Szekeres Viktor

Itthon nem lesz világpremier a Terminátor 4

A Terminátor 4 forgatása éppen a napokban fejeződött be, mint ahogy arról blogján be is számolt a rendező, McG., azonban a május 22-én bemutatásra kerülő film még rengeteg utómunkára szorul. Nálunk úgy tűnik, hogy kicsit tovább kell várni a premierre.

Annak ellenére, hogy a forgatásnak csak mostanság lett vége, már a filmezés felénél sikerült elő-előzetesként bemutatható anyagot összevágni az elkészült felvételekből, s így a Sötét lovag előtt a lehető legjobb promóciót kaphatta meg a Terminator: Megváltás címre hallgató 4. Terminátor-film.


Nálunk jelen tervek szerint "csak" június 4-én lesz látható a film, köszönhetően annak, hogy az Intercom forgalmazza, akárcsak az Éjszaka a múzeumban 2. című gyerekfilmet, s míg Amerikában két stúdió versenghet egy premieridőpontban egymás ellen, addig az Intercom logikusan kitér egyik nagy durranásával a másik elől. Úgy tűnik, hogy a Ben Stiller-film fog itthon is világpremiert kapni, míg Christian Bale rajongói csak két hetes csúszással láthatják kedvencüket.

Érdekesség, hogy a május egyébként is meglehetősen mozgalmas lesz az Intercom számára, hiszen az Éjszaka a múzeumban 2. premierje előtt egy héttel, május 14-én az Angyalok és démonokat mutatja be, míg májusi premierre várna az X-Men Origins: Wolverine is, melyről ugyancsak elképzelhető, hogy csúszni fog itthon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MerlinW #18
    A producer többnyire csak a pénzt adja.
  • bladesoft #17
    Szomorú... ha nem világpremier... ettöl többen töltik le és a mozi kongani fog.... Ellenben a rajongók (ha rossz) a moziban találkoznának a filmel ami a széles vászon miatt jobbnak látszódna... dehát ök tudják.
  • Etinger #16
    én azért bízok McG-ben meg valahogy mintha látszana rajta, hogy bizonyítani akar. Plusz ez a rövidke teaser is ami napvilágot látott már jobban ott van hangulatban mint az előző rész.

    Nem lesz Mo-on világpremier --> ez így jópofa leírva :D:D
  • bmw #15
    Nem is nagyon varom a T4et mondjuk, ez mar csak rokabor semmi mas.
  • CaptainRumi #14
    természetesen megint nem csalódtam (pozitívan ) a fordítókban és megint sikerült összehozni egy "hagyjukinkább" magyar címet...
    Az odáig oké, hogy a salvation az megváltást jelent, csak hogy az eredeti címe Terminator salvation: the future begins
    és mivel ez egy úgymond új trilógia, gondolom a többinek is majd Terminator salvation címet fognak adni egy változó alcímmel...
    mind1 én már rászarok... xD:D
  • diablo1336 #13
    IMYke2.0.0.0 elhiszed h a legtöbb embert miutáén kikerült a gimiből nem érdekli h van za leirva h X-men? én pl idéző jel nélkül is megértem:D igen igen nem magyar szakos vagy hanem matek :D
  • IMYke2.0.0.0 #12
    Szekeres Viktor úr: a magyar helyesírással még mindig gondok vannak. A filmcímeket - legyenek azok magyarok vagy angolok - idézőjelbe [azaz: " így "] tessék foglalni!
    Minden magyarul író és normális ember örjöng, amikor ezeket a cikkeket olvassa!
  • dzsagon #11
    Charlie angyalai 2 tényleg nem volt rossz, sokkal inkább istentelen ratyi szar a megfelelő jelző rá. A "rossz" szót sokkal értékesebb dolgokra pazarolnám.
  • a_n_d_r_e_w #10
    McG: szép látványos film lesz, minimál sztorival és 0 mélységgel, ettől tartok. Charlie2 is üres jelenetek egymásutánja volt számomra. Az első részével viszont elvoltam, Fastlane is tetszett, de ezek amolyan agyatlan szórakozások, Terminátor többre érdemes.
  • zaki #9
    azaz winnie nyomjad az okosságaidat megint...