7
-
CaptainRumi #7 még ha a filmet is "reklámozza". -
CaptainRumi #6 ja és a reklám kurvára nem egyenlő egy előzetessel...okoska -
CaptainRumi #5 hallod te f*szfej....te meg szövegértelmezésből alighanem szart sem érsz.
Itt nem rólam van szó, hanem amint írtam azokról akiknek nincsen elég forrása ahhoz , hogy utána nézzen a filmnek.....mert aki ezt a fos címet meglátja már akkor leírja az egészet és utána sem néz...
szóval ha olvasni tudnál nem rólam van szó...nekem már a trailer alapján megtetszett. -
kalapos01 #4 Sekélyes vagy, mert cím alapján döntesz. Vicces. Meg az alapján, hogy milyen reklámot tolnak az arcodba. Ilyen a fogyasztói társadalom sarja. Más ember elolvassa, miről szól, megnéz pár véleményt és úgy dönt. Megint más cím alapján. Muhaha. -
CaptainRumi #3 Itt megint csak a nyomorék címfordításról van szó.....
meg itthon én egyáltalán nem láttam róla előzetest sem semmit....
Szóval akinek nincs internetkapcsolata az igazából semmit nem tud a filmről csak, hogy szar magyar címe van....így én sem ülnék be. -
Yany #2 Mostanában elég sok gagyi "vígjátékhoz" volt szerencsém... ez nem az! Nagyon tetszenek a dupla poénok és az, és hogy a verbális poénokban sincs hiány. Természetesen helyzetkomikum is van bőven. A lényeg, hogy nekem max. a film elején volt kisebb hiányérzetem, mintha lassan indult volna, de a végére már túl voltam nem kevés "sírvaröhögős" poénon. Mindenkinek ajánlom, aki szeret nevetni. ;) -
Herczi #1 És most mindenki lepődjön meg!!!