Ötvös Tibor

QT színészkedik egy kicsit

Quentin Tarantino szereti Amerikában nem túl ismert rendezők filmjeit felkarolni. Ezúttal az Ázsiában kultikus tiszteletnek örvendő Takashi Miike új alkotása, a Sukiyaki Western Django készítésében működött aktívan közre.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy QT az Inglorius Bastards előtt még forgat egy filmet a hazájában olyan filmekkel - megérdemelt - tiszteletet kivívó Takashi Miike-vel, mint az Ichi, the Killer vagy az Audition. A két "mester" egy japán spagettiwesternt hozott össze, mely a Sukiyaki Western Django címet kapta.


A filmet már tavaly bemutatták és megjárta a Torontói, valamint a Velencei Filmfesztivált is, ahol egyébként Arany Oroszlánra is jelölték. A közelgő amerikai bemutató miatt most megjelent egy előzetes az MTV honlapján, mely nagyjából hű képet ad arról, mi is várja a mozilátogatókat.

A történet szinte a szokásosnak mondható. Adott két klán, a fehér Genji és a vörös Heike, akik egy legendás kincs miatt csapnak össze egy poros kisvárosban. Természetesen megérkezik egy titokzatos férfi, aki mesterien bánik fegyverével. A harc elkezdődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • joebacsi #4
    hát elb*szott egy film, az biztos :D
    (ez ugye valakinek pozitív, valakinek nem :))
  • Hoz_Hun #3
    "a western vegyítva a vadnyugattal"
    Akarom mondani vegyítve a japánokkal
  • Hoz_Hun #2
    QT nagyon bírom. Takashi Miike egy szadista állat, mondjuk az audition bejött tőle. Ez egy vicc... mondanám, de QT meg Takashi barátunk kihozhat belőle valamit.
    Amúgy nem nagyon veszi be a gyomrom a western vegyítva a vadnyugattal. Na de majd meglátjuk.
  • newtrep #1
    Ennek a ciknek mi köze van ahoz h QT színészkedik Eddigi filmjeiben is színészkedett és nem volt egy nagy cucc, inkább rendezzen mert abban jó