Szekeres Viktor

Heroes: a 3. évadban távozik az egyik Hős

Ahogy közeleg a szeptember 23-i amerikai premier, úgy záporoznak az információk a Heroes 3. szezonjáról. Kis túlzással az ember már nem tud hova fordulni az interneten úgy, hogy ne ütközzön kisebb-nagyobb spoilerekbe.

A legújabb szerint (itt kell abbahagyni az olvasást azoknak, akik voltak olyan merészek, hogy kattintottak és nem kíváncsiak a poénok lelövésére - az ő kedvükért került félrevezetésül Tracy karakterének képe a hírecskébe) ugyanis a 3. évadban, amellett, hogy jópár új képességgel rendelkező karakter is fel fog tűnni, egy régi hős is távozni fog. Talán örökre.


Dana Davis, aki a 2. évadban Monicát játszotta, ugyanis elmondta egy interjúban, hogy a készítők úgy érezték, az ő sztorija nem fér bele a 3. évadba, melyet a rajongói kritikák hatására megpróbálnak valamivel feszesebbre venni, s ezért Tim Kringék kiírják őt a sorozatból.

Hogy csak szép csendben eltűnik, vagy nagy durranással meghal a karaktere, azt nem árulta el, viszont bármikor visszatérhet, hiszen a Heroes-ben semmi sem rendeltetik el végleg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szusi88 #18
    Hát sokat nem tett a második évadhoz csak próbálta a HŐST Játszani és megölte Nikit. Csak ő is tovább bonyolított mindent.
  • loky #17
    A Hősök szerintem is a 4400ra hasonlít inkább...hamár összehasonlításokról van szó...
  • ldavid #16
    a másolós csaj
  • Szolnokboy1 #15
    akkor ezek szerint reagáltál az előző kommentedben durván 300 karakterrel arra, hogy egy teljesen átlagos sg-s fórumozó a (tudtommal csak a szlengben létező) "koppintás" szót használta és nem gondolt bele annak következményeibe. (nincs neki természetesen ez csak egy kurva fórum, nem a miniszterelnöki beszéd íróinak kerekasztala!) akárhogy is, a kommented nem több mint kötekedés. nyilván a srác sem arra gondolt hogy egy az egyben x-men remakeről van szó.
  • karcsi #14
    mivana szemuvekemel neszemejjeskegggy nincsis csag nabszemuvekem de mikozothoza semi enyi meketyzer nehusztkia tyufat
  • Sanyix #13
    ki az a monica?
  • Herczi #12
    Több ezre író van a világon, egy közülök, biztos jobbat tudna írni, mivel mindig van egy jobb, és valjuk be egy jó írónak nem lenne nehéz a második évadnál jobbat írni, persze pénz beszél kutya ugat.
  • immovable #11
    akkor étteremben, ha nem izlik a kaja csendben vagy, mivel te nem tudsz fözni igaz? LOL
  • npityusk #10
    Tessék írjatok jobbat, csináljátok meg ha ti ezt jobban tudjátok utána majd bólintok egyet
    DE amig nem tudtok addig ne fikázd
  • immovable #9
    ilyen kommenteknél, sajnos nem tehetek róla, de mindig a karcsiszemüveges, kissé pufók mozifan jut eszembe, aki vérig van sértve, mert élete értelmét a filmeket, nem úgy értelmezik mint ő. LOL