Szekeres Viktor

Végre itthon is megjelenik DVD-n a Csúnya Betty

Az ABC sorozatát, mely sikerrel mutatott fityiszt az azonos című dél-amerikai telenovellának, itthon a szappanos elődök sikerei ellenére fagyos érdeklődés kísérte, mikor az RTL Klub Címlapsztori címmel bemutatta. Az érdektelenség akkor sem változott, mikor a sorozat visszakapta eredeti címét, az Ugly Betty-t.

Lehet, hogy a sok csúnya lány miatti csömör volt az itthoni sikertelenség oka, bár a hazai tévénézési szokásokat ismerve ezt eleve kizárhatjuk. Hiszen már az Ugly Betty premierje sem ért el különösebben nagy nézettséget, ami azt jelenti, hogy nem az volt a gond a sorozattal, hogy nem tetszett a nézőknek, hanem eleve nem is érdekelte őket.

Azonban az 5-600 ezer rajongónak, ha már késik a 2. évad magyar premierje, gyógyír lehet, hogy október 8-án az Intercom megjelenteti DVD-n is az Amerikában sikert sikerre halmozó, idén már a 3. szezonjába lépő szatírikus komédia első szezonját, mely a hírek szerint az utóbbi időben veszített csipkelődős, parodizálós stílusából és sokkal többet törődik a divatvilág unásig ismert rejtelmeivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • blitzy #30
    Nem, nem lekicsinylés, mert bár általam nagyra tartott sorozat (nagyon nagyra!!!), mégis elég sok "szappanopera" elemet tartalmaz.
  • winnie #29
    egyik sem végtelenített, csak a PÉ-re azt írtad, hogy szappanopera, ami elég nagy lekicsinylés.
  • blitzy #28
    Úgy látszik, te sem értesz engem. :) Pont ezért hasonlítottam A palota ékkövéhez, az is egy "befejezett" történetű sorozat... vagy, hoppá, talán ez épp végtelenített??? Ha igen, akkor megkövetlek. Csak pár epizódot láttam, és az alapján jutottam arra, hogy valószínűleg a fináléban majd megszépül, és happy end. De ha ez egy végtelenített sorozat, akkor.... még jobban utálom.
  • winnie #27
    nem értelek, blitzy. ha az ugly betty valamire hasonlít, akkor a star trek. azért nem mindegy, hogy egy sorozatból naponta vannak részek, évente 250 és nincs vége (barátok közt, bold and the beautiful), naponta vannak részek (150-250), de van lezárása (esmeralda és a többi délamerikai), illetve hetente vannak részek, évente általában 22 (ugly betty, star trek)

    azért nagy difi, hogy 250 rész vagy 22 van.
  • god25 #26
    Erre tényleg kíváncsi lennék, hogy ez kit érdekel????? Hány nő olvassa az SG pletyka rovatát???
  • Franky25 #25
    Láttam jó pár rész, kb 6-8 rész. Nekem nem jön be. És azért vannak ennél sokkal értelmesebb sorozatok.
  • blitzy #24
    Oké, én nem akartam nagyon belemennni a műfaji meghatározásokba... de ha nem teljesen ugyanaz, akkor is lehet őket hasonlítani egymással, inkább, mint egy Star Trek sorozattal. :)
  • winnie #23
    én nem mondtam rád semmit, csak általánosítottam:) de ettől még meglep, hogy láttad, de nem kérdezem ki:)

    szappanopera? sem ez, sem a palota ékköve nem szappan. azért nem érdemes keverni őket. a szappanopera totálisan más műfaj, mint a sorozat. sőt, a telenovellánál is másabb.
  • blitzy #22
    Igen, ennyire nem jött be. Én viszont, ellenben sok alapból "fikázóssal" nem ítélkezem előre,a nélkül, hogy tudnám, miről van szó. pl. láttam már Mónika Show-t, Győzikét is, és az "élmény" alapján utálom. Nem azért, mert másoknak is ez a véleménye!! Inkább azok a "birkák", akik leülnek megnézni egy Big Brother 5874-et. Visszatérve a szappanoperákra: nem ítélem el őket! Vannak jók, pl. a már általam említett A palota ékköve, sőt, bevallom, jópár dél-amerikait is néztem. Mindent lehet mondani rám, de hogy befolyásolható "birka" vagyok, aki a "divatot" követi, azt aztán nem. Elhiszem, hogy neked sem tetszett, és bár elhiszem, hogy másoknak tetszhet, de megérteni őket sosem fogom. Nyugi, nincs "hittérítő" szándékom, nem is akarok ilyesmivel vitába szállni, nem mintha nem lenne kedvem, csak épp tudom, hogy az "agymosottak" úgysem fogadnak el más érveket.
  • Hirk #21
    kicsit hasonlít a Hamiltonra