Szekeres Viktor

Megbukott a legújabb mozis tévésorozat adaptáció

Hiába a vicces előzetes, hiába az amerikai közönségsiker, úgy tűnik nálunk Steve Carell még nem számít akkora szupersztárnak, mint az óceánon túl, így a ZseniKém - Az ügynök haláli, lagymatag kezdést produkált.

Bár az ember első felindulásból azt hinné, hogy a ZseniKém (Get Smart) eleve amerikai szájízre van tervezve, csak ott arathat siker, az akciókomédia bizony az amerikai 128 milliós bevétel mellé már a világ többi országában is gyűjtött 70 milliót - azonban nálunk mindössze 6909-en tekintették meg az első hétvégén a fővárosban, amely 7,8 millió forinttal egyenértékű. (A vászonátlag is nagyon alacsony, alig 34 ezres volt.)


A Maxwell Smart ügynök kalandjairól szóló film eredetije, a Get Smart (nálunk: A balfácán) sorozat 1965-től volt látható az NBC csatornán és 5 évadon keresztül boldogította a nézőket, hogy később, 1995-ben ismét feldolgozzák sorozatformában, azonban az új, a hazai keresztségben Zsenikém - Balek és fia címet kapó remake pár rész után nézettség hiányában beadta a kulcsot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #7
    még ha a filmet is "reklámozza".
  • CaptainRumi #6
    ja és a reklám kurvára nem egyenlő egy előzetessel...okoska
  • CaptainRumi #5
    hallod te f*szfej....te meg szövegértelmezésből alighanem szart sem érsz.
    Itt nem rólam van szó, hanem amint írtam azokról akiknek nincsen elég forrása ahhoz , hogy utána nézzen a filmnek.....mert aki ezt a fos címet meglátja már akkor leírja az egészet és utána sem néz...
    szóval ha olvasni tudnál nem rólam van szó...nekem már a trailer alapján megtetszett.
  • kalapos01 #4
    Sekélyes vagy, mert cím alapján döntesz. Vicces. Meg az alapján, hogy milyen reklámot tolnak az arcodba. Ilyen a fogyasztói társadalom sarja. Más ember elolvassa, miről szól, megnéz pár véleményt és úgy dönt. Megint más cím alapján. Muhaha.
  • CaptainRumi #3
    Itt megint csak a nyomorék címfordításról van szó.....
    meg itthon én egyáltalán nem láttam róla előzetest sem semmit....
    Szóval akinek nincs internetkapcsolata az igazából semmit nem tud a filmről csak, hogy szar magyar címe van....így én sem ülnék be.
  • Yany #2
    Mostanában elég sok gagyi "vígjátékhoz" volt szerencsém... ez nem az! Nagyon tetszenek a dupla poénok és az, és hogy a verbális poénokban sincs hiány. Természetesen helyzetkomikum is van bőven. A lényeg, hogy nekem max. a film elején volt kisebb hiányérzetem, mintha lassan indult volna, de a végére már túl voltam nem kevés "sírvaröhögős" poénon. Mindenkinek ajánlom, aki szeret nevetni. ;)
  • Herczi #1
    És most mindenki lepődjön meg!!!