekedve a 2. részt, de elképzelhető hogy mozibamegnézés lesz a vége :)
    Ki lepődött meg azon, hogy nem a T4 lett a preferált bemutató? :D
  • Sheltem #4
    Na nekem meg, kritikák ide vagy oda, pont ennek a filmnek az első része volt egy eszméletlenül kellemes csalódás... Barátnővel/feleséggel éjszakanézős...
    Egyszerűen elképesztően aranyos film az első rész,csodás látványvilággal se több se kevesebb. Szombat esti mozi.
  • PetruZ #3
    Természetesen a Pirates of the Caribbean 2. (link)