Ötvös Tibor

2008-ban jön a Madagaszkár 2

A mai napon a Dreamworks Pictures animációs részlegének vezetője, Jeffrey Katzenberg bejelentette, hogy elkezdték az idei év egyik legnagyobb sikert aratott animációs mesefilmjük, a Madagaszkár folytatásának készítését. Az első rész több, mint 500 millió dolláros hasznot termelt a készítőknek, így egyáltalán nem meglepő a stúdió lépése.

Katzenberg hangsúlyozta, hogy az első rész eredeti hangjait adó sztárok szereplése immáron biztosra vehető. Így Amerikában Alex, az oroszlán Ben Stiller, Marty, a zebra Chris Rock és Glória, a viziló Jada Pinket Smith hangján szólal majd meg. Melman, a zsiráf hangját adó David Schwimmer szereplése egyelőre még nem biztos.


A film még nagyon a kezdeti fázisban leledzik, egyelőre a történet sem ismert. Katzenberg viszont annyit elárult, hogy sokak kedvencei, a pingvinek külön filmet kapnak. Sajnos itt is kezdődik a Disney-betegség, ugyanis a pingvines film csak videón és dvd-n jelenik meg 2009-ben.

A "frakkos" állatok rajongóinak jó hír, hogy a Dreamworks készített egy tízperces kisfilmet a szereplésükkel, melyet az október 7-én bemutatásra kerülő Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit című animációs film előtt vetítenek majd a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #16
    Egy biztos: Soros György megvette a Dreamworks SKG-t. Hogy ehhez az anim részleg is hozzátartozik, vagy sem, nem tudom, de azért kiváncsi leszek, hogy ezek után milyen filmek fognak készülni?!
  • Super Mario #15
    Hol élsz, te? Meg tudod mondani előre, hogy 2012-ben milyen filmek lesznek?
  • brutika2 #14
    Szerintem az 1 nem volt nagy cucc! De azért jókat lehetett rajta nevetni!
  • winnie #13
    nagyon köezepes volt, de 1-2 jó poénnal minden animációs filmet el lehet nekünk adni...
  • sweech #12
    ezzzzaaaazz...bár az ice age 2-t jobban várom mert azt imááádomm
  • Danee #11
    riszálom ugyis ugyis :D
  • brutika2 #10
    Nekem maga a film nem annyira tetszett! De a zenéje az nem semmi!
  • Danee #9
    elég viccesre sikerült, én isjókat röhögtem, csak megettem közbe egy liter fagyit :) nem birtam felállni hogy kivigyem :)
  • Inquisitor #8
    Nem volt, jól szórakoztam rajta ... na de fényes se volt! Sok poén erőltetett volt, jó pár meg kimaradt a szinkron miatt vagy simán nem értetted, ha nem amcsinak születtél :)
  • nbj #7
    kicsit gyorsabban nem tudják csinálni?
    és nem volt halvány film........