20
-
#20 Eddigi egyik legrosszabb film, amit valaha láttam, tessék:
http://www.imdb.com/title/tt0096870/
Elképesztően borzalmasan gyötrelmes. De persze ettől más élvezhette. :D -
CaptainRumi #19 ott meg pláne sokat kellett gondolkodni :D -
hunator #18 Hasonlót éreztem a Mátrixnál... -
Reg5 #17 A 3. rész sztem is egész kellemes volt, csak a végén nem kellett volna a nyáltenger, legalábbis nálam az vágta tönkre a filmet.
A 2. meg csak szimplán sz*r. -
CaptainRumi #16 hát igen a harmadik résznél már megkellett mozgatni fogaskerekeket az agyban és ezt persze a popcornos laza csávó már nem tudja feldolgozni és inkább kimegy a moziból vagy csak egyszerűen leszarozza...
jellemző -
Etinger #15 Nincs baj ezzel a sorozattal, 2-3 sztem 1 szinten van, és egyáltalán nem rosszak, bár engem kiábrándított a 3. vége, ami tudva hogy negyedik rész lesz nem is lenne gond, de a stáblista utáni rész pl megölte az egészet számomra... + Terry Rossio nyilatkozata enyhén szólva is bicskanyitogató :) De majd Depp helyre teszi kedvenc rendezője védelmében eljárva. :D:D
Remélem :) -
Reg5 #14 Ha annyira végyáznának a francisera, akkor az első rész után leáltak volna... -
npityusk #13 mi a cime annak az igazán szar filmnek? -
#12 Ezek szerint nem nagyon figyeltél előtte sem...
Ne mondd nekem, hogy akár 5 percet kihagyva is mndent értesz.
Éppen a 2. rész gyengéjét kalapálták ki kicsit a harmadikban, és kaptunk egy tekervényes sztorit. Nagyjából 2. nézésre tisztult ki nekem az egész.
Kár mozira költened, egyetértek, neked aztán mindegy. De remélem, nincs harag. ;)
Ha vki szarnak tartja őket, szóljon, és mondok egy igazán tényleg szar filmet neki. Majd utána átértékeli talán a véleményeit. -
Etinger #11 "Studios" max ennyi itt ami szemet szúrhat. -
avman #10 For the record...
none of the recent Pirates 4 rumors have any truth, including the so-called record 50 million dollar payday for Depp. Some pretty funny stuff, though. Sacha Cohen? Tim Burton? Studios are way too protective of their franchises for that sort of thing. The only thing that has been officially announced so far is that Johnny Depp will return as Captain Jack Sparrow in the fourth film.
azért ez így egy kicsit árnyaltabb ám... a kategórikus így leírva meg fáj... -
#9 nekem az első rész nem tetszett, a második rész jó volt, de a véga nem volt jó, harmadik meg a másodikal egyszinten volt. de nem mondanám szarnak. -
Etinger #8 Azért ezt ha Depp hallotta ( és miért ne hallotta volna ) akkor remélhetőleg beolvas a kedves Terry Rossionak, hogy bizony Tim Burton igen csak kenterbe verné az utóbbi két rész színvonalát az ő 4. részével. SBC meg érdekes lett volna. :) De minden pletykának van alapja. -
#7 Félreértés ne essék, én is. :)
Csak arra akartam utalni, h egy "nem oda illő" ember szerepeltetése miért lenne káros a frencsájzra?
Mert az "úriember" által kiböfögött mondatból az jön le, h S.B. Cohen gáz lenne ebből a szempontból.
Tim Burtonra nézve meg már nem is elemezném ezt a mondatot, mert nókommentes... -
galocza #6 az oké hogy az első mindent visz, de 2. és 3. se volt annyira rossz. a másodikat másodjára élveztem igazán, a harmadikban meg azért volt 1-2 remek ötlet (meghasonlott multisparrow, rákocskák). nagy hibája a knightley leányzó túlzott szerepeltetése, ettől agybajt kaptam, eleve vki tehetségesebbet kellett volna választani, vagy szerepét arra korlátozni, hogy szolidan pihegtesse keblét, abban jó.
keith richards-szal mi a baj? én örültem neki... -
#5 Bár én is inkább a tévét választottam volna! Az első okés volt, a második már szenvedős, a harmadikról meg simán kijöttem a moziból, mikor barátnőm telefonált. Visszamentem negyed órával később és nem maradtam le semmiről. Szánalom. -
sandor8206 #4 Ezt köbe vésem:-D"...Azért vannak vicces dolgok. Tim Burton? Sacha Cohen? A stúdió azért ennél jobban vigyáz a franchise-ra..."hát nem is csodálkozom, hogy milyen lett a 2. és 3. egy rakás szar:-D gondolom ez a társíró "dominált" aki ezt lenyilatkozta!
-
#3 vicces dolgok tényleg.
vigyázni kell a frencsájzra.
mert Tim Burton sose érte el egy filmjével se' a karibtengerkalózai színvonalát.
Sacha B. Cohen meg lejáratna egy ilyen nagyszabású produkciót, ellenben egy elaggott Rolling Stones taggal (Keith Richards)... -
#2 az első király volt, a másodikon szó szerint szenvedtem a moziban, a harmadikat még az HBO-n kétszeri nekifutásra sem tudtam végignézni...vajon mit várhatok a negyediktől (ötödiktől, hatodiktól...)? jesszusom...persze amíg a fos is ilyen bevételeket produkál, még több fost gyártanak.
egy tim burton még akár csodát is tehetett volna. -
#1 Pedig már kezdtem örülni hogy az iszonyatosan hosszú és gyenge harmadik rész után Tim Burton vezetésével egy az első részhez méltó filmet kapunk, erre ezt is elveszik tőlünk :-(