Szekeres Viktor

Sacha Baron Cohen megölte Boratot

A népszerű angol komikus úgy döntött, hogy leszámol legkedveltebb alteregóival, így a kazah tévériporter, Borat Szaggyijev, valamint a wannabe rapper, Ali G. többször nem bukkan fel a tévé képernyőin.

A népszerű humorista álinterjús tévésorozata, a Da Ali G Show először az angol tévén mutatkozott be, majd pedig az amerikai HBO is lecsapott rá, így Sascha Baron Cohen az amerikai piacra is forgatott 2 évadot a szériából, melyben három karaktert alakítva készített mit sem sejtő riportalanyaival polgárpukkasztó, megrendezett álinterjúkat. Ezen alanyok közül Borat és Ali G többé nem fog megjelenni, ígéri a humorista.


Az idehaza a Viva által leadott sorozat harmadik népszerű karaktere, Bruno, a meleg osztrák divatriporter még vissza fog térni a régóta tervezett filmben, hiszen Ali G és Borat már megkaphatta korábban saját mozifilmjét. De addig is SBC legközelebb éneklő borbélyként tűnik fel Tim Burton musicaljében, a Sweeney Toddban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #9
    Nagyon régen nem nevettem már annyit és annyira, megoldás => Borat :D
  • kgbela #8
    Nekem az HBO-s 2. évadból hiányzik 4 rész, a többi megvan VIVA-tv-s ripben magyar felirattal(ami elég fasza lett :))
  • winnie #7
    szerintem mindenki tud:)

    aki warezel, annak illene tudnia használni valamelyik nagy torrentkeresőt (mininova) vagy akár a google-be beírva is kidobódik a találat. felirat meg csak az rlső két részhez van.
  • Librarian #6
    Nem, csak valószínűleg senki nem tud ilyen oldalt... Én is várom ám a választ az általad feltett kérdésre. Türelem.
  • Picizöldfül #5
    kérésem süket fülekre talált???
  • winnie #4
    ja, ezért is folytatja továbbra is a műfajt.
  • PetruZ #3
    Kár, hogy a legfontosabb, az indok kimaradt a cikkből: az elmúlt egy évben több, mint 3000 (!) pert indítottak ellene, illetve a forgalmazók ellen a különféle átvert / megszivatott / megsértett alanyok.
  • Librarian #2
    Pedig a Borat és az Ali G is mekkora filmek voltak! Undorító, beteg, borzalmas, szánalmas volt mindkettő... nekem kurvára bejöttek. :D:D:D:D:D
  • Picizöldfül #1
    ha vki tudna egy oldalt ahol az ali g show részeit le lehetne tölteni,és feliratot is tud szerezni annak naon örülnék ha megosztaná...