Ötvös Tibor

Karib-tenger kalózai 4 cáfolatok

Még alig emésztettük meg a Tim Burton és Sacha Baron Cohen felbukkanásáról szóló pletykákat, mire a Karib-tenger kalózai filmek társ-forgatókönyvírója, Terry Rossio kategórikusan meg is cáfolta azokat.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, miszerint Hollywoodban az a beszéd járja, hogy Gore Verbinski helyét Tim Burton veszi át a Karib-tenger kalózai negyedik részében és a komikus Sacha Baron Cohen is fontos szerepet kap a filmben. Arról is szóltak a hírek, hogy a szereppel Johnny Depp kerek 50 millió dollárt kasszírozhat be.



Nos, Terry Rossio, a Karib-tenger kalózai trilógia társ-írója minden kijelentést határozottan cáfolt. "Csak a tisztán látás kedvéért egyetlen, mostanában felbukkant Karib-tenger kalózai 4 pletyka sem felel meg a valóságnak, főleg nem az 50 milliós fizetség. Azért vannak vicces dolgok. Tim Burton? Sacha Cohen? A stúdió azért ennél jobban vigyáz a franchise-ra."

"Az egyetlen, amit megerősíthetek, hogy Johnny Depp negyedszerre is visszatér Jack Sparrow kapitány szerepében."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DJ Boss #20
    Eddigi egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, tessék:
    http://www.imdb.com/title/tt0096870/

    Elképesztően borzalmasan gyötrelmes. De persze ettől más élvezhette. :D
  • CaptainRumi #19
    ott meg pláne sokat kellett gondolkodni :D
  • hunator #18
    Hasonlót éreztem a Mátrixnál...
  • Reg5 #17
    A 3. rész sztem is egész kellemes volt, csak a végén nem kellett volna a nyáltenger, legalábbis nálam az vágta tönkre a filmet.
    A 2. meg csak szimplán sz*r.
  • CaptainRumi #16
    hát igen a harmadik résznél már megkellett mozgatni fogaskerekeket az agyban és ezt persze a popcornos laza csávó már nem tudja feldolgozni és inkább kimegy a moziból vagy csak egyszerűen leszarozza...
    jellemző
  • Etinger #15
    Nincs baj ezzel a sorozattal, 2-3 sztem 1 szinten van, és egyáltalán nem rosszak, bár engem kiábrándított a 3. vége, ami tudva hogy negyedik rész lesz nem is lenne gond, de a stáblista utáni rész pl megölte az egészet számomra... + Terry Rossio nyilatkozata enyhén szólva is bicskanyitogató :) De majd Depp helyre teszi kedvenc rendezője védelmében eljárva. :D:D

    Remélem :)
  • Reg5 #14
    Ha annyira végyáznának a francisera, akkor az első rész után leáltak volna...
  • npityusk #13
    mi a cime annak az igazán szar filmnek?
  • DJ Boss #12
    Ezek szerint nem nagyon figyeltél előtte sem...
    Ne mondd nekem, hogy akár 5 percet kihagyva is mndent értesz.
    Éppen a 2. rész gyengéjét kalapálták ki kicsit a harmadikban, és kaptunk egy tekervényes sztorit. Nagyjából 2. nézésre tisztult ki nekem az egész.
    Kár mozira költened, egyetértek, neked aztán mindegy. De remélem, nincs harag. ;)
    Ha vki szarnak tartja őket, szóljon, és mondok egy igazán tényleg szar filmet neki. Majd utána átértékeli talán a véleményeit.
  • Etinger #11
    "Studios" max ennyi itt ami szemet szúrhat.