18
  • Szusi88
    #18
    Hát sokat nem tett a második évadhoz csak próbálta a HŐST Játszani és megölte Nikit. Csak ő is tovább bonyolított mindent.
  • loky
    #17
    A Hősök szerintem is a 4400ra hasonlít inkább...hamár összehasonlításokról van szó...
  • ldavid
    #16
    a másolós csaj
  • Szolnokboy1
    #15
    akkor ezek szerint reagáltál az előző kommentedben durván 300 karakterrel arra, hogy egy teljesen átlagos sg-s fórumozó a (tudtommal csak a szlengben létező) "koppintás" szót használta és nem gondolt bele annak következményeibe. (nincs neki természetesen ez csak egy kurva fórum, nem a miniszterelnöki beszéd íróinak kerekasztala!) akárhogy is, a kommented nem több mint kötekedés. nyilván a srác sem arra gondolt hogy egy az egyben x-men remakeről van szó.
  • karcsi
    #14
    mivana szemuvekemel neszemejjeskegggy nincsis csag nabszemuvekem de mikozothoza semi enyi meketyzer nehusztkia tyufat
  • Sanyix
    #13
    ki az a monica?
  • Herczi
    #12
    Több ezre író van a világon, egy közülök, biztos jobbat tudna írni, mivel mindig van egy jobb, és valjuk be egy jó írónak nem lenne nehéz a második évadnál jobbat írni, persze pénz beszél kutya ugat.
  • immovable
    #11
    akkor étteremben, ha nem izlik a kaja csendben vagy, mivel te nem tudsz fözni igaz? LOL
  • npityusk
    #10
    Tessék írjatok jobbat, csináljátok meg ha ti ezt jobban tudjátok utána majd bólintok egyet
    DE amig nem tudtok addig ne fikázd
  • immovable
    #9
    ilyen kommenteknél, sajnos nem tehetek róla, de mindig a karcsiszemüveges, kissé pufók mozifan jut eszembe, aki vérig van sértve, mert élete értelmét a filmeket, nem úgy értelmezik mint ő. LOL
  • immovable
    #8
    pihennnnyéé

    koppintás, akármilyen butaságoakt is hordasz össze jerk
  • winnie
    #7
    :D OFF: ó, már annyiszor leírtam, de van, aki nem tanul:) aki direkt belekötésre megy, az tanuljon az itteni nagyoktól, akik előtt én is fejet hajtok. ők azok, akik egy félmondattal meg szoktak engem semmisíteni, ha baromságokat írok. de ez sajnos kispálya. (ilyen kommenteknél, sajnos nem tehetek róla, de mindig a karcsiszemüveges, kissé pufók fórumozó jut eszembe, aki meg akarja mondani a frankót:) de ezt ne vedd magadra. OFF-végre

    értelmezz szöveget. áthallás? naná. remek szó, talán a legjobb. én voltam az első (második, huszonnyolcadik), aki az xment hozta példának a heroes-zal kapcsolatban. meg a többi sorozatot/képregényt, amit fel lehet hozni áthallásnak. áthallás, hiszen itt is, ott is szuperképességű emberek vannak. (igaz itt külön-külön, nem tudnak egymásról, nem úgy harcolnak nem olyan gonoszok ellen.)

    de a betűket elnézve a kollega koppintást írt, holott minimum 4 dolognak lehetne a koppintása a heroes, de nem az xmennek. (megint szövegértelmezés: ha már a különeles képességek, miért nem az xmen előtti időkre nyúlunk vissza? miért pont az xmen? )

    ahogy mr. zed kollega is írj a heroes topik legeslegelején, annak ellenére, hogy ő is hovatkozik az XM-re: "Nem, teljesen más szitu és más hangulat."
  • Szolnokboy1
    #6
    egyértelmű az x-men áthallás winnie, nem kell pattogni.
  • Herczi
    #5
    Sztem is hasonlít az x-men-re, annyi különbség, hogy itt nincs iskola. Jó mutáns, rossz mutáns ellen, plusz emberek szarkavarása, ugyanaz. Ugyanúgy megvannak ugyanazok az emberek mindkét oldalon, természetesen más képességgel. Az első évad nekem is tetszett, de a 2. évad már egy zavaros, 88 szálon futó, rétes tészta szagú valami.
  • winnie
    #4
    akárhonnan?:)) ha akárhonnan, akkor ostobaságokat mondasz. hol van dr. x megfelelője? és magneto-é? és hol van az iskola (a xavier institute)? és hol tudnak az emberek a mutánsokról? hol a politika és a mutánsellenes törvények? hol a koncentrációs táboros múlt? hol vannak a jelmezek? hol van cerebro? hol a sok rasszista áthallás?

    ja, hogy mert különleges képességű emberek vannak benne? hú, akkor miért pont xmen? ilyen alapon az xmen is kopp a korábbi különleges képességes filmekből és füzetekből (természetesen nem az). érdemesen tanulmányozni egy x-men képregényt, hogy az mennyire messze van a heroes-tól.)

    ha már koppintás (haha), akkor rising stars, csak ismerni kéne a comix-történelmet. jobban. (az tényleg arról szól, hogy átlagemberek szuperképességekre ébrednek rá és nem arról, hogy iskolába gyűjtik a nem átlagembereket.)

    ha sorozat, akkor a 4400-ra hasonlít. (és még sok másikra fel lehet hozni erőltetett összehasonlítást ilyen földhözragadt gondolkodással.)

    de, hogy xmen koppintás lenne? ó, poor.
  • Franky25
    #3
    Az első évad jó volt -leszámítva az utolsó csatát, és a fő gonosz meg nem ölését - ám a második évad csak a tésztát nyújtotta tovább...
    A harmadikban meg visszahozzák Petrreli apukát, - második rész- lassan egy szappanopera igénytelenségébe megy át.
    Ráadásul csak egy x-men koppintás, akárhonnan nézem...
  • Seth
    #2
    Leggyengébb karakter volt a 2. évadban, nem fog hiányozni.
  • ldavid
    #1
    inkább mádzsát kellet volna kirakni