Szekeres Viktor

Nő lesz az RTL új Vágó Istvánja

Miközben a népszerű játékmester, Vágó István még népszerűbb kollégájával, Sebestyén Balázzsal nemsokára visszatér Pókerarcot vezetni, addig az RTL Klub új vetélkedőjét egy friss tévés arc, Peller Mariann fogja instruálni.

Sőt, ha már Sebestyén Balázs és játékmesterség, akkor a Széf visszatérésére is lehet számítani, miközben az RTL Klubnak dagad a melle attól, hogy a csatorna egyik fő arcának könyve az eladási listák élén található már hetek óta - bár ebben minden bizonnyal nem csak a rövidke írásoknak és a hosszú interjúknak van szerepe, hanem a könyvben elhelyezett 10%-os Kika-kuponnak...

De vissza Peller Mariannhoz, aki az RTL Klub Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedőjét fogja vezetni. A színművészetis Peller, aki televíziós műsorvezető és rendezői szakon tanul, az RTL több körös válogatásának megnyerésével kapta meg a megtisztelő feladatot. A vetélkedőben, melyről egyelőre nem sokat lehet tudni, a műsorvezetőnek lehetősége lesz, hogy megcsillanthassa humoros oldalát, de nem kell feltétlenül gonoszkodásra gondolni.

A Fogd a pénzt és fuss! a tervek szerint az ősz második felében kerül képernyőre, a forgatásokat pedig októbertől kezdik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tmuki #15
    vágó extraművelt,de érzelmileg csökött.
  • plu604 #14
    szívemből szóltál testvér
  • Sance231 #13
    Politika, ez az, csak sikerült itt is kilyukadni arra. Ennyi beteg embert, amennyi Magyarországon van.

    Szerintem jó ötlet, hogy megpróbálkoznak egy fiatal nővel is műsorvezetőként, még az is lehet, hogy működni is fog:).
  • bmw #12
    Igy van...
  • Sanyix #11
    Vagy mint azok az emberek akik mindenkit leprimitíveznek(radikális = primitív ugye), ha nem ért egyet a rendszerrel :) na ők nem csak primitívek, hanem birkák, hülyék is. Sok okoska a másik oldalról csak szeretne olyan primitív lenni mint az a bizonyos ember, aki úgy beolt szóban egyeseket, mindenféle anyázás nélkül hogy ihaj (hát persze ez is a primitív emberekre jellemző), miközben a másik oldalon a primitívező emberkék még egy értelmes mondatot sem tudnak alkotni/kimondani.
  • DjDano #10
    Erre csak annyit az intelligens embereket általában utálják, mert senki nem szereti, ha valaki okosabb nála, sőt valakiben egyenesen kemény dühöt vált ki :D

    Lehet, hogy Vágó kicsit néha nagyképű, de neki legalább van mire... Sajnos a mai világban némelyik ember a primitívségéből is képes megélni, lásd Tomcat és társai, persze amíg van megmunkálható alapanyag (primitív emberek)

  • MrBlowfish #9
    Jah... én is megijedtem, hogy valami szerencsétlen sarki qrva a csaj, de ha színműn ezt tanulja/ta akkor csak nem lehet olyan vészes. Persze ettől még lehet szar, meg a "jöttment" képzetlen emberke is lehet kimagasló, de így azért sanszosabban nyújt értékelhető teljesítményt.

    Részemről üdvözlöm, és várom, hogyan teljesít.
  • Loverman #8
    Akinek nincs sok a fejében az nem csoda hogy utálja azt akinek van... én tisztelem Vágót
  • mellon #6
    Én az első kép után azt hittem, hogy ez a nő valamilyen Kelemen Anna klón. A kép alatt lévő információk már beszédesek.
  • cateran #5
    En is masik bolygorol jottem,akkor:)