Újravágták a Far Cry filmet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig a trailerben hasonlított rá, akkor ezt benéztem. Bocs. Viszont játékban jobban nézett ki 😊
tommyg
semmi történet nincs ebbe újraírva eddig is benne volt a játékba az angyalok képletesen és nem a Hitamanes csaj lesz Mona ezt nemtudom honnan vetted itt a szereplõk listája!
és itt pedig a magyarázat az angyalokra, a drogtól hallucinálják õket

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Broafka
én is ezt mondtam, de amúgy a fekete izé... amúgy a max payne 2 szerintem borzalmas volt, egyszer játszottam vele, nem is hagyott bennem mély nyomokat

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

off
Nem tudom, de mikor megláttam, hogy Monának azt a kiscsajt rakták be, aki a Hitmanben játszott...
Amúgy meg el kéne dönteni, hogy a drog hozza elõ az angyalokat, vagy metaforaként vannak benne Max bosszúja miatt, mert a bemutatóban egyszer meg is ijed tõlük, mikor betörik az ablak, most akkor nem értem...
Mindegy legyen jobb, mint egy Uwe Boll játékadaptáció...
Egyébként úgy volt ha összejön 1 millió aláírás, akkor abbahagyja, tud valaki errõl valamit?
Chocho
Ez komplett baromság. Azok a démonok metaforák, de ugye ezt észrevenni már nem lenne könnyû. A bemutatóban meg rohadtul nem ez játszotta a fõszerepet, csupán a fanok kedvéért tették bele. Kiváló lesz a film.

Gaming is believing.

Chocho
Ott a pont.

Gaming is believing.

Off
Na látod pontosan ezért nem kell egy játékbõl filmet csinálni. A Silent Hill-es hasonlatot meg azért mondtam, mert volt atmoszférája a játéknak.
Amúgy ez egy Matrixra épülõ, illetve a Bullet-Time nevû effektre épül a játék, ezért jó, mert mindent be lehet lassítani.
Szerintem a vérvonalas rész a gyereksírással a háttérben, nagyon is jó.
Ha egy játékból csinálnak egy filmet, nem kell kitalálni újra a történetet, mint azt ahogy Uwe Boll csinálja.
tommyg
igen biztos én játszottam mással amikor te itt silent hillrõl beszélsz?? jólvagy te?? te se tudod mirõl beszélsz, és szted akkor mirõl szóljon a film írtson ki 1 ember egy fél várost daráljon le és kész vagy mi?? vagy hogy képzelted a rémálmokat menjen a filmbe végig max egy vérvonalon a fekete semmibe vagy mi? nagyon el vagy tájolva

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

off
De játszottam vele, köszi, mind a kettõvel, nem egyszer végig vittem. De démonokra nem emlékszem. Biztos te mással játszottál...
Az, hogy egy drogos mit halucinál egyszer bele lehet rakni a filmbe. De hogy a bemutatóban ez játszon fõszerepet, és valószínûleg a filmben is, az kissé nevetséges...
A játék nem mindenféle szárnyas lények képzelgésekre épült, hanem egy akció játék, aminek olykor vannak sötét, majdhogynem kissé Silent Hilles részei. De démonok csak a lépcsõfordulókban, a drogosok fejében fordulnak meg, nem a játék fõ összetevõi.

Én a Postalt német dvdripben néztem meg, remélem lesz szinkronos változata mert volt benne egy-két jó poén amiért érdemes megnézni. 😛
tommyg
#26 <#smile>

tommyg
ebbõl is látszik hogy nagyon sokat játszhattál a max payne-el...
szárnyas izék? hm? flesh of fallen angels szöveg nem ismerõs? ugyanis azokat a "démonokat" ahogy fogalmaztál a valkyr drogtól hallucinállják...
végig kéne játszani figyelmesen mielõtt hülyeséget beszélsz

Broafka
max payne-t nem fikázni, isten jó hangulatú elõzetese van. Tény ami tény a fekete angyalok nem tom mit akarnak jelképezni, talán a "flesh of the fallen angels"-t. Amúgy a drogos jeleneteknél a képregény részénél néha láthatóak hasonlóak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

off
Nézd meg a Max Payne bemutatót, rájössz semmi köze a játékhoz, csak neve ugyanaz. Szárnya s démonok meg mit tudjam én mi van benne...

Bloodrayne nagyon szar volt, de 20 perc után, azt mondtam úgy nézem, mint egy vígjátékot, és úgy még élvezhetõ, mert frankon végig röhögöd az egészet a filmes hibák, és logikátlanságok tömegétõl. a legjobb mikor a két lány kardozik, és egymás után szakadnak le apró szilánkok a kardokról, majd a végére úgy néz ki, mint valami egér rágta szar.

16-os korhatár nincs Amerikában. Ott a felnõttkor is 21-tõl kezdõdik.
dronkZero
Most, hogy mondjátok, van otthon egy Bloodrayne mûsoros DVD-m, poénból kaptam, hogy annyira szar, hogy az már jó. Tényleg olyan? Lehet rajta sírva röhögni? Még nem szántam rá magam eddig, meg el is felejtettem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bloodrayne a legszarabb. Az Alone nézhetõ.

Emmanuelle Vaugier? ááááááááááááááááááááááá.... miért!! 😞😞 Szánom ezeket a színészeket akik ebben a filmben szerepet vállaltak... nem tudom mi inspirálta õket....
tommyg

Amerikában nincs is 16-os korkategória. Van:
- G: General Audiences - bárki megnézheti
- PG: Parental Guidance Suggested - Javasolt, hogy a szülõ nézze meg, mielõtt elengedi rá a gyerekét
- PG-13: Parents Strongly Cautioned - A film 13 éven aluliak számára nem megfelelõ tartalmú, szülõi kísérettel persze bemehetnek
- R: Restricted - 17 éven aluliak csak felnõtt kíséretében tekinthetik meg
- NC-17: No One 17 and Under Admitted - 17 éves vagy fiatalabb nézõ nem tekintheti meg a filmat.
Forrás: http://www.mpaa.org/FlmRat_Ratings.asp

Csak ezek vannak. Persze lehet, hogy Németországban van ilyen korkategória és a Fox emiatt szólt, de nagyon meglepõdnék, ha így lenne, sokkal valószínûbb, hogy valamelyik amerikai kategóriáról van szó.
tommyg
de a gta 4-bõl minek film? meg egyáltalán a gta-ból

Közben megnéztem a bemutatót, látatlanban ezt a filmet temetném.

Nem emlékszem olyan Boll filmre, ahol nemhogy ijesztõ, de még hihetõ dolgot se láttam. Katasztrófa. Általában látszik, hogy maszk, és hogy mûvér. Ha ezt valaki ijesztõnek találja az nyugodtan húzza ki a fejét a seggébõl...ezért újravágni...

Baszki Til Sweiger, 10 éve Németországban is lefutott...
Néha benyomják mellékszereplõnek, annak még jó...de fõszerep...
dronkZero
Szándékos a "félre"értés, gondoltam vicces lesz. Ezek szerint nem. 😛

Egyébként viccet félretéve, ha jól gondolom, akkor aki ezt írta újságíró, a nyelv a szakmája. Végezze jól! Ne így.

EMBER!

A "16 éven felülieknek" a kategória neve. Nyílván "18 éven felüliknek" kategóriába akarták sorolni, amit nem akart a stúdió...
dronkZero
Hát senki nem figyel?

Hogyaszongya, "volt benne pár olyan rész, ami miatt nem kerülhetett be a 16 éven felülieknek kategóriába.".

Ezek milyen részek lehettek? Milyen lehet az a jelenet, amit a gyerek még megnézhet, de a felnõtteknek már nem ajánlott? Vad mecsbokszozás, énkicsipónimozás, órákig? 😛 😄

Hm, bár mondjuk, ha azt vesszük, akkor Boll filmjeit valószínûleg tényleg csak a gyerekek élvezik, kötülük is csak azok, akiknek nincs viszonyítási alapjuk... 😛

mustang93
csak a GTAIV-et hagyja békén mert már a Rockstar Gamesnél érdekldõtt a játék jogaiért.Hogy megfilmesítenné.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

mustang93
Én nagyon tisztelem Uwe bollt hisz profi német származássu filmrendezõ.
Csak a FarCryt nagyon elszurta.Még a Crytek fõembere amikor meglátta a film trailerét majdnem ott esett össze helybe.Már azóta sem engedi a uwe bollt a crytek magához.

Szerintem inkább uwe bol ne forgason FarCry2-t mert az még szarabb lesz.
nem neki való az ilyen filmtipus rendezéssse.

Ugyhogy a cryteket és saját magát is leégette.Csak nem lesz remélem olyan hülye az Ubisoft hogy odadja a FarCry2 jogait.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

És még mindig adnak neki pénz... amúgy állítólag valami üzleti csalás van a háttérben, a német adóhatóság már nyomozott is ez ügyben. Mert ha elbuktatja filmet, akkor valami adókedvezményt kapnak, akik befektettek, vagy valami ilyesmi. Pontosan én se emlékszem.
Mondjuk a DS egész kellemes csalódás volt, oda sikerült valamit megtartani az eredetibõl.
Amúgy a Far Cry egy hardverteszt programnak indult, aztán lett belõle játék. Persze szép, meg minden, de hogy film legyen belõle.
Tisztelem a csávot (Uwe Boll), minden valamire valo játékot meg akar filmesiteni... hát sikerül is neki csak nem ugy ahogy a rajongók várnák, izé mi <#szomoru1>. Nem tudna ilyen ötletei lenni, mondjuk Spielberg bácsinak vagy akárki másnak aki kicsit többet tud a nagyérdemû igényeirõl...

Adam II
Észrevettétek júúúúúv ból filmjeinek nagyjából csak a címe egyezik a játékkal. Sem a sztori sem az ellenfelek sem a helyszínek de még a szereplõk sem feltétlenül egyeznek meg a játékokban látottakkal.

Dynamic
Már az elõzetesen látszik, hogy ez is egy huszadrangú fos lesz...mint maga uve boll.Trõpusok helyett Kanada, a Far Cry szörnyei meg nem más, mint egy testépítõ, tv filmes operatõri megoldások(mintha a Cobra 11-et látnám), béna, gagyi, felesleges lassítások stb.
Csak szeretné a Far Cry 2-t. Remélem az UbiSoft -nak lesz annyi esze, hogy nem adja meg neki a jogokat. Már a Far Cry elõzetesérõl tudtam, hogy az egész film egy nagy szar lesz, mivel már a helyszín teljesen letér az igazi játék helyszínétõl.

Én nem értek egyet, számomra premier=elsõ, tehát a világpremier az a világon elõször bemutatott film. Például ha aztmondják TV Premier akkor az azt jelenti, hogy minden TV-ben az megy?<#idiota>

Szolnokboy1
"októberi világpremiernek, mely egyébként Németországban lesz."

Nem is tudtam, hogy Németország maga a világ. <#wilting><#wilting> Világpremier = minden országban közel efyuidõben mzutatják be. jó, hogy ezt is nekem kell tudnom...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Bár igyekszem a filmjeit lelkileg feldolgozni, és minél hamarabb elfelejteni, de szerintem az alone in the dark volt a legsz-rabb. Vagy a bloodrayne.
A dungeon siege viszont meglepõ módon nem is volt annyira nagyon rossz.
MrPrise
Bármelyik :-)

Még egy ilyen uvi ból filmet sem láttam. Melyik a legszarabb filmje ? Mert akkor letölteném. <#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Nethyrrea
remélem boll bácsit felzabálják a kannibálok míg odalesz.... aztán megyek és kitüntetem õket az emberiség megmentéséért

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX