Szekeres Viktor

Emberek a medvék ellen

Érdekes vetélkedőt hoz el itthonra a Discovery.

Itthon január 12-én kerül bemutatásra az Amerikában nemrég bemutatott Man vs Bear című vetélkedő Az Ember vs. Grizzly: A medve nem játék címmel a Discoveryn. A sorozatot a Kinectic Content és a Red Arrow Stúdió készítette. Az előzetes eléggé beszédes, ha a koncepció a cím alapján nem lenne világos.


Az Ember vs. Grizzly: A medve nem játékban grizzly medvék és emberek vetélkednek egymással. A csatorna tájékoztatása szerint a Utah állambeli rezervátum három medvéje – Bart, Honey Bump és Tank – hétről hétre 3 ember ellen fognak kiállni az erő-, a sebesség- és a kitartás próbákon. Mindegyik kihívás a medvék ösztönös viselkedését veszi alapul tanúi lehetünk egy igazi ember-medve közötti kötélhúzásnak, valamint megnézhetjük, hogy a versenyzők, miként görgetnek arrébb embernagyságú farönköket. Minden epizódban öt kihívást láthatunk majd. A próbákat a medvék vadonbeli viselkedése inspirálta. Az lesz a bajnok, aki a nap folyamán a legtöbb pontot szerezte az emberek közül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xyl #2
    A medve tényleg nem játék és az előzetes szerint a résztvevők biztonsága nem garantált. Lehet, hogy ez a három medve valamiért az emberekhez szokott (szoktatott), de elég egy "barátságos hátbaveregetés" a medvétől, hogy az ember a kórházban kössön ki.
  • gombabácsi #1
    ez mekkora baromság...