Szekeres Viktor

Mégsem kell a nézőknek a Beugró?

A Beugrót, miután gyenge nézettsége miatt a TV2 nem tartott rá igényt, a Magyar Televízió és a Comedy Central közösen vette meg, hogy a csatornaváltással elősegítsék a többre hivatott improvizációs színház túlélését.

A Magyar Televízió a nem különösebben populáris műfajjal bíró produkciónak még az egy órával korábbi kezdési időpontot is megadta, ráadásul egyik legnézettebb este nyolcas műsorát, az Agatha Christie-féle Miss Marple kalandjai vezetik fel Pokorny Lia, Szabó Győző, Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter ökörködéseit.


Azonban úgy tűnik, hiába a kiemelt figyelem, hiába a rajongóknak is köszönhető feltámasztás, a legutóbbi adást mindössze 230 ezren látták itthon, vagyis az éppen tévézők alig 8%-a

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Larvin #21
    olyan későn adják (szombat este ráadásul), hogy csak a neten nézem a videótárban, ettől függetlenül nézem rendszeresen és imádom
  • winnie #20
    a CC párezer nézője nem hiszem, hogy tétel lenne.
  • Sozo #19
    opeca: négy színész az a három. Ennyi időt megérte volna rászánni legalább (szerintem)... Én is nagyon szeretem a Discovery Channelt, és nem tudom mi ment aznap a Beugróval egy időben, de 75% esélyt adok annak, hogy az "Állítólag...", a "Hogyan készült" vagy teszem azt az "Amcsi motorok" olyan epizódja ment, amit már ötödjére ismételtek. Az egészet pedig a nézőknek csinálják. Ha meg egymást szórakoztatják? Engem az is megnevettet. :)

    Amúgy akkor a Comedy Centralt nem számították a statisztikákba? Mert ott ma debütált a Beugró (ha tévednék, javítsatok ki). Így tehát elég korai volt feltételezni, hogy "mégsem kell a nézőknek a Beugró". Én is csak ott láttam. Az m1-es időponttal nem is foglalkoztam, mert tudtam, hogy a Comedy Centralon is adni fogják.
  • aKIRAkechi #18
    Én például Rudolf Péter majd mindegyik akakításán szétröhögöm magam. Különösen a váltólázas jelenetekben (pl.: fázós-népies-szenvedélyes egybe, és a szövege...). Haláli. Ő a legjobb benne. Az egyetlen müsor amit a magyar adókon megnézek. Míg a filmeket egyszer elég látni, addig ezeket a poénok miatt töbször is érdemes nézni. Ja és itt vidéken nézzük, ha érdekel valakit.
  • DrGreen #17
    Kicsit sarkosan: Azt az improvizációs képességet, amit felmutatnak négyen, csak magasztalni lehet. És azt, hogy ez mennyire nem jön le embereknek, akik csak robotként élik a napjukat és a legegyszerűbb szokásaikon sem tudnak változtatni, vagy az újtól megrettenve fordulnak el, csak elmarasztalni. :)
  • bmw #16
    Kar lenne erte, jo musor. Csak hat igen, a sok gyepes inkabb nezi Gyoziket meg a tobbi majmot.
  • nimfas #15
    főleg hogy semmi értelme a mondatba akkor ... először is... nem mondatba... hanem mondatbaN.. másodszor a szvsz nem a szevasz rövidítése hanem szerény véleményem szerintnek :)

    De ezt a ba-be... ban-ben... dolgot már a parlamentben is keverik... szóval ha "atyáink" ilyen magyar nyelvi analfabéták ne várjunk már el többet mi sem a "pórnéptől" ;-)

    Tisztelettel,
    Nimfas
  • Herczi #14
    Tudod te egyáltalán, mit jelent az SZVSZ?
  • AZTA #13
    olyan van mint az szvsz főleg hogy semmi értelme a mondatba akkor már mind1 ha azt írják hogy szevasz
  • opeca #12
    Szerintem nincs igazad. Én inkább Discovery-t vagy NGC-t nézek, mint a Beugrót, ahol 3 színész egymást mulattatja...