Van hozzá képünk: Éjszaka a múzeumban 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egy jó film. Ezek akkor is a futottak még kategóriában vannak, akárhány szinkron és mellékszereplõ mellékszerepe van mögöttük.
ja meg persze a Jimbo faterja 😄
a The Man meg magyarul asszem így hangzik : Na ki a fasza gyerek?
a The Man meg magyarul asszem így hangzik : Na ki a fasza gyerek?
Hát az lehet, hogy nem nagy nevek de ismertnek ismertek...
kiket vársz egy ilyen filmbe? Johnny Deppet meg Russel Crowe-t? 😄
egyáltalán nem nonamek..
Jonah Hill: a Superbad dagadéka 😄
Bill Hader: szintén a Superbad-ben valamint rengeteg vígjátékban legútobb pl a Tropic Thunder-ben..
Hank Azaria : anno a Godzilla kameramenjeként valamint sziknronhangok (The Simpsons, Anasztázia
többi nekem sem rémlik, mármint az újak
kiket vársz egy ilyen filmbe? Johnny Deppet meg Russel Crowe-t? 😄
egyáltalán nem nonamek..
Jonah Hill: a Superbad dagadéka 😄
Bill Hader: szintén a Superbad-ben valamint rengeteg vígjátékban legútobb pl a Tropic Thunder-ben..
Hank Azaria : anno a Godzilla kameramenjeként valamint sziknronhangok (The Simpsons, Anasztázia
többi nekem sem rémlik, mármint az újak
Hát nem nagy nevek az tuti. Egyedül az elsõ sorban vannak ismertebbek, a második felsorolásból meg nekem csak Eugene Levy mond bármit is (Amerikai Pite, The Man (magyar címét nem tudom)). Amúgy az elsõ rész tetszetõs volt így várom a másodikat is. <#eljen>#eljen>
igazából hja. tudom, hogy mûveletlen vagyok, de elég sok filmet nézek, és ahhoz képest ezek a nevek teljesen ismeretlenek a számomra. a tuti szereplõgárda hallatán én nagy naivan ilyenekre gondoltam, hogy robert de niro, chris tucker, martin lawrence, jet li, stb-stb, akikbõl kinézem, hogy bele lehet õket röhögni vmi vagány, határozott, magabiztos, nagyszájú, jólmegmondós történelmi személyiség, vezetõ szerepébe.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
"Jonah Hill, Christopher Guest, Hank Azaria, Eugene Levy, Bill Hader és Amy Adams. " Ezek aztán a sztárok. Csupa "A" kategóriás szinész, ugye? Ha már Wahlberg "B" kategóriás.
Ennyire nem magasztalom túl, de tényleg kellemes meglepetés volt ... Nem várom epekedve a 2. részt, de elképzelhetõ hogy mozibamegnézés lesz a vége 😊
Ki lepõdött meg azon, hogy nem a T4 lett a preferált bemutató? 😄
Ki lepõdött meg azon, hogy nem a T4 lett a preferált bemutató? 😄
Na nekem meg, kritikák ide vagy oda, pont ennek a filmnek az elsõ része volt egy eszméletlenül kellemes csalódás... Barátnõvel/feleséggel éjszakanézõs...
Egyszerûen elképesztõen aranyos film az elsõ rész,csodás látványvilággal se több se kevesebb. Szombat esti mozi.
Egyszerûen elképesztõen aranyos film az elsõ rész,csodás látványvilággal se több se kevesebb. Szombat esti mozi.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Természetesen a Pirates of the Caribbean 2. (link)
"2006-ban csak egy film volt képes több bevételt termelni Amerikában az Éjszaka a múzeumban címû Ben Stilleres családi filmnél"
Mi volt az?
Mi volt az?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Own Wilson" Nekem is kell egy háziwilson XD Bár tõlem Péntek is lehet...