21
-
Larvin #21 olyan későn adják (szombat este ráadásul), hogy csak a neten nézem a videótárban, ettől függetlenül nézem rendszeresen és imádom -
winnie #20 a CC párezer nézője nem hiszem, hogy tétel lenne. -
Sozo #19 opeca: négy színész az a három. Ennyi időt megérte volna rászánni legalább (szerintem)... Én is nagyon szeretem a Discovery Channelt, és nem tudom mi ment aznap a Beugróval egy időben, de 75% esélyt adok annak, hogy az "Állítólag...", a "Hogyan készült" vagy teszem azt az "Amcsi motorok" olyan epizódja ment, amit már ötödjére ismételtek. Az egészet pedig a nézőknek csinálják. Ha meg egymást szórakoztatják? Engem az is megnevettet. :)
Amúgy akkor a Comedy Centralt nem számították a statisztikákba? Mert ott ma debütált a Beugró (ha tévednék, javítsatok ki). Így tehát elég korai volt feltételezni, hogy "mégsem kell a nézőknek a Beugró". Én is csak ott láttam. Az m1-es időponttal nem is foglalkoztam, mert tudtam, hogy a Comedy Centralon is adni fogják. -
aKIRAkechi #18 Én például Rudolf Péter majd mindegyik akakításán szétröhögöm magam. Különösen a váltólázas jelenetekben (pl.: fázós-népies-szenvedélyes egybe, és a szövege...). Haláli. Ő a legjobb benne. Az egyetlen müsor amit a magyar adókon megnézek. Míg a filmeket egyszer elég látni, addig ezeket a poénok miatt töbször is érdemes nézni. Ja és itt vidéken nézzük, ha érdekel valakit. -
#17 Kicsit sarkosan: Azt az improvizációs képességet, amit felmutatnak négyen, csak magasztalni lehet. És azt, hogy ez mennyire nem jön le embereknek, akik csak robotként élik a napjukat és a legegyszerűbb szokásaikon sem tudnak változtatni, vagy az újtól megrettenve fordulnak el, csak elmarasztalni. :) -
bmw #16 Kar lenne erte, jo musor. Csak hat igen, a sok gyepes inkabb nezi Gyoziket meg a tobbi majmot. -
nimfas #15 főleg hogy semmi értelme a mondatba akkor ... először is... nem mondatba... hanem mondatbaN.. másodszor a szvsz nem a szevasz rövidítése hanem szerény véleményem szerintnek :)
De ezt a ba-be... ban-ben... dolgot már a parlamentben is keverik... szóval ha "atyáink" ilyen magyar nyelvi analfabéták ne várjunk már el többet mi sem a "pórnéptől" ;-)
Tisztelettel,
Nimfas -
Herczi #14 Tudod te egyáltalán, mit jelent az SZVSZ? -
AZTA #13 olyan van mint az szvsz főleg hogy semmi értelme a mondatba akkor már mind1 ha azt írják hogy szevasz -
opeca #12 Szerintem nincs igazad. Én inkább Discovery-t vagy NGC-t nézek, mint a Beugrót, ahol 3 színész egymást mulattatja... -
opeca #11 Egyrészt elég későn volt, úgyhogy ez már önmagában ok arra, hogy kevesebben nézzék.
Amúgy meg az egymást elszórakoztató színészekben én nem látok túl sok fantáziát.
Gondolom sokan vannak így. Ebben a műsorban inkább magukat szórakoztatták a színészek, mint a nézőket. -
#10 miért lett divat ez a belőlle, rólla, velle szó? Egyáltalán ki mondja így? Nem csak nem helyes, de nem is így kell mondani! Ez valami tájszólás talán? -
#9 a statisztika olyan mint a bikini. sokat megmutat, de a lényeget elrejti. -
Turmoil #8 Az egyik legigényesebb szórakoztató műsor, amit valaha láttam. Spontán, intelligens. Sokaknak ez megemészthetetlen, de szerencsére vagyunk jópáran, akik tudjuk értékelni. Nem tudom, hogy a nézettséget mérő berendezés kiknél-hogyan van telepítve, de mivel statisztikai alapon megy a nézőszám megállapítása, szerintem nyugodtan rakhatunk rá egy 0.2 - 10 közötti véletlen szorzót :D -
winnie #7 "Amúgy szerintem nem egy nagy műsor, az a szerencséje, hogy az állami TV-hez került, ahol nem számít a nézettség."
huhh, ez nagy butaság. -
AZTA #6 Én nézegettem belőlle több részt is, de nem mondanám hogy különösebben jó lenne. -
BRobee #5 1. a 230ezres nézőközönség ahhoz képest, hogy anno egy nagy, vasárnap esti m1-es showműsor 800-900-ezres nézőközönséget tudott csak elérni, ahol még sms-es szavazástól kezdve minden volt, nem rossz eredmény. Szombat este. Talán az egyetlen igazán szórakoztató műsor a tv-ben, ha leveszik a műsorról és helyette valami csehszlovák feketefehér filmet adnak le, akkor magam megyek be a székházba és hányom tarkón az illetékest. -
#4 Van X db ember, család ahol a TV-re kapcsolnak egy kütyüt, ezt vetítik le a teljes lakosságra. Azt is mérni lehet, hogy a család hány éves és milyen nemű tagja nézi épp az adott műsort.
Amúgy szerintem nem egy nagy műsor, az a szerencséje, hogy az állami TV-hez került, ahol nem számít a nézettség. -
#3 szerintem is nagyon jó műsor a beugró (netről szedtem jópár részt), de sajnos az emberek inkább nézik a sok agyatlan, agysorvasztó baromságot, mint pl. a mónikasó, anyátokközt stb-stb., ez elég szomorú. -
#2 ezt nem hiszem el, honnan veszik vajon ezeket az adatokat? megkérdeznek kb 100 embert az uccán? vagymi?
vazze ezek szerint akko kb 90% nézi a müsort a lakosságnak, mert megkérdeztem szükebb és tágabb környezetemet,és kértem hogy ök is tegyék, és láss csodát,mindenki! nézi... és teccik,
a többi csak duma :) -
Firebat #1 Pedig nagyon nagyon jóó műsor, remélem meg ér jópár adást!