Szekeres Viktor

Megmenekült a Terminátor-sorozat

A gyenge nézettség miatt azt sem lehet mondani, hogy sokak szívéről esett le egy hatalmas kődarab, de az biztos, hogy a hithű rajongóknak egy ideig mosolygósabbak lesznek a napjaik, ugyanis az amerikai Fox csatorna újabb epizódokat kért a halódó akciósorozatból.

Hiába sikerült jobban a Terminator: The Sarah Connor Chronicles elnevezésre hallgató széria 2. évadja, az érdeklődő nézők jó része már az 1. évadban lemorzsolódott, s állította ezzel nagyon nehéz feladat elé a sorozat túléléséért mindent megpróbáló készítőket, hiszen aki egyszer eldöntötte, hogy nem kér a sorozatból, azt nem lesz egyszerű visszacsábítani.


A 2. évadban úgy tűnik, hogy stabilan 6 millió néző alatt ragad a sorozat, azonban a reklámozók ennek ellenére szívesen hirdetnek alatta, így a Fox úgy döntött, hogy megajándékozza bizalmával az írókat és a pár hónapja kért 13 rész mellé újabb 9-et adtak le megbízatást, melyeknek 2009 májusáig kell képernyőre kerülniük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #13
    nekem tetszik minden terminátoros cucc, csak jöjjenek, jöjjenek...nem tökéletes a sorozat, de amikor meghallom a jól ismert zenét...
  • god25 #12
    Én örülök neki, nekem mindegyik rész tetszett és várom a folytatást.
    Épp ma szedtem le a The.sarah.connor.chronicles.S02E06 részt és remélem az RTL-klub leadja vmikor...
  • Molnibalage #11
    Vegyes érzelmein vannak. Amikor már pont kezdene jó lenni akkor pár apró beszólással darabjaira zúzzák fel amit addig felépítettek...
  • FefeeX #10
    Ez butaság, mert miért csinálnának azért egy sorozatot neked, mert lerippelteted és reklámok nélkül megnézed otthon, szóval nekik ebből jó nem származik.

    Hogy kinek mi tetszik, azt valóban nem szabad összekeverni a "mi a tényleg jó" dologgal. Ettől függetlenül azért a tssc nem egy sz@r, csak kis réteg az, akiket ténylegesen érdekel.
  • xen #9
    Viktor barátunk megint mi alapján állítja hogy jobb a 2. évad mint az első azt nem tudom. Ha járt volna főiskolára vagy egyetemre akkor tudná milyen egy tézis, amiben ha állít valamit az ember akkor azt bizonyítania is kell.

    Szerintem is elkövettek a 2. évadban nagy bakikat. Nekem vagy nagyon tetszett egy rész vagy nagyon nem. Remélem a többi megüti az első évad utolsó részeinek a színvonalát.
  • winnie #8
    ez most olyan logika, hogy amit te nézel, az normális? én is nézem a tscc-t, de valljuk meg, nem nagy eresztés, 40 jobb, erősebb, életképesebb sorozat van. a firefly kult, de a tscc csak egy sima kommersz sorozat.
  • narumon #7
    Mhm jellemző a világ elkurvulására. Minden szarból öntik a sorozatokat, ami egy kicsit is normális lásd: Firefly, TSCC az meg bukik megfele. Pedig az egyetlen amit nézek.
  • Kindred Blades #6
    Egy létező, használt magyar szó. Úgyhogy nem nagyon van rajta mit kijavítani.
    Én egyébként örülök neki, hogy megy tovább, főleg akkor nézem, amikor nincs mit csinálnom, de elszórakoztat.
  • Scooby87 #5
    mi az a halódó??? :D

    Viktor pajti pls javítsd.
  • xido #4
    Azért az ilyen amcsi tévében menő sorozatoknál megnéznék egy olyan nézettségi adatot is,ami nemcsak az ottani tévézőket számolja,hanem a netre kikerült ripeket hányan szedik le a rengeteg helyről,ahová felkerül,mert nemcsak usa nézi a mai sorozataikat:)