Újravágták a Far Cry filmet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és itt pedig a magyarázat az angyalokra, a drogtól hallucinálják õket
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem tudom, de mikor megláttam, hogy Monának azt a kiscsajt rakták be, aki a Hitmanben játszott...
Amúgy meg el kéne dönteni, hogy a drog hozza elõ az angyalokat, vagy metaforaként vannak benne Max bosszúja miatt, mert a bemutatóban egyszer meg is ijed tõlük, mikor betörik az ablak, most akkor nem értem...
Mindegy legyen jobb, mint egy Uwe Boll játékadaptáció...
Egyébként úgy volt ha összejön 1 millió aláírás, akkor abbahagyja, tud valaki errõl valamit?
Gaming is believing.
Na látod pontosan ezért nem kell egy játékbõl filmet csinálni. A Silent Hill-es hasonlatot meg azért mondtam, mert volt atmoszférája a játéknak.
Amúgy ez egy Matrixra épülõ, illetve a Bullet-Time nevû effektre épül a játék, ezért jó, mert mindent be lehet lassítani.
Szerintem a vérvonalas rész a gyereksírással a háttérben, nagyon is jó.
Ha egy játékból csinálnak egy filmet, nem kell kitalálni újra a történetet, mint azt ahogy Uwe Boll csinálja.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De játszottam vele, köszi, mind a kettõvel, nem egyszer végig vittem. De démonokra nem emlékszem. Biztos te mással játszottál...
Az, hogy egy drogos mit halucinál egyszer bele lehet rakni a filmbe. De hogy a bemutatóban ez játszon fõszerepet, és valószínûleg a filmben is, az kissé nevetséges...
A játék nem mindenféle szárnyas lények képzelgésekre épült, hanem egy akció játék, aminek olykor vannak sötét, majdhogynem kissé Silent Hilles részei. De démonok csak a lépcsõfordulókban, a drogosok fejében fordulnak meg, nem a játék fõ összetevõi.
szárnyas izék? hm? flesh of fallen angels szöveg nem ismerõs? ugyanis azokat a "démonokat" ahogy fogalmaztál a valkyr drogtól hallucinállják...
végig kéne játszani figyelmesen mielõtt hülyeséget beszélsz
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nézd meg a Max Payne bemutatót, rájössz semmi köze a játékhoz, csak neve ugyanaz. Szárnya s démonok meg mit tudjam én mi van benne...
Bloodrayne nagyon szar volt, de 20 perc után, azt mondtam úgy nézem, mint egy vígjátékot, és úgy még élvezhetõ, mert frankon végig röhögöd az egészet a filmes hibák, és logikátlanságok tömegétõl. a legjobb mikor a két lány kardozik, és egymás után szakadnak le apró szilánkok a kardokról, majd a végére úgy néz ki, mint valami egér rágta szar.
16-os korhatár nincs Amerikában. Ott a felnõttkor is 21-tõl kezdõdik.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
- G: General Audiences - bárki megnézheti
- PG: Parental Guidance Suggested - Javasolt, hogy a szülõ nézze meg, mielõtt elengedi rá a gyerekét
- PG-13: Parents Strongly Cautioned - A film 13 éven aluliak számára nem megfelelõ tartalmú, szülõi kísérettel persze bemehetnek
- R: Restricted - 17 éven aluliak csak felnõtt kíséretében tekinthetik meg
- NC-17: No One 17 and Under Admitted - 17 éves vagy fiatalabb nézõ nem tekintheti meg a filmat.
Forrás: http://www.mpaa.org/FlmRat_Ratings.asp
Csak ezek vannak. Persze lehet, hogy Németországban van ilyen korkategória és a Fox emiatt szólt, de nagyon meglepõdnék, ha így lenne, sokkal valószínûbb, hogy valamelyik amerikai kategóriáról van szó.
Nem emlékszem olyan Boll filmre, ahol nemhogy ijesztõ, de még hihetõ dolgot se láttam. Katasztrófa. Általában látszik, hogy maszk, és hogy mûvér. Ha ezt valaki ijesztõnek találja az nyugodtan húzza ki a fejét a seggébõl...ezért újravágni...
Baszki Til Sweiger, 10 éve Németországban is lefutott...
Néha benyomják mellékszereplõnek, annak még jó...de fõszerep...
Egyébként viccet félretéve, ha jól gondolom, akkor aki ezt írta újságíró, a nyelv a szakmája. Végezze jól! Ne így.
A "16 éven felülieknek" a kategória neve. Nyílván "18 éven felüliknek" kategóriába akarták sorolni, amit nem akart a stúdió...
Hogyaszongya, "volt benne pár olyan rész, ami miatt nem kerülhetett be a 16 éven felülieknek kategóriába.".
Ezek milyen részek lehettek? Milyen lehet az a jelenet, amit a gyerek még megnézhet, de a felnõtteknek már nem ajánlott? Vad mecsbokszozás, énkicsipónimozás, órákig? 😛 😄
Hm, bár mondjuk, ha azt vesszük, akkor Boll filmjeit valószínûleg tényleg csak a gyerekek élvezik, kötülük is csak azok, akiknek nincs viszonyítási alapjuk... 😛
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Csak a FarCryt nagyon elszurta.Még a Crytek fõembere amikor meglátta a film trailerét majdnem ott esett össze helybe.Már azóta sem engedi a uwe bollt a crytek magához.
Szerintem inkább uwe bol ne forgason FarCry2-t mert az még szarabb lesz.
nem neki való az ilyen filmtipus rendezéssse.
Ugyhogy a cryteket és saját magát is leégette.Csak nem lesz remélem olyan hülye az Ubisoft hogy odadja a FarCry2 jogait.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Mondjuk a DS egész kellemes csalódás volt, oda sikerült valamit megtartani az eredetibõl.
Amúgy a Far Cry egy hardverteszt programnak indult, aztán lett belõle játék. Persze szép, meg minden, de hogy film legyen belõle.
Nem is tudtam, hogy Németország maga a világ. <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting> Világpremier = minden országban közel efyuidõben mzutatják be. jó, hogy ezt is nekem kell tudnom...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A dungeon siege viszont meglepõ módon nem is volt annyira nagyon rossz.
https://twitter.com/foodlfg