Szekeres Viktor

Újabb országban vágta ki a biztosítékot a South Park

Mostanság már inkább az a hír, ha a South Parkot nem akarják betiltani. Ez persze kis túlzás, Oroszországban viszont a hatóságok eltűnődtek azon, hogy nem kéne-e tenni valamit az animációs sorozat ellen.

A kulcsszó ezúttal a "szélsőségesség" volt, erre hivatkozva akarják az orosz hatóságok eltüntetni a képernyőről a South Parkot. Az ellendrukkereknél a 3. évad egyik epizódja, a karácsonyi Mr. Hankey's Christmas Classics vágta ki a biztosítékot, amelyben a szereplők karácsonyi dalokat énekelnek. Mivel a felkért bírósági szakértők is egyetértettek a panaszosokkal, a hatóságok keresetet intéztek a 2x2 csatorna ellen az inkriminált rész sugárzása miatt. (Az epizód itt nézhető meg teljes egészében, abszolút legálisan, a sorozat majdnem összes részével egyetemben.)

Mindeközben természetesen a rajongók a 12. évad folytatását várják: a szezon második hét részének sugárzása október 8-án veszi kezdetét az amerikai Comedy Central csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fv #17
    Magyarországon sem engedték annak idején (amikor még az hbo-n ment) levetíteni a kis-zsidó-táboros részt.

    Úgyhogy m minnifield hasonlatával élve, a magyar cenzorok is hangosan kiabálhatnák, hogy: IGEN, OLYAN HÜLYÉK VAGYUNK, MINT A F.SZ.



  • zola2000 #16
    Hát én ilyen végtag levágós rajzfilmel nem nagyon találkoztam, régebben az animaxot szoktam nézni(pl spirál, parappa, kaleido star, full metal panic, galery fake a jó de az ilyen blue gender, yugioh, saya, gravitation, digimon szerűeket nem bírom), ma már ritkábban mert sok az ismétlés, illetve nem túl durva egész estés animékat nézek pl myazaki filmjei. Azok nagyon bejönnek...
  • DarkEvilPiccolo #15
    Hát mondom, hogy az. Pont ezért Japán rajongó mert sokszor előveszi a Japán témájú dolgokat. Amúgy utáld csak az animéket nyugodtan, én majd élvezem őket helyetted is. ;) Amúgy kibaxottúl választékos az animék világa, és nem csak a "pedofil-rajzfilmek" meg az "X-kategóriás gyilkos-haj" van köztük.
  • 1Obi1 #14
    A South Park elég sokszor kritizálta a japán rajzfilmeket, szóval akkora nagy fan nem lehet se Parker, se Stone. Amúgy én kifejezetten utálom a japán rajzfilmeket, ránézek egyre és elröhögöm magam azokon a figurákon.
    A japánok aztán nagyon normálisak.. A pedofil-rajzfilmek hazája, ahol ezrével készülnek ezek a beteg xarságok. Ja, nagyon normálisak. Meg a sok X-kategóriás gyilkos-haj meg társai filmek..
  • berserk87 #13
    A south parkban volt egy animés rész, amiben mindenki izmos anime figura volt, az is egy durvánvicces rész volt, meg persze ott volt a chimpokomon-os rész, ami megint a japókról szólt. Az animék közt meg vannak annyira durvák (végtaglevágós csonkitós, és persze ezek is aranyos karakterekkel pl. Elfen Lied, de ennél is vannak durvábbak amihez már nekem sincs gyomrom), de van egy hasonló amerikai sorozat a Happy Tree Friends, ami nem annyira durva inkább vicces szerintem.
  • DarkEvilPiccolo #12
    Ezt nem lehet így általánosítani... A japók is és az amcsik is csinálnak elborult cuccokat, viszont tény, hogy a japók sokkal több és elborultabb cuccokat készítenek nagyrészt, amivel nincs is gond, mert én pont ezért szeretem őket. :P Persze ők is csinálnak lightosabb cuccokat, pl. amiket te is felsoroltál. Végülis mind1, hogy elborultak-e vagy sem, a lényeg, hogy az animék tetemes része nagyon jó.
  • zola2000 #11
    Szerintem meg az amcsik betegek, a japánok normálisak (nézd meg a sok fpst ahol halomra kell gyilkolni embereket, japánban a jrpgk mennek, az anime esetében meg pl a galeri fakere, a honey and cloverre, meg ilyenekre gondolok, az amerikai akciófilmek meg szerintem betegek)
  • DarkEvilPiccolo #10
    Én úgy tudom, hogy a South Park apukája teljes mértékben Japán fan, mármint isteníti Japánt. Szóval nem csoda, ha ilyen elborult a South Park, hiszen a készítője valószínüleg szereti az elborult dolgokat. Amúgy az animék/mangák jók, én legalábbis imádom őket.
  • Chocho #9
    Én egy ideje már nem nézem, mert kezdett az agyamra menni. Viszont jó kis kritika, s ha valaki érti is (le merem fogadni, hogy a nézői 90%-a nem ilyen sajnos), akkor el is érheti a célját.
  • mrzed001 #8
    Ó igen, a japó animék és mangák azok betegek, de nagyon.
    A South Park csak egy (néhol durván eltúlzott) társadalom és jellemkritika.
    Már csak ezért is érdemes megnézni :)))