15
  • tmuki
    #15
    vágó extraművelt,de érzelmileg csökött.
  • plu604
    #14
    szívemből szóltál testvér
  • Sance231
    #13
    Politika, ez az, csak sikerült itt is kilyukadni arra. Ennyi beteg embert, amennyi Magyarországon van.

    Szerintem jó ötlet, hogy megpróbálkoznak egy fiatal nővel is műsorvezetőként, még az is lehet, hogy működni is fog:).
  • bmw
    #12
    Igy van...
  • Sanyix
    #11
    Vagy mint azok az emberek akik mindenkit leprimitíveznek(radikális = primitív ugye), ha nem ért egyet a rendszerrel :) na ők nem csak primitívek, hanem birkák, hülyék is. Sok okoska a másik oldalról csak szeretne olyan primitív lenni mint az a bizonyos ember, aki úgy beolt szóban egyeseket, mindenféle anyázás nélkül hogy ihaj (hát persze ez is a primitív emberekre jellemző), miközben a másik oldalon a primitívező emberkék még egy értelmes mondatot sem tudnak alkotni/kimondani.
  • DjDano
    #10
    Erre csak annyit az intelligens embereket általában utálják, mert senki nem szereti, ha valaki okosabb nála, sőt valakiben egyenesen kemény dühöt vált ki :D

    Lehet, hogy Vágó kicsit néha nagyképű, de neki legalább van mire... Sajnos a mai világban némelyik ember a primitívségéből is képes megélni, lásd Tomcat és társai, persze amíg van megmunkálható alapanyag (primitív emberek)

  • MrBlowfish
    #9
    Jah... én is megijedtem, hogy valami szerencsétlen sarki qrva a csaj, de ha színműn ezt tanulja/ta akkor csak nem lehet olyan vészes. Persze ettől még lehet szar, meg a "jöttment" képzetlen emberke is lehet kimagasló, de így azért sanszosabban nyújt értékelhető teljesítményt.

    Részemről üdvözlöm, és várom, hogyan teljesít.
  • Loverman
    #8
    Akinek nincs sok a fejében az nem csoda hogy utálja azt akinek van... én tisztelem Vágót
  • mellon
    #6
    Én az első kép után azt hittem, hogy ez a nő valamilyen Kelemen Anna klón. A kép alatt lévő információk már beszédesek.
  • cateran
    #5
    En is masik bolygorol jottem,akkor:)
  • Franky25
    #4
    Nekem volt szerencsém találkozni vele, nagyon udvarias, előzékeny, és teljesen normális. Jó arc, és szerény. A hangja élőben viszont brutálisan mély...
    Az csak egy szerep, meg néha van egy két olyan hülye is a székben, hogy már fáj...azokat lehet én is leosztanám...
    Másrészt Magyarország egyik legműveltebb embere, te meg a baráti köröd szeretnétek együtt olyan olvasottak lenni, mint ő...
  • berserk87
    #3
    Akkor én egy másik bolygón élek ahol nagyon sokan szeretik Vágó Istvánt.
    Komolyra fordítva a szót, Vágó István nagyon népszerű. Magyarország legnézettebb vetélkedőit vezette, a Legyen ön is Milliomost, meg a Pókerarcokat. Én személy szerint nagyon kedvelem és az ismerőseim is.
    Bár nekem is jobban tetszik Peller Mariann.
  • TAJ86
    #2
    Ha van egy műsor, van egy "forgatókönyve". Ebben a műsorvezetőnek egy szerepet kell játszania. Ezt szvsz. tökéletesen meg is teszi. Aki sajnos ebből indul ki amikor egy ember megítélését nézi, az nem jobb annál aki szemműtétre gyűjt eszmeraldának.

    Javaslom kapcsolj át egy pornóadóra, ott nem kell értelmezned a látottakat, és nagy melleket is kapsz.
  • chase
    #1
    Vágó István népszerű? Lehet, hogy én egy másik bolygón élek, vagy csak furcsa emberekkel barátkozom, de az ismeretségi körömben nincs senki, aki ne rühellné Vágó tudálékos, modoros stílusát, és "én vagyok a brainmaster, te csak kis agyas pondró lehetsz" lekezelő attitűdjét, jómagam szintúgy.

    Egy ilyen szőke, kékszemű csak jobb lehet nála, pláne ha még nagymellű is :)