37
  • Franky25
    Pedig a trailerben hasonlított rá, akkor ezt benéztem. Bocs. Viszont játékban jobban nézett ki :)
  • tommyg
    semmi történet nincs ebbe újraírva eddig is benne volt a játékba az angyalok képletesen és nem a Hitamanes csaj lesz Mona ezt nemtudom honnan vetted itt a szereplők listája!
    és itt pedig a magyarázat az angyalokra, a drogtól hallucinálják őket
  • Broafka
    én is ezt mondtam, de amúgy a fekete izé... amúgy a max payne 2 szerintem borzalmas volt, egyszer játszottam vele, nem is hagyott bennem mély nyomokat
  • Franky25
    off
    Nem tudom, de mikor megláttam, hogy Monának azt a kiscsajt rakták be, aki a Hitmanben játszott...
    Amúgy meg el kéne dönteni, hogy a drog hozza elő az angyalokat, vagy metaforaként vannak benne Max bosszúja miatt, mert a bemutatóban egyszer meg is ijed tőlük, mikor betörik az ablak, most akkor nem értem...
    Mindegy legyen jobb, mint egy Uwe Boll játékadaptáció...
    Egyébként úgy volt ha összejön 1 millió aláírás, akkor abbahagyja, tud valaki erről valamit?
  • Chocho
    Ez komplett baromság. Azok a démonok metaforák, de ugye ezt észrevenni már nem lenne könnyű. A bemutatóban meg rohadtul nem ez játszotta a főszerepet, csupán a fanok kedvéért tették bele. Kiváló lesz a film.
  • Chocho
    Ott a pont.

• Franky25
    Off
    Na látod pontosan ezért nem kell egy játékből filmet csinálni. A Silent Hill-es hasonlatot meg azért mondtam, mert volt atmoszférája a játéknak.
    Amúgy ez egy Matrixra épülő, illetve a Bullet-Time nevű effektre épül a játék, ezért jó, mert mindent be lehet lassítani.
    Szerintem a vérvonalas rész a gyereksírással a háttérben, nagyon is jó.
    Ha egy játékból csinálnak egy filmet, nem kell kitalálni újra a történetet, mint azt ahogy Uwe Boll csinálja.
  • tommyg
    igen biztos én játszottam mással amikor te itt silent hillről beszélsz?? jólvagy te?? te se tudod miről beszélsz, és szted akkor miről szóljon a film írtson ki 1 ember egy fél várost daráljon le és kész vagy mi?? vagy hogy képzelted a rémálmokat menjen a filmbe végig max egy vérvonalon a fekete semmibe vagy mi? nagyon el vagy tájolva
  • Franky25
    off
    De játszottam vele, köszi, mind a kettővel, nem egyszer végig vittem. De démonokra nem emlékszem. Biztos te mással játszottál...
    Az, hogy egy drogos mit halucinál egyszer bele lehet rakni a filmbe. De hogy a bemutatóban ez játszon főszerepet, és valószínűleg a filmben is, az kissé nevetséges...
    A játék nem mindenféle szárnyas lények képzelgésekre épült, hanem egy akció játék, aminek olykor vannak sötét, majdhogynem kissé Silent Hilles részei. De démonok csak a lépcsőfordulókban, a drogosok fejében fordulnak meg, nem a játék fő összetevői.

• GG
    Én a Postalt német dvdripben néztem meg, remélem lesz szinkronos változata mert volt benne egy-két jó poén amiért érdemes megnézni. :P
  • tommyg
  • tommyg
    ebből is látszik hogy nagyon sokat játszhattál a max payne-el...
    szárnyas izék? hm? flesh of fallen angels szöveg nem ismerős? ugyanis azokat a "démonokat" ahogy fogalmaztál a valkyr drogtól hallucinállják...
    végig kéne játszani figyelmesen mielőtt hülyeséget beszélsz
  • Broafka
    max payne-t nem fikázni, isten jó hangulatú előzetese van. Tény ami tény a fekete angyalok nem tom mit akarnak jelképezni, talán a "flesh of the fallen angels"-t. Amúgy a drogos jeleneteknél a képregény részénél néha láthatóak hasonlóak
  • Franky25
    off
    Nézd meg a Max Payne bemutatót, rájössz semmi köze a játékhoz, csak neve ugyanaz. Szárnya s démonok meg mit tudjam én mi van benne...

Bloodrayne nagyon szar volt, de 20 perc után, azt mondtam úgy nézem, mint egy vígjátékot, és úgy még élvezhető, mert frankon végig röhögöd az egészet a filmes hibák, és logikátlanságok tömegétől. a legjobb mikor a két lány kardozik, és egymás után szakadnak le apró szilánkok a kardokról, majd a végére úgy néz ki, mint valami egér rágta szar.

16-os korhatár nincs Amerikában. Ott a felnőttkor is 21-től kezdődik.
  • dronkZero
    Most, hogy mondjátok, van otthon egy Bloodrayne műsoros DVD-m, poénból kaptam, hogy annyira szar, hogy az már jó. Tényleg olyan? Lehet rajta sírva röhögni? Még nem szántam rá magam eddig, meg el is felejtettem...
  • Reg5
    Bloodrayne a legszarabb. Az Alone nézhető.
  • Etinger
    Emmanuelle Vaugier? ááááááááááááááááááááááá.... miért!! :(:( Szánom ezeket a színészeket akik ebben a filmben szerepet vállaltak... nem tudom mi inspirálta őket....
  • tommyg
    ez a szar semmiképpen nem lesz világpremier

sokkal inkább ez ami szarrá fogja verni
  • kandeláber
    Amerikában nincs is 16-os korkategória. Van:
    - G: General Audiences - bárki megnézheti
    - PG: Parental Guidance Suggested - Javasolt, hogy a szülő nézze meg, mielőtt elengedi rá a gyerekét
    - PG-13: Parents Strongly Cautioned - A film 13 éven aluliak számára nem megfelelő tartalmú, szülői kísérettel persze bemehetnek
    - R: Restricted - 17 éven aluliak csak felnőtt kíséretében tekinthetik meg
    - NC-17: No One 17 and Under Admitted - 17 éves vagy fiatalabb néző nem tekintheti meg a filmat.
    Forrás: http://www.mpaa.org/FlmRat_Ratings.asp

Csak ezek vannak. Persze lehet, hogy Németországban van ilyen korkategória és a Fox emiatt szólt, de nagyon meglepődnék, ha így lenne, sokkal valószínűbb, hogy valamelyik amerikai kategóriáról van szó.
  • tommyg
    de a gta 4-ből minek film? meg egyáltalán a gta-ból
  • Franky25
    Közben megnéztem a bemutatót, látatlanban ezt a filmet temetném.

Nem emlékszem olyan Boll filmre, ahol nemhogy ijesztő, de még hihető dolgot se láttam. Katasztrófa. Általában látszik, hogy maszk, és hogy művér. Ha ezt valaki ijesztőnek találja az nyugodtan húzza ki a fejét a seggéből...ezért újravágni...

Baszki Til Sweiger, 10 éve Németországban is lefutott...
    Néha benyomják mellékszereplőnek, annak még jó...de főszerep...
  • dronkZero
    Szándékos a "félre"értés, gondoltam vicces lesz. Ezek szerint nem. :P

Egyébként viccet félretéve, ha jól gondolom, akkor aki ezt írta újságíró, a nyelv a szakmája. Végezze jól! Ne így.
  • emp
    EMBER!

A "16 éven felülieknek" a kategória neve. Nyílván "18 éven felüliknek" kategóriába akarták sorolni, amit nem akart a stúdió...
  • dronkZero
    Hát senki nem figyel?

Hogyaszongya, "volt benne pár olyan rész, ami miatt nem kerülhetett be a 16 éven felülieknek kategóriába.".

Ezek milyen részek lehettek? Milyen lehet az a jelenet, amit a gyerek még megnézhet, de a felnőtteknek már nem ajánlott? Vad mecsbokszozás, énkicsipónimozás, órákig? :P :D

Hm, bár mondjuk, ha azt vesszük, akkor Boll filmjeit valószínűleg tényleg csak a gyerekek élvezik, kötülük is csak azok, akiknek nincs viszonyítási alapjuk... :P
  • mustang93
    csak a GTAIV-et hagyja békén mert már a Rockstar Gamesnél érdekldőtt a játék jogaiért.Hogy megfilmesítenné.
  • mustang93
    Én nagyon tisztelem Uwe bollt hisz profi német származássu filmrendező.
    Csak a FarCryt nagyon elszurta.Még a Crytek főembere amikor meglátta a film trailerét majdnem ott esett össze helybe.Már azóta sem engedi a uwe bollt a crytek magához.

Szerintem inkább uwe bol ne forgason FarCry2-t mert az még szarabb lesz.
    nem neki való az ilyen filmtipus rendezéssse.

Ugyhogy a cryteket és saját magát is leégette.Csak nem lesz remélem olyan hülye az Ubisoft hogy odadja a FarCry2 jogait.
  • Franky25
    És még mindig adnak neki pénz... amúgy állítólag valami üzleti csalás van a háttérben, a német adóhatóság már nyomozott is ez ügyben. Mert ha elbuktatja filmet, akkor valami adókedvezményt kapnak, akik befektettek, vagy valami ilyesmi. Pontosan én se emlékszem.
    Mondjuk a DS egész kellemes csalódás volt, oda sikerült valamit megtartani az eredetiből.
    Amúgy a Far Cry egy hardverteszt programnak indult, aztán lett belőle játék. Persze szép, meg minden, de hogy film legyen belőle.
  • dlb
    Tisztelem a csávot (Uwe Boll), minden valamire valo játékot meg akar filmesiteni... hát sikerül is neki csak nem ugy ahogy a rajongók várnák, izé mi . Nem tudna ilyen ötletei lenni, mondjuk Spielberg bácsinak vagy akárki másnak aki kicsit többet tud a nagyérdemű igényeiről...
  • Adam II
    Észrevettétek júúúúúv ból filmjeinek nagyjából csak a címe egyezik a játékkal. Sem a sztori sem az ellenfelek sem a helyszínek de még a szereplők sem feltétlenül egyeznek meg a játékokban látottakkal.
  • Dynamic
    Már az előzetesen látszik, hogy ez is egy huszadrangú fos lesz...mint maga uve boll.Trőpusok helyett Kanada, a Far Cry szörnyei meg nem más, mint egy testépítő, tv filmes operatőri megoldások(mintha a Cobra 11-et látnám), béna, gagyi, felesleges lassítások stb.
  • Visor
    Csak szeretné a Far Cry 2-t. Remélem az UbiSoft -nak lesz annyi esze, hogy nem adja meg neki a jogokat. Már a Far Cry előzeteséről tudtam, hogy az egész film egy nagy szar lesz, mivel már a helyszín teljesen letér az igazi játék helyszínétől.
  • Herczi
    Én nem értek egyet, számomra premier=első, tehát a világpremier az a világon először bemutatott film. Például ha aztmondják TV Premier akkor az azt jelenti, hogy minden TV-ben az megy?
  • Szolnokboy1
    "októberi világpremiernek, mely egyébként Németországban lesz."

Nem is tudtam, hogy Németország maga a világ. Világpremier = minden országban közel efyuidőben mzutatják be. jó, hogy ezt is nekem kell tudnom...
  • ntom
    Bár igyekszem a filmjeit lelkileg feldolgozni, és minél hamarabb elfelejteni, de szerintem az alone in the dark volt a legsz-rabb. Vagy a bloodrayne.
    A dungeon siege viszont meglepő módon nem is volt annyira nagyon rossz.
  • MrPrise
    Bármelyik :-)
  • FoodLFG
    Még egy ilyen uvi ból filmet sem láttam. Melyik a legszarabb filmje ? Mert akkor letölteném.
  • Nethyrrea
    remélem boll bácsit felzabálják a kannibálok míg odalesz.... aztán megyek és kitüntetem őket az emberiség megmentéséért