Megmenekült a Terminátor-sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszik minden terminátoros cucc, csak jöjjenek, jöjjenek...nem tökéletes a sorozat, de amikor meghallom a jól ismert zenét...<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én örülök neki, nekem mindegyik rész tetszett és várom a folytatást.
Épp ma szedtem le a The.sarah.connor.chronicles.S02E06 részt és remélem az RTL-klub leadja vmikor...
Épp ma szedtem le a The.sarah.connor.chronicles.S02E06 részt és remélem az RTL-klub leadja vmikor...
Vegyes érzelmein vannak. Amikor már pont kezdene jó lenni akkor pár apró beszólással darabjaira zúzzák fel amit addig felépítettek...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez butaság, mert miért csinálnának azért egy sorozatot neked, mert lerippelteted és reklámok nélkül megnézed otthon, szóval nekik ebbõl jó nem származik.
Hogy kinek mi tetszik, azt valóban nem szabad összekeverni a "mi a tényleg jó" dologgal. Ettõl függetlenül azért a tssc nem egy sz@r, csak kis réteg az, akiket ténylegesen érdekel.
Hogy kinek mi tetszik, azt valóban nem szabad összekeverni a "mi a tényleg jó" dologgal. Ettõl függetlenül azért a tssc nem egy sz@r, csak kis réteg az, akiket ténylegesen érdekel.
Viktor barátunk megint mi alapján állítja hogy jobb a 2. évad mint az elsõ azt nem tudom. Ha járt volna fõiskolára vagy egyetemre akkor tudná milyen egy tézis, amiben ha állít valamit az ember akkor azt bizonyítania is kell.
Szerintem is elkövettek a 2. évadban nagy bakikat. Nekem vagy nagyon tetszett egy rész vagy nagyon nem. Remélem a többi megüti az elsõ évad utolsó részeinek a színvonalát.
Szerintem is elkövettek a 2. évadban nagy bakikat. Nekem vagy nagyon tetszett egy rész vagy nagyon nem. Remélem a többi megüti az elsõ évad utolsó részeinek a színvonalát.
ez most olyan logika, hogy amit te nézel, az normális? én is nézem a tscc-t, de valljuk meg, nem nagy eresztés, 40 jobb, erõsebb, életképesebb sorozat van. a firefly kult, de a tscc csak egy sima kommersz sorozat.
Mhm jellemzõ a világ elkurvulására. Minden szarból öntik a sorozatokat, ami egy kicsit is normális lásd: Firefly, TSCC az meg bukik megfele. Pedig az egyetlen amit nézek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egy létezõ, használt magyar szó. Úgyhogy nem nagyon van rajta mit kijavítani.
Én egyébként örülök neki, hogy megy tovább, fõleg akkor nézem, amikor nincs mit csinálnom, de elszórakoztat.
Én egyébként örülök neki, hogy megy tovább, fõleg akkor nézem, amikor nincs mit csinálnom, de elszórakoztat.
mi az a halódó??? 😄
Viktor pajti pls javítsd.
Viktor pajti pls javítsd.
Azért az ilyen amcsi tévében menõ sorozatoknál megnéznék egy olyan nézettségi adatot is,ami nemcsak az ottani tévézõket számolja,hanem a netre kikerült ripeket hányan szedik le a rengeteg helyrõl,ahová felkerül,mert nemcsak usa nézi a mai sorozataikat😊
JaJ! Az elsõ epizód utolsó pár része jó volt, de a második évadban rengeteg bakit elkövettek. Abba kellene hagyni. Látszik, hogy a reklámozók mentették meg és nem a nézõk...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Speciel örülök a hírnek, és én a nem létezõ rajongótáborba tartozok - bár érdekesmód nekem az elsõ évad is tetszett (mint ahogy a Jericho, Firefly is, mégis bebuktak...)